Wzór współpracy (1) Z AutoComfort współpracowałem wiele razy. Zawsze uśmiechnięci, pomocni i... Paweł Wynajem (1) Firma dostosowuje się do potrzeb klienta, jest bardzo elastyczna, działa... Asia Rekomendacja (1) Z przekonaniem polecam firmę „AutoComfort” jako rzetelnego i profesjonalnego... Jarosław Grzegorz Głowacki
Doskonała jakość (2) Doskonała obsługa, komfortowe pojazdy. Nie ma dla nas innej firmy w tej... Krzysztof 100% satysfakcji (1) Jeśli ktoś z Państwa zastanawia się nad wyborem firmy przewozowej, to z... Katarzyna POLECAM !! (1) Polecam skorzystanie z usług tej firmy - usługa przewozu osób wykonana... Jacek POLECAM! (1) Idealna usługa dla grup premium, wymagajacych klientów i wszystkich, dla... magda Profesionalizm (1) Wysoki poziom obsługi, rzetelność, punktualność. Bardzo sympatyczni... Szkoła baletowa Przewóz osób (1) Cieszę się, że szukając firmy do przewozu osób w województwie pomorskim... Marta HTEP Polska Sp. z o. o. (1) Mieliśmy przyjemność korzystania z usług które oferuje firma Autocomfort.... Htep Polska Umawia się telefonicznie a potem zmienia ceny (1) Chciałem wynająć przewóz osób podczas pogrzebu. Telefonicznie ustalone... Tomasz PTTK Oddział w Gdańsku - opinia (1) PTTK Oddział w Gdańsku od kilku lat współpracuje z firmą AutoComfort.... PTTK Oddział w Gdańsku pełen profesjonalizm (1) Szukając firmy transportowej dotarłam do Firmy Pana Tomasza Gałązki... KB