Autobus Bojano-Koleczkowo-Chylonia nr.888

Informujemy o uruchomieniu linii 888 z dniem 01.03.2013r.Rozkład jazdy na przystanksch autobusowych.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Autobus Bojano-Koleczkowo-Chylonia nr.888

Czy ta linia będzie obsługiwana przez ZKM Gdynia, jakie bilety na ten autobus.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rozklad do pobrania na stronie gminy lub SFGS. Tam są też ceny biletów. Nie obowiązują ZKM Gdynia, Gdańsk i Sopot. Przynajmniej na razie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zaktualizowany rozklad do pobrania na forum gminnym lub do poczytania na slupach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest to linia prywatna.Bilety do nabycia u kierowcy.Cena biletu z Bojana do Chyloni 5zł.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

przeczytajcie jakie bilety drogie te miesięczne szczególnie. Szkolny w gdyńskiej komunikacji 51PLN cała sieć ZKM, a tam poczytajcie na stronie Gminy-szok.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jest to linia PRYWATNA, z dużym ryzykiem powodzenia tegoż interesu. Ciekawy jestem czy nowe połączenie jest współfinansowane przez gminę/sołectwa jak tak to w jakiej kwocie. Nie mniej szacun dla sołtysa Koleczkowa który dopiął swego mimo że jeżdżono na nim ja na podartej kobyle. Teraz pewnie przyjdzie kolej na lustra , chodniki i na pętle. Ciekawe czemu tak w Bojanie nie atakują sołtysa... pewnie mniej dla kościoła robi a może przystojniejszy jest...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

a czemu sie czepiasz soltysa? masz sprawe to go znajdziesz... a jak jakies urazy to moze konkretniej... poza tym co ma forum bojana do soltysa z koleczkowa?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

A co z autobusem łączącym ul. Czynu Tyśiąclecia z Trojmiastem, czy dalej będzie jeździł pusty w weekendy, zamiast dowozić mieszkańców Bojana w tygodniu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Budżet gminy 2025 - drogi Bojano (10 odpowiedzi)

Witam. Niestety w budżecie gminy na 2025 modernizacja dróg w Bojanie wygląda cienko. Praktyczbie...

Dzieci na quadach, muza czyli urocze Bojano. (24 odpowiedzi)

Cześć, niedawno przeprowadziliśmy się do Bojana i jestem w szoku co tu sie dzieje. Mieszkamy...

Jechowi przy ul. Św. Józefa (82 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...