Author Solution SX

Napiszcie co sądzicie o rowerku Author Solution SX, głównie chodzi o rame i osprzęt

Napiszcie też czy tył Deore jest o wiele lepsze od tył Alivio i które z nich lepiej kupić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Author Solution SX

Deore jest o klasę wyższy od Alivio, choć z tego co słyszałem część ludzi twierdzi, że w niektórych przypadkach Alivio spisywało się lepiej niż Deore. Tak samo doradzono mi kiedyś, aby jak już zmieniać tylną przerzutkę to na LX, bo w Deore podobno wózek wali o szprychy.

Hehe- potwierdzam, mi tak deore walnęło w szprychy, że aż po drugiej stronie wylazło...koszty, koszty, koszty. Kupcie mi lx'a:>

moja deorka omija szprychy ale za to radośnie podskakuje i sie buja przy nierównej drodze. potrafi nawet głośno stukać :-)... znajomy, który używa takiej przerzutki od niedawna też to zaobserwował więc albo mamy trefne sztuki albo to już ich przypadłość ;-). w każdym razie mi to nie przeszkadza, ale brałbym LX'a :-).
pozdrawiam

Inne tematy z forum

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...