Alicja - ocena (1) Profesjonalna obsługa, bardzo miły kierowca. Wszystko sprawnie i na czas! Alicja Ewa - ocena (1) Świetna,profesjonalna obsługa naszej rodzinnej imprezy. Wszystkie 4 busy były... Ewa Bartłomiej - ocena (2) Kierowca kompetentny, bardzo pomocny i uprzejmy. Przygotowanie realizacji... Bartłomiej
Robert - opinia (1) Bardzo dobra firma. Przede wszystkim punktualnie podstawione auta. Jazda... Robert Robert - opinia (1) Bardzo dobra ,słowna firma. Polecam. Robert Luksus i profesjonalizm (1) Miałem okazje i przyjemność skorzystać wraz z moimi Gośćmi z usług... Jarosław Wolf Gorąco polecam (1) Wysoki standard obsługi , przystępna cena oraz bardzo profesionalna obsługa... Arkadiusz Profesjonalizm!!!!! (1) Bardzo luksusowa taksówka ,profesjonalna obsługa ,punktualnie przyjechała pod... Iwona R. Taxi Bus (1) Taxi warte polecenia. Szybko, profesjonalnie i na czas. Green Power Pełen profesjonalizm. (1) Usługa wykonana na czas,w umówionej wcześniej cenie i bez dodatkowych... Paweł. Najlepszy Taksówkarz w 3city (1) Pan Tomek rewelacyjny czlowek! Przedewszystkim bezpieczeństwo jak dla mnie... Karolina Polecam:) (1) Uslugi na najwyzszym poziomie.Wysoka kultura osobista,ceny bardzio przystpne... Marcin Profesjonalizm (1) Gorąco polecam. Punktualny, wspaniały i miły kierowca z poczuciem humoru,... Misiek Klient Piotr (1) Bardzo miły,punktualny Pan z wyjątkowym poczuciem humoru... Dodam też ,ze ma... Piotr Wygoda profesjonalizm cena bezpieczeństwo (1) Wygoda profesjonalizm cena oraz bezpieczeństwo to najlepsze słowa jakie mogą... Tomasz Super Taxi (1) Polecam usługi taxi vip. Bezpieczny kierowca, wygodne auto, umiarkowane ceny.... Dorota Auto jak marzenie! (1) Kawalerski wieczór bardzo udany! Piękne auto dopełniło całości. Polecam! Andrzej Polecam wszystkim (1) Bardzo dobra firma! Jestem w pełni zadowolony z obsługi no i z podstawionego... Michał Super Jakość i punktualność (1) Po raz kolejny mieliśmy przyjemność skorzystać z usług! jak zawsze... karol magda - opinia (1) Punktualny kierowca i bardzo miły, auto zadbane. Ceny są atrakcyjne. Polecam magda