Auto-Klimat

Klimatyzacja auto

Gdynia, Tatrzańska 8A

Naprawa przewodu klimatyzacji (1) Po przeczytaniu komentarzy umówiłem się na wizytę. Poprzednio w warsztacie... Puka72 Po raz drugi - polecam (1) Szczerze polecam, nie ma się do czego przyczepić! Korzystałem z ich usług już... Marcin Passat B5FL Marcin - opinia (1) Polecam wszystko sprawnie i szybko mila profesjonalna obsluga Marcin
Są świetni!!! (1) Wymieniałem wtedy skraplacz układu klimatyzacji. Naprawa została dokonana... Mariusz Peugeot 406 (1) Byłem dzisiaj, szybko fachowo i za normalne pieniądze. Polecam adam Volvo (1) Bardzo profesjonalna obsługa , Panowie wytłumaczyli mi dokładnie gdzie... Katarzyna Miło korzystaćz usług w takiej firmie . (2) Dziś skorzystałem z ich usług . Znają swoją robotę na wylot . Wystarczy... Mirosław Markowski www.elja-OKNA Polecam!!! (1) Bardzo dobra i profesjonalna obsługa. Piotr Zdecydowany pozytyw (1) Milo, profesjonalnie i uczciwie! Tacy fachowcy to dzisiaj rzadkość. Polecam... wo Skoda (1) Dołączam do grona zadowolonych klientów firmy Auto-Klimat. Usługa bez... Mariusz Fachowcy i Profesjonalne podejscie do sprawy. (1) Jeszcze raz potwierdzam opinie innych klientów.Moja pierwsza wizyta po... Artur Szarafinski Polecamy ! (1) Potwierdzamy opinie innych. Byla to nasza pierwsza wizyta w serwisie. Bylismy... Yaris Naprawa Klimatyzacji (1) Dzis wymienialem skraplaczw w Oplu Astrze G.Jestem bardzo zadowolony z... biardyk Są najlepsi! (1) Po dwóch latach dziś znów zawitałem do tego serwisu i tak samo jak poprzednio... M6 Tak chciałbym być obsłużony wszędzie (1) Zminimalizowali mi koszta i naprawili poważną rzecz w Fordzie Focusie !... Mirosłąw Markowski Bardzo dobrzy fachowcy i atrakcyjne ceny!!! (1) Wymieniałem dzisiaj cewkę sprężarki układu klimatyzacji w Oplu Vectrze C. Po... Misza 3 razy super (1) Pierwszy raz trafiłem do tego warsztatu z Fordem Focus C-Max.Bardzo... Wojciech Kuczyński Szybko, miło i profesjonalnie (1) Pierwszy raz trafiłem na tak sympatyczną obsługę usługa wykonana bardzo... zbynek Polecam ten warsztat (1) Polecam warsztat, miła obsługa, fachowe podejście do klienta panowie... Jarek polecam (1) Zdecydowanie polecam! Trafna diagnoza usterki, doradzenie, sprawne... tomtito