Aube

Przyznaję rację.
Czekolada to nałóg...Właśnie zajadam jej trzeci kilogram, i nie mam jeszcze dość.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gaja

pojemna jestes ;)

Tymczasem

szkoda... K.NN. jesli chcesz zeby tak pisac to tak bede...
niesmaczne.... wszystko to...

Tak sobie myślę...

kto wpadnie na pomysł przepisania książki telefonicznej lub encyklopedii w hp ...

admin zrobisz coś z tym?

bacher

a będzie cappucino?

Agentko, Aube

Proponuje zabrac Iksa na bezludna wyspe.
Iks, pomysl....gorace slonce....blekitne niebo... przejrzysta woda.... owoce tropikalne.... soczysta zielen roslinnosci... a na wyspie ty i my. Ty i trzy kobiety. Razem. Nikogo wiecej. Tylko my we czworke i wielki, czarny kociol....

Stworku

zaczynam pilnie studiować książkę kucharską....
w oczekiwaniu na tą czarowną chwilę...

Agentka.Aube,Stworek.Plagiat.Ifcia.

Agentka.Cos ci sie kurba nie podoba?Za dobrze ci bez bluzgania?Nie lubisz sentencji, autorzy cie sie nie podobaja kurba?Ksiazki ci sie zachcialo ?A moze dac lizaka?Albo loda chcesz?To i to akurat mam przy sobie.Uspokoj sie madra d****.To i ja sie uspokoje.W stosunku do ciebie niczego nikomu nie obiecywalem, ale chcialem byc rowniez spokojny, wiec zachowuj sie d**** ladnie, tak ladnie bym byl spokojny!Kapewu???Czy przeliterowac na pareset stron?

Aube.Bede grzecniutki jak nigdy: - ) Dla ciebie rowniez : - )Nie wiem czy wytrzymam w stosunku do tej Agentki, bo to trudna baba i jakas taka pokrzywiona : - (No, ale sie postaram.Ok?

Stworek.Na wyspe powiadasz, tak?No dobrze, ale zamiast zjadac fizycznie, bo staniecie sie grube i wstretne ociekajace tluszczem, zjedzcie mnie sexualnie, wowczas dobrze zrobi wam to na cere i samopoczucie.Zamiast kremikow bede i odzywek na wloski.

Gaja.Ty jakos tak podniecajaco na mnie dzialasz.Za te dwie babki.To chyba przez te tony czekolady : - ) I w ogole, inteligentna z ciebie bestyja : - )

Ifcia.Ty glupia baba jestes? Wcisne jak bedzie mi sie chcialo, ale guziczek, lub zawleczke w twoim staniczku, ktorego nie nosisz : - )A teraz tak dla ciebie specjalnie, bys sie nie zaplakala nacisnelem tez inny guziczek, ale nie placz z tego powodu : - )

Plagiat.Chlopie, wyluzuj !I odpieprz sie : - )A raczej zapieprz : - )Rodzynek jestes w tym towarzystwie ; - )

Ps.Gajo, Stworku i Aube.Ja nie chce z Agentka sie pieprzyc(i solic rowniez nie chce!!!) !.Podczas naszych wyspowych orgii niech ona sie uczy, ale nie gotowania a wspolzycia z wami, nami i zaspakajania innych potrzeb, i niech nam podaje czekolade, i bananki na wzmocnienie !Do czegos innego sie nie nadaje.Niestety.Agentko sorry przepraszam i tym podobne , ale juz tak jest w zyciu.Zabawa jest, przyjemnosc i obowiazki , i nauka.No zrozum to .Pozniej bedzie lepiej.

Fajnie sie pisze tak spokojnie Hi Ha He Hrr

Srarczy?

A moze jakis glosik powie, ze za malo? No problem : - ) Zaleje z paredziesiat, albo pare setek stron tym wpiskiem : - ) No? Moze byc tak? Czy jednak wiecej?
: - )

Tak na wszelki wypadek raz jeszcze:Starczy?

A moze jakis glosik powie, ze za malo? No problem : - ) Zaleje z paredziesiat, albo pare setek stron tym wpiskiem : - ) No? Moze byc tak? Czy jednak wiecej?
: - )

Plagiat

znów czujesz smaki? brzusiek już działa? a bombelki przyjmuje?:-)
znów węszący;)

Gaja

a ma orzeszki?:-)

iks

jesteś durny i niesmaczny jak zwykle.

jejku, iks

bedziesz już grzeczny, czy znów mam wjechać ci boleśnie na ego?

:)))

A mój synek skończył dzisiaj 2 miesiące... :)))

Stworek!

Czy ty nie potrafisz byc grzeczniejsza?Przeciez ja jestem i to ci nie wystarcza?!czego ty chcesz do k**** nedzy?mam znowu mieszac cie z blotem?Masochistka jestes?Nie?A wiec sie zamknij do cholery, albo nie pisz w ten sposb do mnie!

malutka

Sorry ale jakos moje IP nie chcialo wchodzic, wiec skorzystalem z twojego:-)Wiesz co to IP? Nie martw sie, a szorstki jestem nie dla wszystkich :-)

Romeo:-)

Gratulacje tatusiu!Kochaj synka.Nie daj zrobic mu krzywdy!Nigdy!
czesc:-)

Iksik

Ty mi się nie podobasz skarbeńku.

D***czko:-)

A kto tu mowil o podobaniu?Ty masz tylko sprzatac, podawac i odbierac podawane.Nic wiecej :-))

I milczec masz nie pytana!

Taka twoja rola d***czko.

Co to za idioci?

Co to za idioci gwiazduja wyraz "d***czka" czyzby byl az tak wulgarny?No nie, co za kretyni Hi Ha He Hrr

Iksik

Skarbeńku, czy Ty próbujesz mnie obrazić, czy tylko tak mi się wydaje?
Jakieś niesmaczne są te Twoje przytyki i kompletnie bez polotu.Wygląda jakbyś miał jakiś kompleks(niższości) w stosunku do mojej osoby.
Może łyknij nerwosolu, co?!Przyda Ci się...

Wy jakies poj***?

Poj*** z kosciola siodmego dnia?No tak, poj*** tylko:-) A wiec wam wybaczam, bo nie wiecie co czynicie :-)))

Ciebie obrazic?

Ciebie d***czko obrazic?Przeciez po tobie kazdy szlam splywa jak po wodospadzie niagara :-)A wiec czym sie masz i ja mam przejmowac d***czko?No czym?Tymi paroma ladnymi wyrazikami?No az taka zgniusniala jestes?taka kretynka?
Hi Ha he Hrr

I nie

pochlebiaj sobie, bo to amoralne d***czko.W twoim wykonaniu amoralne :-)

Jaka ta dyskusja jest żenująco płytka

Niżej zostały wstawione cytaty w takiej ilości, a na temat jednego moglibyśmy dyskutować długo, na temat znaczenia, emocji któe wywołuje. A tu jedyniebezsensowne przerzucanie się złosliwościami. Wstawcie tu cytat, jeden ważny dla was cytat, zapytajcie się innych dlaczego taki a nie inny?

XXX
Dlaczego pisałeś tyle cytatów o miłości? Niektóre z nich zaprzeczały innym. Czy to przypadkowy ich zbiór? czy chciałeś coś tym przekazać?

Cytat z na zachodzie bez zmian jest piękny, jest niesamowitym podsumowaniem całej książki w kilku linijkach.Tyle treści w tych słowach.

Czy czuliście sie kiedyś tak?

Romeo!

Cóż gratuluję Ci.
Tylko uważaj- dwa miesiące to taki wiek w, którym dzieci zaczynają grać w kasynie przez internet, robić drogie zakupy i wydawać kupę szmalu...Uważaj!!!

zwierzu.

Cytat , ksiazke i film ze zdaniem "na zachodzie bez zmian' znam bardzo dobrze :-)A moje wyrwane , wartosciowe, zdania o milosci nie byly przypadkowe i nie bylo rowniez przypadkiem nawzajem sie znoszace okreslenia milosci.Taka jest milosc zwierzu.I dlatego tak, a nie inaczej ja przedstawilem nie swoimi slowami.Niektorym chyba brakowalo moich wulgarnych okreslen, ciesze sie ze tobie -nie :-)

Gajo:-)))

No to ja oddam ci cale swoje zapasy za usmiech tylko :-))) Ale w moim kierunku:-)A niech sie dziwia inni, ze nie chce czegos wiecej :-)))To idioci.

Salatke sam uwielbiam:-)

A wiec ci jej nie oddam, wybacz.nawet za yhm no za to ;-) Hi ha he Hrr

Czekolade juz wysylam wirtualnie :-)))

Tone i jeszcze dwa kilogramy:-)A niech tam, to na zdrwoeie i twoja rozkosz:-)

iks

To, co ty nazywsz grzecznością, ja nazywam grubiaństwem....

"...zjedzcie mnie sexualnie, wowczas dobrze zrobi wam to na cere i samopoczucie.Zamiast kremikow bede i odzywek na wloski." A podobno masz wspaniałą kobietę, która w zupełności ci wystarcza.... może pokażesz jej to co tu do nas napisałeś i podyskutujecie sobie wspólnie o tym...?

Iksiu, to co ty o mnie piszesz zadziwia i czasem denerwuje mnie swoim idiotyzmem, ale w żaden sposób nie rani. Tak samo, jak nie rani uczuć komar gryzący w ramię. Staraj się, staraj...>:)
Oceniaj dalej osoby, o których nie masz pojęcia (Agentkę na przykład), w sposób tak bezsensowny jak dotychczas. Tym głośniej będziemy się śmiać.
Nie powstaniesz z prochu, bo po prostu tego nie potrafisz.

Chwilunia jeszcze.

Stworku?Zdechniesz za te d***czke?za te idiotke? Za tego falszywca?naprawde zdechniesz za Agentke?
Moja kochana widzi co pisze, bo korzystam z jej komputera.I wie dlaczego to pisze:-)Dlaczego wy udajecie takie idiotki?No, dlaczego?
Hi Ha he Hrr
A teraz ide jesc salatke z tunczyka i jeszcze brzoskwinke.
Do reszty twopich "argumentow" i tez nie bede sie odnosil bys nie zaplakala :-)Obiecalem to komus.A wiec do cholery nie staraj sie mnie zbyc z tej obietnicy i... ZAMKNIJ SIE MALA :-)

iks

Udzielam poparcia osobie, którą uważam za wartościową, w przciwieństwie do ciebie. Cukiereczku.

kopalnie pracują ludzie głodują !

śląsk k***!!! żymloki żadne !!!! zrozumiano? czy w ryj!

nie

ma to jak krótkowzroczność.

Stworek

krótkowidze mają tę przyjemność że w odległości ponad metr otacza ich już tylko mgła..wszytsko jest rozmyte, nawet wartości...

Szkoda że nie było mi dane pzreczytać wpisu z 0:40

pewnie było również coś niezwykle przemiłego do mnie...
No cóż, nie zawsze można mieć co się chce.
I niektórzy powinni to sobie porozważać.

Aube:-)

ja tylko ladnie do ciebie pisalem :-)

Stworek!

Wartosciowa to jest moja pupeczka, a nie ta yhm przemilcze.

Tam ktos.

Znowu musialem wykorzystac program dany mi przez kogos.Sorry za uzycie twojego adresu.

Czas na mysli Hi Ha he Hrr

A wiec zaraz zaczynamy:-)

xxx

"Miłość jest największą słodyczą i największą goryczą na Ziemi."

--Eurypides

"Miłość stworzyła wiele cudów, nienawiść ani jednego dobrego czynu."

--Aleksander Świętochowski

"Miłość jest chorobą zaraźliwą: nikt nie wie, kiedy jego też chwyci."

--Anatole France

"W miłości irytujące jest to, że jest ona zbrodnią wymagającą wspólnika."

--Charles Baudelaire

"Za wszystko płaci się pieniędzmi. Za miłość - tylko miłością."

--przysłowie hiszpańskie

"Serca przepełnione miłością nigdy daleko od siebie nie odejdą."

--Ellen White

"Tylko miłość jest siłą, co złagodzić może ból świata."

--Maria Konopnicka

"W miłości 'wierność' jest tak długo, jak długo w uczuciu jest ów czuły przypływ i odpływ niepewności, podejrzeń... Jak długo człowiek czuje, ze nie uwięził do końca w ramionach tego wroga, jakim jest kochanek. Istnieje, jak długo są dla siebie niebezpieczeństwem i niepewnością. Wtedy nie ma zdrady, gdy wszystko jest zdrada.... "

--Roman Bratny

"Kobieta wybaczy Ci wszystko, oprócz jednego: ze jej nie kochasz."

--A. Musset

"Kochać - to już dobrze, ale jest jeszcze cos lepszego - to być kochanym."

--Henryk Sienkiewicz

"Żenić się jedynie ze względu na piękno, to tyle, co kupować ziemię ze względu na róże. Tak, to ostatnie byłoby jeszcze rozsądniejsze, ponieważ róże zakwitają co roku."

--Kotzebue

"Tylko niekochani nienawidzą."

--Charles Chaplin

"Kobiety kochają zwyciężonych, ale zdradzają ich ze zwycięzcami."

--T. Williams

"Marna jest miłość, która myśli o własnym tylko szczęściu; marna kobieta która zamiast siłą, natchnieniem i dobrym geniuszem ukochanego, staje się kulą u jego nogi."

--A. Krzyżanowski

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje."

--Antoine de Saint-Exupéry

"Kiedy kobieta kocha, przebacza wszystko, nawet zbrodnie; kiedy nie kocha, nie przebacza niczego, nawet cnot."

--Honoriusz Balzak

"Nie chcę stawiać teorii co jest miłością, a co nią nie jest, ale zdaje mi się, ze w każdej miłości musi być duma, królewska pewność siebie tej istoty, którą się kocha."

--S. Przybyszewski

"Pierwsza nasza miłość nie jest miłością kobiety, ale miłością bóstwa, które w kobiecie sobie wyobrażamy. Ta miłość musi przebiegnąć jak błyskawica nasza istotę i zahartować ja na cały żywot Ale to nie będzie uczucie tego świata, to jest mały odłamek zaświatowych rozkoszy, których doznamy, gdy nasiąkła przesadami skorupa nasza pęknie, a człowiek rajski znowu odżyje"

--Jan Zacharyasiewicz

"Kiedy Twoja miłość jest już przyjęta i otwierają się przed Tobą ramiona, wówczas proś Boga, niech zachowa tę miłość od zepsucia, martwię się o serca po brzegi szczęściem wypełnione."

--Antoine de Saint-Exupéry

"Nie jest mocno zakochany ten, co dobrze potrafi opowiadać o miłości."

--Francesco Petrarka

"Niedojrzała miłość mówi: 'Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję'. Dojrzała miłość mówi: 'Potrzebuję cię, ponieważ cię kocham'."

--Erich Fromm

"W jeden dzień siostry z losu się poczęły. Miłość i Śmierć."

--Giacomo Leopardi

"Ludzie, którzy kochają w życiu tylko raz, to w rzeczywistości istoty puste. To co uchodzi w ich pojęciu za wierność i uczciwość, jest albo siłą przyzwyczajenia, albo imaginacją."

--Oskar Wilde

"Miłość jest pierwszą wśród nieśmiertelnych rzeczy."

--Dante Alighieri

"Miłość jest prawie tak rzadka jak odwaga życia"

--Henryk Ferdynand Kaden

"Nie igra się z miłością."

--Alfred de Musset

"Nie powinieneś oczekiwać miłości, jeśli nie kochasz."

--Friedrich Schleiermacher

"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości."

--Platon

"Czego jest najmniej w miłostkach, to miłości."

--François de La Rochefoucauld

"Miłość, która jest epizodem w życiu mężczyzny, stanowi całą historię życia kobiety."

--Anne Louise Stael - Holstein

"Kobieta bez kokieterii, to jak kwiat bez woni."

--G. Zapolska

"Kochająca osoba popełnia prawie zawsze ten błąd, że nie czuje, kiedy druga strona przestaje kochać."

--François de La Rochefoucauld

"Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz, dlaczego."

--Lew Tołstoj

"Miłość to partia kart, w której wszyscy oszukują: mężczyźni, by wygrać, kobiety, by nie przegrać."

--Alfred Hitchock

"Jeśli chcesz być kochanym, bądź wart miłości."

--Owidiusz

"Miłość to albo pozostałość po czymś, co kiedyś było wielkie, albo cząstka tego, co kiedyś rozwinie się w coś wielkiego, ale w obecnej swej postaci nie daje nam zadowolenia, daje znacznie mniej, niż się ...

Isksik

masz rację,
po mnie każdy szlam i błoto, włącznie z Tobą spłynie i zostanie zapomniany...
znowu cierpisz na słowotok,
ilość nie przechodzi w jakość, a jakość traci na ilośći.

xxx

a czy jak nikt się do ciebie nie odezwie to przestaniesz??
Powiedz czego chcesz, bo w tym momencie jestem w stanie rozważyc twoje usilne wołania, jedynie nie rozumiem ich przekazu.

KNN....xxx

"Milosc stworzyła wiele cudow, nienawisć ani jednego dobrego zynu." .......Cytujesz piękne słowa Zamiast to klepac w kółko...zastanow sie .A mnie Ciebie szkoda mimo wszystko.
Nie napisze do Ciebie dlatego, ze Ty bys tego chciał ...podnieca Cie wypisywanie wulgaryzmow.

Dziś po 20-tej w Radio Gdańsk

103.7 FM lub www.radiogdansk.pl
Będzie się działo

Informacja wyjaśniająca

W dniu dzisiejszym w godzinach nocnych zostało wprowadzonych około 300 postów z podpisem xxx, połowa postów była listą cytatów(pojedynczy został pozostawiony, reszta była identyczna) drugą połowę stanowiły wulgarne ataki na niektórych piszących do HP. Posty te zostały usunięte.

Aube, Agentka i inni

Nasza społeczność tutaj została zaatakowana przez osobę podpisującą sie xxx. Flood z 300 postów nie można odczytać inaczej jak próbę sparaliżowania działalności HP i zniechęcenie piszących tutaj do brania udziału w dyskusjach.
Przyszedł czas by stawić czoło temu problemowi wspólnie.
XXX jest osobą która w złośliwy sposób próbuje zniszczyć HP, interesujące są jego motywy. Wysunę hipotezę że ataków tych dokonuje ze względu na to że nie uzyskał od społeczności HP tego co od niej oczekiwał/potrzebował. To co HP mogło zapewnić komuś to uwaga czytelników, zawiązywanie znajomości, poklask. Nieuzyskanie tego spowodowało w nim frustrację. Przyczyn nie doszukiwał się w sobie lecz raczej w tej społeczności (typowe dla osobowości psychotycznej). Więc jego niespełnione oczekiwanie zamieniło się w chęć odegrania siezemsty, udowodnienia tego że HP oraz ludzie którzy go odrzucili są bezwartościowi. Udowodnienie braku wartości ludziom odrzucającym go stało się dla niego istotne ponieważ gdyby uznał, lub gdyby w oczach przypadkowych czytelników(publiki) byłoby jasne że ludzie odrzucający go są wartościowi, wrażliwi to by znaczyło że on jest bezwartościowy. Oczywiście nie może się do tego przyznać więc musi kontynuować działania niszczące i poniżające w jego lub publiki oczach. XXX jest postacią stworzoną do tego celu, XXX jest wredny wulgarny złośliwy i ataki słowne na nigo nic dla tej osoby nie znaczą bo on wie że xxx jest tylko narzędziem nie nim samym.
Jego zachowanie jest dość infantylne. Proponuje go ukarać w sposób który jest najstraszliwszą karą dla dziecka, traktować go jak powietrze, nie widzieć jego tekstów nie odpowiadać na nie. Zniżanie sie do poziomu postaci XXX jest tym upodleniem na które on czeka, którego on pragnie.
Jeżeli ktoś ma jakieś sugestie dotyczące jego osoby, czy sposobu poradzenia sobie z tym atakiem na naszą społeczność, to chętnie podejmę dyskusję na ten temat.
Pamiętajcie nie jesteśmy bezbronni, jego ataki mogą być unieszkodliwione przez broniących nas administratorów i korektorów którzy podejmują żmudną pracę usunięcia floodu oraz wulgaryzmów, którym składam hołd za ich ciężką pracę.

Dr Hanibal Lecter

Ująłęś to w najbardziej zwięzły i najbardziej właściwy sposób.
Do wyrazów szacunku dla korektorów przyłączam się całkowicie.

Korekta i Dr.Lecter.

Dziękuję i pozdrawiam.
Popieram stanowisko Dr.Lectera odnośnie xxx.Z wiadomych względów więcej nie mogę i nie chcę napisać.Do usłyszenia.

Zagadka

Ilu fanow Matrixa potrzeba do odkrecenia zarowki?
Odpowiedz: Zarowka nie istnieje....

Z cyklu znalezione w sieci...

pozdrawiam i chwili uśmiechu życzę podczas lektury...

Stworku

A teraz leci melodia z Hellsinga opisana jakimiś dziwnymi znaczkami,
klawesyn chyba pojawił się na początku.

podoba mi się,
dobra na ten dzień.

pozdrawiam,

Mam dość tej wilgoci,

która wchodzi w każdą cząstkę mych obolałych kości.

Ciekawe tylko kiedy ta wilgoć mie zabije?

Powiedziane w powietrze

niektorzy wszystko, czego nie zrozumieja do konca, czy nawet do polowy, nazywaja klamstwem.
Niektorzy myla tez okreslenia "psychotyczny" i "psychopatyczny". Jak rowniez slowa: "wszystkich" i "niektorych".
Niektorym w glowie hula wiatr, choc na barkach wiele lat sie juz zebralo.
Niektorzy podpisywali sie kiedys innym nickiem, choc teraz sie do tego nie przyznaja.

Hm,

ciekawe dlaczego xxx pomyslal, ze mowilam do niego....

Syzyfowa praca

I tak nic nie da wycinanie tych wpisow , zaraz n****wie na 1024 wpisy w ciagu 12 godzin.Tyle wpiso ile bajtow : - )
Hi Ha he hrr

Stworku

On po prostu chce żeby do niego mówić, wszystko jedno jak, byle pisać do niego, żeby go zauważać. Zastanawia mnie wielokrotne wpisywanie tego samego tekstu, czy jest to złośliwe floodowanie, czy wymuszenie tego by go zauważyć.
Czy zauważyłać jak ograniczonym słownictwem on dysponuje. Zazwyczaj jego wypowiedzi składają sie z wąskiego podstawowego zakresu słów oraz z przekręconych wypowiedzi przedmówców. Często też zmienia słowa z tych tekstów bo prawdopodobnie ich nie rozumie, lub co najmniej nie są częścią używanego przez niego słownictwa, przez co pisząc szybko przekreca je w słowa mu znane.

Zaraz bedzie

forpoczta, to takie sprawdzanie ustawien :-) Okolo 20 wpisow za jednym zamachem.To , jak mi napisano, udroznienia portow, by pozniej poszly wlasciwe bity z tysiacami postow Hi Ha He hrr

No, trzymajcie sie mocno :-)

Powiedziane w powietrze

Niektorzy nie musza miec miesiaczki zeby wolno myslec i nie rozpoznawac drwiny w slowach.

Nawet przy firpoczcie

nie da sie normalnie pisac :-) Co mnie w ogole w tym wypadku nie obchodzi, bo nadal nie jestem wysluchiwany Hi ha he Hrr

Zabawna ta wypowiedz

swira papasmixera He Ha Hi Hrr

Dr Hannibal Lecter

Alez przedmiot (podmiot...? Eeee, nie badzmy az tak laskawi) naszej rozmowy jest tu na Krucjacie Za Swieta Sprawe. Tak to przynajmniej postrzega. Tak bylo rowniez, kiedy pisal jako "Anty ego zlego".
Zna cala sytuacje tak, jak mu ja opowiedziano. Jednostronnie. Widzi Hyde Park i nas poprzez oczy pewnej osoby, ktora czesto pisze boldem i czesto dzieje jej sie krzywda. To by po czesci wyjasnialo agresywne nastawienie naszego przedmiotu. Wszak to nie on jest tu zly. On jest tylko Obronca Ucisnionych. Ucisnionych przez nas, przez nasza klike, naturalnie.
Nalezy wziac pod rozwage, jak bardzo bolesnie mozna kogos ucisnac, bedac z tym kims po prostu szczerym.

Stworku

Osoby psychotyczne, szukające winy za niepowodzenia poza sobą z łatwością mogą ulec złudzeniu tępienia czegoś w imię dobrej sprawy. Najcześciej jednak są oni strasznymi hipokrytami, walcząc z czymś, o jakąś ideę często łamią bronione przez siebie zasady, ponieważ nie zauważają swoich błędów , a nawet może nie są w stanie ich zauważyć, ze względu na mechanizmy obronne. Zauważenie tych błędów spowodowałoby zniszczenie ich własnego poczucia własnej wartości, a często też poczucia wyższości, które zazwyczaj jest zupełnie bezpodstawne. Takie poczucie własnej wartości budowane na fikcji łatwo się załamuje w obliczu faktów, co prowadzi poprzez broniące przed tym mechanizmy obronne do zafałszowania, czasem dość poważnego postrzegania rzeczywistości.

Dam wam troszke popisac

by moc pozniej posmioac sie z psychologicznych bredni papasmixera pierwszego i innych swirujacych Hi ha he hrr

Stworku

Przyjrzyj sie jego reakcjom. Jaki ładunek emocjonalny musi on wiązać z HP, że mimo tylu niepowodzeń w paraliżowaniu tej strony wiąż tu wraca i próbuje dalej. On wciąż próbuje utrzymywać siebie i nas w przekonaniu że to on kontroluje sytuacje (patrz ponizszy wpis). Ciekawe jak będą ewoluowały jego uczucia w trakcie jego izolowania i wyciszania. Jak szybko przez etap pewności siebie potem irytacji, złości przejdzie do stanu beznadziejności, czy będzie tam po drodzę może rezygnacja już na wcześniejszym stadium, czy dojdzie aż do desperacji. A może posunie sie do jakiegoś nieprzemyślanego kroku który zakończy jego bytność na wolności. Na załamanie chyba nie ma co liczyć, raczej bym się skłąniał do hipotezy że w pewnym momencie po prostu zrezygnuje , stwierdzając że nie jest to miejsce warte jego uwagi.

xxx

ogrodek na zime trzeba przekopac...

Stworku

aby miło było przygrywa man Hajime Mizoguchi - Keel,
to chyba z Jin Roh.

Agentko

posłuchaj "Seal", z tego samego filmu. Rozsmarowujący....

malutka,sorry

za uzywanie twojego adresu, ale nim tak latwo sie pisze i tak fajnie widac po sprawdzeniu dojscia do hyde parku.No i jest z Gdanska co najwazniejsze :-)

Stworek

Mam do Ciebie pytanie
Ile odcinków ma Hellsing-ten niemiecki??
Ty się chyba oriętujesz...

czlowieczku

masz racje, czas na porzadki w ogrodku, ale to dopiero jutro, dzis jest juz za pozno :-)
Nie martw sie , nie naskakuje na takich jak ty, a przeczytalem dawno temu, ze masz podobne zajecie do K.NN. :-)

I milo takich spokojnych jak ty

poczytac:-) Bez szkalowania tych niewinnych istotek :-)
Nie zauwazylem bys kiedykolwiek kogos obrazil, nawet najladniejszymi slowkami czlowieczku.A wiec ja nie mam najmniejszego zamiaru ciebie obrazac, pomimo tych psychologicznych bzdur ktore wypisije papasmixer :-) Nie mam osobowosci psychotycznej, nie jestem niebezpieczny Hi Ha He hrr Chyba, ze to dotyczy takich, jak ci zawiadujacy tym miejscem :-)
pa.Trzymajcie sie WY-CI inni, ci wrazliwi naprawde :-)

Ławo

Ponieważ odcinki Hellsinga są krótkie (22 minuty), myślę że niemiecki Hellsing ma tyle samo odcinków co normalny (tzn. nie dzielono odcinków na mniejsze... nie wiem, czy coś podobnego w ogóle ma miejsce, ale przyszła mi do głowy taka ewentualność)
Normalny Hellsing ma 13 odcinków.
Osobiście uważam, ze to o wiele za mało. Ale podobno już trwają prace nad drugą serią :)

Stworku :-)

Pozwililem ci w spokoju odpiwedxziec na zapytanielawy przysieglych :-)taka byla i jest moja wola i tylko moja.Nikogo wiecej.Wiec nie rob ze mnie i ty osobowosci psychotycznej i kolejny raz jakas tam literowke uznal za wlasciwe slowo, widzialem jak to sie dzialo z K.NN. Hi Ha He Hrr

Co!!!

Następna seria...
Znów mam po co żyć!!!
Dzięki, 13 odcinków-teraz powinien lecieć 10-ty,
znasz może jakieś inne anime w stylu tego??

Pozwililem ci w spokoju odpowiedziec na zapytanie lawy przysieglych :-)Taka byla i jest moja wola i tylko moja.Nikogo wiecej.Wiec nie rob ze mnie i ty osobowosci psychotycznej i kolejny raz nie wmawiajcie mi jakiejs tam literowki uznajac ja za wlasciwe slowo, widzialem jak to sie dzialo z K.NN. Hi Ha He Hrr

Ps.Teraz jest poprawnie, bez literowek i bledow Hi Ha He Hrr

xxx

Słuchaj, uważam że Stworek umie bronić się sama...ale nawet gdybyś strasznie zakłócał tą rozmowę to jeśli bym kogoś ładnie poprosiła to ona odpowiedziała by mi gdzie indziej, daj se na luz co??

Pozwolilem ci w spokoju odpowiedziec na zapytanie lawy przysieglych :-)Taka byla i jest moja wola i tylko moja.Nikogo wiecej.Wiec nie rob ze mnie i ty osobowosci psychotycznej i kolejny raz nie wmawiajcie mi jakiejs tam literowki uznajac ja za wlasciwe slowo, widzialem jak to sie dzialo z K.NN. Hi Ha He Hrr

Ps.Teraz jest poprawnie, bez literowek i bledow Hi Ha He Hrr
No teraz na pewno jest poprawnie :-)

laweczko,no

przestan prosze, nie czytasz? Hi ha he Hrr przeciez mi chodzi o te miejsce, a nie o jakies gg lub inne swinstwo, ktorego nie uzywam :-) O ten hyde park mi jedynie chodzi i taka byla moja wola, by ci odpowiedziala bo wyczytalem ze was to bardzo interesuje.A wiec nie atakuj mnie, a sobie przemysl to co napisalem w tej chwili :-)

Ławo

"Vampire Princess Miyu", chociaż jest delikatniejsze, a z nie-seriali cudowne, niesamowicie rysowane jest "Vampire Hunter D". W razie czego mogę przegrać. ;)
Podobno niedługo ma wyjść przetłumaczona wersja mangi (komiksu) Hellsing! Już się nie mogę doczekać, bo manga jest podobno lepsza od serialu, bardziej dzika. Czyli coś, co stworki lubią najbatrdziej.

PS: Widziałać Miasteczko Halloween (The Nightmare Before Christmas)?

laweczko,no

chyba wiesz, ze jakbym chcial, wowczas mialabys olbrzymie klopoty z wyczytaniem odpowiedzi.Ale ja nie chce :-) Naprawde nie chce Hi Ha he Hrr

Iteresuje mnie kultura japonska

a wiec i ja sobie poczytam o nowosciach mangi, bo to jej czastka :-) Hi Ha He Hrr

Mam w domu katane.

Stara rodzinna pamiatka z czasow, ktore moj niezyjazy dziadek juz nie pamietal yhm

I nie uzywam jej

do rozprawiania sie z wrogami Hi ha he Hrr
Nie mam wrogow, no chyba tutaj sobie narobilem spora ilosc :-)Ale ja nie traktuje tych moich "wrogow" tak, jak oni mnie Hi ha he Hrr

Dziekuje wam nieznajomi z e-maili

za mozliwosc uzywania tych programow :-)Bez nich nie moglbym tego pisac :-)

Stworku

Tetsuo powala!!!
ale klimat, wspaniale sie tego słucha.

Ehhhh....

czemuż to moi przodkowie nie szlajali sie nigdy po świecie trochę dalej na wschód niż Syberia??
Jakże bardzo chciałabym posiadać "rodzinną" katane...

Ława Przysięgłych,

Chcę Ci publicznie pogratulować i przyznać prawa autorskie do textu krążącego po gg.
Otrzymujesz za to Oscara i nagrodę Pulitzera razem wzięte.
Proszę o więcej.

Jak kiedys bedzie mi sie chcialo

napisze cos o tej rodzinnej katanie :-) Ale aby to nie byl zwykly wpis, powiele go z 300 razy :-)
Hi ha he Hrr

Dowiedzialem sie niedawno,

to znaczy przed chwila Hi ha he hrr ze hyde park jest na pierwszym serwerze grupy :-) A to mila informacja, mnie nic ona nie mowi ale komus innemu, kto mi pomaga owszem mowi :-)

Inne tematy z forum

e-sport (5 odpowiedzi)

co sadziecie o suplementach dla gamerow? czy faktycznie sa one skuteczne? czy na prawde...

Święta Bożego Narodzenia - czy ateiści mają moralne prawo mieć w tym czasie wolne? (73 odpowiedzi)

Poprzez pryzmat szeregu dyskusji na tym forum pomiędzy osobami wierzącymi, a zagorzałymi...

Domki letniskowe w dobrej cenie (19 odpowiedzi)

Witam. Już się rozglądam za miejscem na przyszłe wakacje i na myśli mamk jakieś fajne i duże...