Igor - opinia (1) Nie polecam !!! Straciłem czas i nerwy. Odstawiłem auto na umówioną godzinę,... Igor Grzegorz - opinia (1) Ja i moi znajomi nie raz korzystaliśmy z usług zakładu. Zarówno założone... Grzegorz Adam - opinia (1) W warsztacie zagazowałem w sumie 4 auta. Wszystkie instalacje zamontowane i... Adam
Zawsze super (1) Ten warsztat LPG polecił mi mechanik od spraw "standardowych". Serwisowałem u... KF Warsztat godny polecenia. (1) Korzystam z usług Auto-Gaz Pana Stanisława Buczka od ubiegłego roku. Jestem... Elżbieta Dałem ocenę 6 bo niestety wyższej już się nie da. (1) Fachowa i miła obsługa oraz założona bardzo dobra instalacja gazowa, zwróciła... Artur POLECAM! (1) W tamtym tygodniu skorzystałem z usługi naprawy instalacji gazowej. Usterka... Zdadowolony klient serwis (1) Już mój 3 samochód serwisuję u Pana Stanisława. Pożądna firma .Kompetentny i... Piotr Gorąco Polecam (1) Wszystko chodzi picuś glancuś. Jeżdżę już prawie rok i działa pięknie.... Karol Polecam (1) Skorzystałem z usług tego warsztatu i jestem zadowolony zarówno z... Artur Jeżdżę tanio - polecam (1) Mój peugeot pali 8L/100km LPG. Z instalacją nie miałem jeszcze żadnych... ja Astra G 1.6 8V 2000 7,5L/100km!! (1) Dziękuję bardzo za doradzenie świetnej instalacji gazowej i szybki,... Andrzej E46 330i 230KM 2001 spalanie LPG 13,5L/100km (1) Witam; z czystym sumieniem polecam ten warsztat. Instalacja w moim BMW... Paweł od wielu lat zadowolony (1) Stołuję się u tego pana od wielu lat. Przeszedłem od innego "gazownika" i... Maciej Jednym słowem polecam. (1) Montowałem LPG do Saaba 2.0 154 KM. Pan Stanisław doradził jaki osprzęt. Jest... Irek Zadowolona (1) Polecono mi tę firmę i teraz ja mogę Wam polecić. Wstawiono mi gaz i jestem... Martyna Konkret (1) Volvo 2,4 t po 40 tyś wszystko działa elegancko . Montaż już dawno się... Łukasz zamiast gazownika powieściopisarz i fanta. (1) Moje usterki brak mocy do wymiany kolektor ssący (który miałem w bagażniku) .... darek Polecam ten warsztat i jakość i dobór inst.LPG (1) Gorąco polecam usługi świadczone przez warsztat Pana Stanisława! Solidność i... ŁukaSz Slas Polecam! (1) Pragnę zarekomendować usługi warsztatu Pana Stanisława. Konkretnie i... Bartosz Krzyżanowski