Auto-Klimat

Klimatyzacja auto

Gdynia, Tatrzańska 8A

a więc tak (1) Obsługa sympatyczna, usługa wykonana fachowo rzeczowi ludzie widać że wiedzą... Michał Najlepszy warsztat od naprawy klimatyzacji! (1) Profesjonalne podejście do problemu szybka diagnoza już wszystkim znajomym... Emilia Z. Polecam ten serwis! (1) Miła obsługa, pracownicy mają poczucie humoru, praca wykonana z należytą... Maciej
Typowy problem z warsztatami, czyli usterka nie naprawiona, ale kasa wzięta (1) Nie działała mi klimatyzacja, umówiłem się więc w firmie Auto-Klimat celem... Marcin Serwis profesjonalny, ale nieudolny (1) Odstawiłem auto z nieszczelną klimatyzacją. Po zlokalizowaniu wycieku, został... Kamil sprawnie i konkretnie (1) Mialem do pospawania przewod wysokiego cisnienia w Fordzie Focusie. Jestem... Darek najlepszy serwis klimatyzacji (1) Gorąco polecam wszystkim którzy mają problem z klimatyzacją w aucie. Bardzo... Michał Tak trzymać. (1) Warsztat na pierwszy rzut oka nie wygląda szczególnie profesjonalnie, ale nie... Marek ZDECYDOWANIE POLECAM!!! (1) Obsługa: Fachowa obsługa, Panowie wiedzieli od razu co i jak trafili z... Artur Klima (1) Przyjechalem specjalnie z zagranicy zrobic klima w Aucie bo byla zepsuta .... Roman Thomas Naprawa napedu kompresora (1) Wykonana szybko i fachowo.Na wymieniona czesc udzielono rocznej gwarancji. Seamen40 Rzetelna i szybka usługa. (1) Skorodowana chłodnica i nieszczelny przewód wysokiego ciśnienia. W ASO nie... Tomasz BMW E39,VW PASSAT 1.8T (1) Obsługa i jakość usług wspaniała,a porównując do firm w Gdańsku,można... Maniek z Gdańska super zadowolony (1) Miła,sympatyczna obsługa.Terminowo,otwartość na życzenia klienta.Pomimo... opel corsa Świetny Serwis ! POLECAM !!! (1) Auto-Klimat znalazłem przez Internet. Po przeczytaniu pozytywnych opinii... Piotr C Zdecydowanie polecam! (1) Wiedziony dobrymi opiniami znajomych oraz po sprawdzeniu opinii w internecie... Mariusz Diagnoza w 5 min, naprawa w 1 h!!!!!!!! (1) Nikt nie chciał się podjąć diagnozy ani naprawy mojej klimatyzacji, byłem w... Szcześliwy klient Najlepszy serwis klimy (1) Serwis polecony przez mechanika. Dość skomplikowana naprawa wykonana w... Lucas Gorąco polecam (1) Obsługa AutoKlimatu jest kulturalna, rzeczowa, fachowa i frontem do klienta.... Mateusz Opel Vectra (1) Szybka, mila i FACHOWA obsluga. W 5 godzin klimatyzacja(kompresor) naprawiona... Jarek