Arti - opinia (1) Trzy lata temu zawitałem do tego warsztatu z problem turbiny Opel zafira c .... Arti Tomasz - opinia (1) Warszat niepoważny, wykonują ,,naprawę'' a następnie gdy coś jest nie tak... Tomasz Adam - opinia (1) Fajny warsztat sympatycny Właściciel ceny ok Adam
Rozrząd Fiesta MK6 i serwis 80.000 km (1) Ten serwis znam od lat i pomimo przeprowadzki za Gdańsk, korzystam z ich... Christoff Wydmuchana uszczelka z pod wtrysku (1) Wydmuchana uszczelka z pod wtrysku Przyjezdny Nie polecam (1) Naprawili samochód szybko, sie okazało że była jakaś bzdura. Zapłaciłem 150... Vitali Mondeo - rozwalony przegub i wymiana półosi (1) Polecam. Obsługa w pełni kompleksowa - załatwiony transport do warsztatu,... E. brak mocy focus 1,6tdci szybka pomoc (1) Przez tydzień odwiedziłem 2 warsztaty z powodu braku mocy w focusie. Diagnozy... Rysiek Przestrzegam przed tym warsztatem (1) Właściciel warsztatu wybitnie nastawiony na zysk, naprawia nawet te elementy,... Piotr popsuty czesc za 500 zloty! (4) Aparat zapłonowe mi nie pracował w aucie, pojechałem do warsztatu i pan mi... Oscar naprawa pokrywy zaworów silnika Suzuki (1) błyskawiczna ,fachowa , solidna jakość naprawy Romuald Trafna diagnoza i dobrze wykonana naprawa w przystępnej cenie. (1) Miałem problem z odpalaniem zimnego silnika. Zdiagnozowany został problem z... Janusz diagnoza i naprawa 100% pozytywnie (1) Mój ford Focus 2L TDCI Głupiał gasł a potem nie zapalał . W innych... Artur