Auta 2

Temat dostępny też na forum: Filmy
Opinie do filmu: Auta 2.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie polecam dla malych dzieci

ogólnie film fajny, ale nie dla 3 latków, bo z takim poszłam, stanowczo nieodpowiedni, za długi, treść skomplikowana, język - języki różne, nie zrozumie większej części filmu małe dziecko, sceny przerażające, także ogólne wrażenie kiepskie. Starszym dzieciom się podobało, tzn nastolatkom
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

kompletnie nie dla maluchów

fabuła zdecydowanie nie dla 4,5,6-latków. Wielka szkoda. Czekaliśmy kilka lat na drugą część i wielkie rozczarowanie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

auta 2 nie polecam

słyszałam opinię ze za trudne dla dzieci a nie śmieszne dla dorosłych: i to wielka prawda o tym filmie. Szkoda, my też bardzo na niego czekaliśmy....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

POLECAM

nie jest to kontynuacja a większość chyba na to się nastawiała, przedsmakiem AUTA 2 jest film BUJDY NA RESORACH i jeśli dzieci oglądały już BUJDY NA RESORACH ( i oczywiscie rodzice)to spokojnie mogą zobaczyc AUTA2. Moje dzieci ( 3 i 6 lat) idą po raz kolejny i bardzo się cieszą....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

polecam

Bardzo fajna fabuła, nawet dla 6-cio i 8-mio latka. Początek filmu, troszkę nudny.
I tak Złomek był najlepszy! Polecam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

polecam

super filmik dużo akcji najlepsz był szpieg i złomek

Polecamy :-)

Dla dzieci jest idealne. Byłam na tym filmie z synem w wieku sześciu lat i bardzo mu się podobało :-)

Nie polecam!

Film bardzo nudny...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Polecam

Film jest super
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam

Nazywam się Łukasz mam 7 lat. Film był czadowy. Moja ulobiona postać to Zygzak Macqueen.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0