Audiofeels

Temat dostępny też na forum: Rozrywka
Zespół Audiofeels powstał w Poznaniu, w kwietniu 2007 roku z inicjatywy ośmiu młodych wokalistów.
Wieloletnie doświadczenie młodzi śpiewacy zdobywali w słynnych poznańskich chórach chłopięcych oraz w Chórze Akademickim Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza.
Wynieśli stamtąd, nie tylko warsztat wokalny, ale również ducha zespołowej współpracy oraz wiele inspirujących doświadczeń.
Zespół jest ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ile??

nie powiem, chłopcy ładnie śpiewają, i występy całkiem-całkiem, ale bez jaj - 60 zeta za bilet?? komuś się w główce przewróciło...
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 3

na nich warto dac nawet 60 zł zwłaszcza ze wszystkie miejsca są siedzace
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

za drogo

kapitalnie śpiewają ale cena 60 pln to za dużo. Niech zrobią bilety po 25 - 35 zł i wiele osób przyjdzie ich posłuchać. Kiepski marketing chłopaki mają ;(
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 2

Cena biletów to nie jest wynagrodzenie chłopaków. Ich wynagrodzenie to pewnie kropla w morzu wydatków na taki koncert. lepiej pomysleć zanim sie palnie tak jak Ewa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

I tak sprzedadzą wszystkie bilety . jajuż kupiłem :)

I tak sprzedadzą wszystkie bilety . jajuż kupiłem :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

mysle ze taniej nie musza sprzedawac biletow bo zaraz i tak sie rozejdą:)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 11

Drogo.

No nie ma co.
Za 70zł - poszedł bym na Hey, na Perfect, no ale bez przesady.. nie na nich.
20-30zł - byłoby okej.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4

na perfect to by musieli doplacac....

too much!

chyba jakis zart 70zl za kolesi ,ktorzy dopiero co zaisntnieli 2-3lata na rynku..no fuckin way guys!slabo z marketingiem..zrobcie cos z tym!
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 3

cena biletu

Bylam na ich koncercie w zeszlym roku w Kwadratowej bylo kapitalnie ale bilety byly po 35 zł :) 70 zl to dwa razy wiecej wiadomo plyta wydana bilety koncertow drożeja ale to juz troche przesada
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jeżeli ktoś lubi jakiś zespół to da każdą cenę żeby ich posłuchać na koncercie. Taka jest prawda.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

hehe

co to za "zespół" który nie ma ani jednej swojej piosenki?! ;p
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 6

to jest taka idea

taki zamysl zeby spiewac tylko stare piosenki. to jest oryginalne i fajne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

myslovitz tansze od nich....

bez przesady 70zł ! to jest jakies nieporozumienie, jestem bardzo ciekawa jaka publicznosc przyjdzie i jak liczna.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

ejej

ale nie oni ustalają cene biletow tylko organizatorzy to im sie największa kasa trafia ze sprzedażny. Nikt nie zmusza isc osobą ktore sądza ze cena jest wygórowana. ten kto ich lubi zapłaci te kase i posłucha czegoś naprawdę fajnego .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

"ten kto ich lubi zapłaci te kase "

a ten kto ich lubi, ale nie ma takiej kasy? a poza tym nie ma znaczenia kto ustala ceny> to przeciez nie zarzut w strone zespołu, tylko własnie organizatorów. chyba ze Panom z Audiofeels już sie w głowach poprzewracalo i naprawde tak wysoko sie cenią. no i fakt...mogliby popracować nad własnym repertuarem...pozdrawiam

Dokładnie. Nikt nie oskarża zespołu..
A organizatorzy to jacyś mało sprytni są, bo gdyby ceny były niższe poszłoby kila razy więcej osób.. Wystarczy spojrzeć jak mało osób na lastfm'ie zaznaczyło, że się wybiera..
Szkoda.

cena biletow

ktos chyba na glowe upadl z taka cena biletu! tyle mozna zaplacic za zagraniczna gwiazde. poza tym stocznia nie jest akustycznie swietnym miejscem do sluchania tego typu muzyki.
zdecydowanie ktos chce sobie tutaj napchac kieszen... :|
a szkoda, bo jako wydarzenie muzyczne zespol jest ciekawy i mozna by posluchac, jak im to wychodzi na zywo.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

bilety

w Sali Kongresowej bilety na nich stały po 200zeta...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

pffff

nie porownujmy akustyki w sali kongresowej i w CSG :) Ja zaluje ze bilety sa takie drogie bo poszlabym z checia a tak niestety nie dam rady :/

Nie rentowna Stocznia...

1. Chłopaki się cenią. Bardzo dobrze
2. CSG jest nie rentowne. Tonący brzytwy się trzyma. Dlatego taka cena biletu.
3. Cóż pójdą na dno...

CSG nie jest organizatorem koncertów - to jest hala na wynajem, organizatorem akurat audiofeels jest http://www.impresariat.art.pl/ a skoro mowisz o nierentownosci, to widać ze nie byles na wielu koncertach w CSG, gdzie hala byla wypelniona po brzegi. rzadko zdarza sie, ze jest tam malo ludzi.

Jeszcze w jakimś kameralnym, sympatycznym miejscu to można by dać 70zł, ale nie w tej norze!

hahahaha

ludzie w KWADRATOWEJ ten koncert byl po 30zl takze mega przegiecie cenowe !!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

po występie na losowaniu grup eliminacyjnych do Euro 2012 nie poszedłbym na ich występ

nawet za 10zł. gdyby był za darmo to z ciekawości bym poszedł, ale musieliby dorzucić kiełbaskę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

NIEZŁE JAJA

przeciez miesiac temu na Saluminesii i Myslovitzu bilety kosztowaly chyba 42 zł...wiec chyba kogos pogieło zeby kupowac bilet za 70zł !!
oni spiewaja chyba od zeszlego roku,czy dwoch lat...
Myslovitz i inne gwiazdy spiewja od kilkunastu lat i tyle nie biora...
W zeszłym roku byłam na ATB w Poznaniu w Hali Arena...bilety kosztowaly 90zł...takze ciekawa jestem ile tam do stoczni osob przyjdzie....chyba bedzie kameralnie pod scena :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Drogo!

też uważam że zdecydowanie za drogo. Z chęcią bym się wybrała, ale za 30zł, a nie 60zł...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

co tak drogo!!!!!!!!!!????????????
chce iść, ale jak...powaliło kogos z tą kwotą!!!!
jeszcze 40 zeta bym dala, ale 60!!???

drogo!!!

Zwariowali z ceną biletów? Chłopacy świetnie śpiewają, ale koszt biletu prawie jak na gwiazdę zagranicznej sceny!!!

Przesadzili

Idę do Neptuna na Nenówkę w sobotę 17go zapłaciłem za bilet w dobrym miejscu 40zł.
Bardzo ich lubię mam płytę ale dajcie spokój za 70zł ???

och jakie to słabe....

oceniając po dwóch zamieszczonych powyżej piosenkach straszna słabizna obliczona na szybki zysk. jak te pseudo-gregoriańskie interpretacje modne kilka lat temu.

fatalny mix

Chłopaki robią wrażenie. Pięknie wykonują te utwory, fragment z "Requiem Dla Snu" odlotowy. Co do "Nothing Else Matters", to nie pasują mi stylistycznie. To powinien być gorąc spod skorupy, a nie ciepło z malowanej buzi, ale warsztatowo naprawdę pięknie. Fatalne jest miejsce w którym będą występować. Wielka pusta betonowa hala, z fajnym mroczno-industrialnym klimatem, ale fatalną akustyką. Jeśli CSG nie zainwestuje w szmaty na ściany, to ludzie przestaną tam chodzić na koncerty. Dźwięki zlewają się w jeden łoskot, doprowadzający uszy do bólu.

Jak powiedział Wojewódzki: "damskie akademiki zapłoną" - chyba dobrze określił docelowych odbiorców, wobec tego chłopaki nie powinni wystepować w surowym CSG, tylko w Meście Aniołów, albo Parlamencie. Ja na koncert sie nie wybieram.

tylko ta nazwa....

...źle się kojarzy

bylo pieknie:D dziekuje:D mimo ze nie jestem z damskiego akademika ;)

koncert

Byłam na wczorajszym koncercie i uważam, że cena warta tego co zobaczyłam. Chłopacy naprawde mają talent... REWELACJA

SKNERKI

BYŁEM,WYSTEP WART 70 ZŁ.NA PEWNO PÓJDĘ NIE RAZ.POLECAM.