BARBADOS

W tej restauracji oddawna bardzo źle się dzieje, co widać po częstotliwości zamieszczania ogłoszeń,średnio co 5 dni poszukują kucharza.... dziwne
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: BARBADOS

A ktoś tam pracował z forumowiczów? Być może się rozwijają i dlatego szukają nowych pracowników? Chciałam tam pracować, dlatego opinie beda mi pomocne....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

ta rozwijają he he rozbawiłaś mnie Barbaro... Mój brat taam pracował, szkoda słów... jednym słowem nie warto... jak chcesz poczytaj, bo na forum było już o Barbadossie, pozdro
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

no wlaśnie niewiele znalazłam, jedynie ogólniki i zarzuty ale kelnerów. A czy są opinie jakieś z kuchni, kucharzy??? Chciałam wysłać aplikacje, ale się zastanawiam...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

wyślij i przekonaj się sama :) na forum jest już ten wątek, szkoda czasu żeby więcej pisać o tym miejscu :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zmieniają co róż personel tak jak w cynamonie w gdyni i w restauracji indyjskiej w sopocie....
Więc pewnie zapieprz i nie ma szacunku dla ludzi... a okaze się ,ze po paru dniach ci podziękuja...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ale co róż od różowego, czy od kwiatka?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Takie powiedzenie co róz ,a nic nie znaczy..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skoro tak często zmieniają pracowników, to co tam robią te same gęby co zawsze. Jedzenie jest dobre, bo sam tu jadam czasem, a pracę wcale nie tak łatwo dostać, bo próbowałem dwa razy i bez rezultatu, bo ponoć mam za małe doświadczenie. Ja myślę , że mam dobre doświadczenie bo pracowałem na wyspie i było dobrze. Patrząc na frekwencję gości to na pewno jest tam zapier....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ta knajpa to temat rzeka, generalnienie warto sobie strzępić języka (klawiatury) ;-)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja też miałem problem, aby dostać tam prace- za małe doświadczenie, ale właścicielka dała mi szansę w Gdyni. Praca ok, fajny zespół. Fakt było co robić, bo duży ruch. Pewnie do dzisiaj bym tam pracował, ale musiałem wyjechać. Pozdrawiam cały Barbados
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

nie ma co chwalić, wystarczy się tam zatrudnić i cala prawda poznacie na własnej skórze :) lepiej już ulotki roznosić :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

jeżeli tylko to potrafisz to napewno.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ooo, widzę, że po ujawnieniu przez jednego kucharza obrazu, jak sytuacja wygląda od środka, lugocka z ekipa wzięły się za pisanie pozytywnych komentarzy :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

A czemu ma nie być pozytywnych komentarzy. Kto powiedział, że forum to- to ściana płaczu i żalu?? Może niektórzy mają coś pozytywnego do powiedzenia, może pracują tam długo, może dobrze im się pracuje, może nie mają tego jadu, może mają też coś do powiedzenia. Prawdziwa dyskusja toczy się trochę na innym poziomie..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ulotki roznosic dobre sobie i tak trzeba to robić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...