Autogiełda - gdzie?

Witam, jestem nowym mieszkańcem trójmiasta i chciałbym dowiedzieć się gdzie znajdują się pobliskie autogiełdy.

Słyszałem, że w Chwaszczynie co sobotę coś jest, jednak w grę wchodzi tylko dojazd autobusem. Może ktoś orientuje się na którym przystanku trzeba wysiąść ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: autogiełda

171 z Oliwy wysiadasz w Cwaszczynie za rondem i 10 min pieszo w kierunku lidla. Giełda w niedzielę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Autogiełda - gdzie?

Również w Pruszczu Gdańskim.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

W Pruszczu? Daj spokój.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Autogiełda? Serio? Ludzie do Niemiec jadą sprowadzić sobie dobre auto, a Ty szukasz jakiegoś szrota-okazji. Te autogiełdy to jeszcze gorsze zagłębie niż komis u Mirka.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

to jeszcze jest taki twór jak giełda samochodowa,ktoś tam jeszcze kupuje?teraz to ciuchami/meblami się na takich placach handluje
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

-zapomni szkoda czasu i pln....,80% handlarzy ,masz olx.pl,trojmiasto.pl,gratka.pl tam mozesz kupic/sprzedac itd.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Jaka firma na najem długoterminowy samochodu? (18 odpowiedzi)

Jaką wypożyczalnię polecicie na wynajem długoterminowy samochodu? Dodam, ze potrzebuję kilku aut...

Jaki samochód kupić do 10 000zł ?? (85 odpowiedzi)

Kryteria: -kombi lub kombi van (dla 5 osób), -niskie koszty eksploatacji (paliwo itd.), -trasy...

WYPOZYCZALNIA SAMOCHODOW OS (10 odpowiedzi)

Witam Czy moze ktos polecic mi dobra ,sprawdzona wypozyczalnie samochow na terenie 3miasta....