BARDO ZAMKNIĘTE !

Temat dostępny też na forum: Wesele
To jednak prawda że Bardo jest już zamknięte.Wystarczy tam pojechać i sprawdzić.Jest tam wiecznie ciemno i nikogo nie ma!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: BARDO ZAMKNIĘTE !

coś ci się pomyliło ;/

WSZYSTKO FUNKCJONUJE
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

a to nie miało być tak, że organizują tylko wesela? i restauracja na co dzien jest zamknieta?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie tak , realizują tylko przyjęte zlecenioa na wesela, tak już było poprzedniej zimy

też tak sądzę

hmmm jezeli to niesprawdzona informacja sugeruje moderatorom zablokowanie watku - jest to antyreklama dla bardo!

dodam ze online dalej mozna rezerwowac noclegi (wiec zapewne zamkniete tak jak wiele innych ktore organizuja wieksze imprezy a nie sa restauracja otwarta na codzien)

No strony Bardo nie znalazłam na google już...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ciekawe .... w minionym tygodniu byłam tam na konferencji ...

ciekawe co za konkurencja aż tak nachalnie sie tu wypowiada...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

dlatego najlepiej zadzwonic i sie upewnic na 100% a nie zaczynac watku bez pewnosci..
przez rezerwuj.pl nadal mozna nocleg sobie zamowic - wiec tak jak pisalam moim zdaniem (tak jak tez np magnat) otwieraja na umowiona godzine (dla chetnych) bo na codzien nie robia posilkow itp.
wiec sugerowalabym zeby osoba ktora watek zaczela najpierw umowila sie telefonicznie a potem pisala czy tak jest naprawde..
ja mam wesele w magnacie i tam tez tak jest ze z wlascicielka sie umawia na godziny - na codzien brama zamknieta..

tel:
58 764-50-03 fax: 58 764-50-03

Powiem tak: nie mam pojęcia jak jest z bardo - zgadzam się, że należy to sprawdzić!! Ale dodam też że rezerwuj.pl nie jest dobrym sposobem sprawdzenia tej informacji - właściciele portalu mogą nie wiedzieć że coś się zamknęło :/ niestety tak to jest z pośrednikami, że czasami - nie zawsze, ale jednak mogą nawet nie zdawać sobie sprawy że czegoś nie ma :/

sprawdzić!

stacjonarny nie dziala, a p.Tomek nie odbiera poki co, czy ktos byl w nim w kontakcie ostatnio?

Po co siejesz zamieszanie zazdrosnico!!!

dowiedzialam sie ze bardo nie jest juz otwarte caly czas tylko na wesela (nie oplaca im sie placic obsludze kiedy klientow malo - pewnie glownie o lokalizacje chodzi.. mimo ladnego zaplecza i wyg. zewnetrznego - klientela nie wali tam drzwiami i oknami); jest otwarte na uroczystosci zorganizowane w tym wesela, natomiast w celu zwiedzania itp kontakt telefoniczny;

o zamknieciu nie wspomniano! zgaszone swiatla oznaczaja ze ktos pojechal w ciemno nie umawiajac sie z wlascicielem

A pod jakim można się umówić? Bo żaden nie odpowiada

kurcze, ja nie wiem o co chodzi, rozumiem ze moze byc tak iz obiekt jest zamkniety ale dlaczego nie odbiera sie telefonu, odrzuca sie polaczenie lub tel jest wylaczony w ogole.. czemu nie ma ogolnej informacji ze obiekt jest otwarty tylko sezonowo, czemu storna internetowa nie dziala? co to za marketing jest? przeciez w ten sposb to kazda jedna firme mozna pograzyc.. mysle ze jest grupa osob zainteresowanych swoimi weselami w przytszlym roku, takich co podpisali juz wstepne umowy i takich co sa zainteresowani podpisaniem.. a kontaktu brak.. i jak sie nie martwic?

czy ktos ma jakies nowe newsy?

Przejeżdżam obok Bardo codziennie i od ok 2 miesięcy nie działo się tam nic.Nie odbywała się tam żadna impreza więc co można sobie pomyśleć o tym miejscu.Moi znajomi już dawno odpuścili sobie wesele w tym miejscu

codziennie? najs.. a jak to robisz ze masz IP irlandzkie? :)

A mnie dziwi,że ciągle są chętni na wesela tam..Jest tyle innych pięknych miejsc,dworków,pałaców w podobnym stylu,w których kontakt jest łatwy i przyjemny,które są otwarte i zawsze można je obejrzeć..O Bardo słyszał nawet mój wykładowca z Gdańska..."chyba ich zamknęli za długi,prawda"tak powiedział podczas lużnej rozmowy w czasie przerwy(wydaje za mąż córkę).Dużo osób mówi,że kontakt jest utrudniony,że nie ma tam prądu,że toną w długach....Nie wiem,jak jest naprawdę i nie interesuje mnie to,tylko się tak zastanawiam....Po jakie licho utrudniać sobie życie?Po co się dobijać?Denerwować?Jakby wesele samo w sobie nie było dużym stresem...

oki, podaj mi prosze zatem miejsce, ktore bedzie w stylu dworkowo, palacowym, z ladnym otoczeniem, z dala od zgielku miasta, dobrym dojazdem, nie na koncu swiata, z baza noclegowa na ok.100 osob i sala gdzie taka liczba osob bedzie w jednym miejscu biesiadować i tańczyć, i gdzie koszt nie bedzie z kosmosu.. chetnie skorzystam z sugestii

ja też skorzystam!

pałac w Leźnie (koło Gdańska) np.

Rzeczywiście pałac w Leźnie, a zwłaszcza jego otoczenie to urocze miejsce, ale jeżeli poziom kuchni weselnej jest na poziomie jaki zaprezentowano nam latem przy zamówionym obiedzie to nie polecam.Ceny wygórowane, a podany posiłek i i obsługa masakra.

komp pochodzi z irl i ma stale ip które zresztą możesz sobie sam zmieniać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dwor Kaszubski Magnat Polecam ... http://www.dwor-magnat.pl napewno znajdziesz cos dla siebie

Stałe ip z irlandii... Buahahahahahahahaha!!!!!! Tego jeszcze nie słyszałem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgodzę się, że skoro są takie problemy, to lepiej się nie stresować. Przed ślubem jest wiele innych, po co dokładać sobie samemu. Jest wiele pięknych sal.
Ja polecam zamek w Rzucewie- na weselu nie byłam, ale spędziłam tam tydzień ubiegłej zimy i jedzenie było przepyszne!

tylko, ze ani Zamek Sobieskiego w Rzucewie, ani palac w Leznie nie maja zaplecza noclegowego na ok. 100 osob. Poza tym i tu i tu sala jest za mala zeby pomiescic stolu dla tylu gosci weselnych :)

Jest wiele pięknych obiektów.Mnie na przykład podoba się pałace w Prusewie i w Bychowie.Na pewno jest tez wiele innych,nie interesowałam się osobiście,więc nie mogę sypnąć teraz jak z rękawa nazwami.Ale wydaje mi się,ze wesele w pięknym zameczku z dużym,obfitym menu,tak,żeby wszyscy się najedli i z noclegami na 100 osób,to nie może być z tania impreza.Dlatego obawiam się,że założenie,żeby"ceny nie były jak z kosmosu"będzie nierealne.Bo wydaje mi się,że w takich miejscach płaci się właśnie za elegancję,świetną kuchnię,piękne wnętrza....Zresztą to kwestia umowna,co dla kogo znaczy tanio lub drogo..Ja odrzuciłam pałacyki w przedbiegach(mimo tęsknot z dzieciństwa)bo kwota 200 - 250 zł za osobę(wydaje mi się,że to minimum na przyzwoite wesele w takim miejscu) jest dla mnie po prostu niestety nieosiągalna...Ale trzymam kciuki za wszystkich poszukujących...

Tak myślałam że nie masz pojęcia o zmianie IP.Buahahahahahahahaha!!!!!!

tiaa.. do domu wracasz na swieta czy u znajomych jestes na wyspach? a moze czyjs vpn lub 'bluconnect' uzywasz? to teraz poprosimy ip z australii i 5min pozniej z rpa :)

Marta88 znam i Prusewo i Bychowo, jednak ani tu ani tu nie ma takiej bazy noclegowej.. Naprawde nie jest latwo znalezc ladne miejsce, gdzie bedzie mozna przenocowac w przyzwoitych warunkach taka grupe gosci. Z mojej strony 99% rodziny jest spoza Trojmiasta. Ze strony narzeczonego ponad polowa.

Zobacz Kozi Gród. Bardo ma z zamku i pałacu niezbyt wiele...

Nie ma, to fakt. Ale wnetrze jest eleganckie, jasne. Otoczenie rownie ladne. Bez ruder, czy brzydkich zabudowan w tle.
Kozi Grod tez byl brany pod uwage, jednak w naszym przypadku organizacja wesela w tym miejscu wymagalaby dodatkowych min. 10tys :)

To juz koszt fajnej podrozy poslubnej..

Sory ale Bardo ma wiecej z dworku czy pałacu niż "drewniany" kozi gród. Kozi gród jest przepiękny, ma przepiękne otoczenie ale tańczy się w restauracji (barze) a siedzi na sali konferencyjnej.

Nigdzie nie napisałem, że Kozi Gród jest pałacowy... ale skoro Bardo też nie jest to można polecić. No ale racja, że ceny mają wysokie - jednak utrzymują je cały czas więc dobrze to o nich świadczy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

kamiku będę trzymała za ciebie kciuku,żebyś coś fajnego znalazła..A ile w Bardo kosztuje nocleg?

wyjsciowa cena jest 110 osoba o ile pamietam dobrze..

Sam nocleg!!!??O kurczę

Nie wiem na 100% czy na 100gości tam jest nocleg ale z tego co kojarzę sale są duże i sporo gości tam się zmieści - mam na myśli Venus gdzieś za Gdańskiem. Koleżanka Mentorka robiła tam wesele z noclegiem i poprawinami, na ponad 80osób :)
Ale biorąc pod uwagę że mają kilka sal to pewnie mają tam więcej miejsc noclegowych ;P
http://www.hotelvenus.pl/

no ale faktycznie elegancki "dworkowy" klimat w Venus w Łapinie...
przeciętnych dużych hotelików jest od groma, ale nie ma nic eleganckiego, z klasą!
ja to się za Bardo nie upieram, bo uważam, że jest tak popularne, że aż nudne, ale fakt - nie ma innych miejsc w tym charakterze, godnych uwagi, na dużą ilość osób, których można od razu położyć spać na miejscu!

Nie wiem jak to Bardo wygląda, ale ktoś wyżej napisał że mało ma dworkowego klimatu...
chciałam jedynie pomóc, więc ten uszczypliwy ton zostaw na innych...

Gdyby stronka tego całego Bordo działała to bym venus nie proponowała - ot co! tyle z mojej strony - chciałam dobrze, jak zwykle źle mnie zrozumiano....

telefony i strona intenernetowa w bardo już też nie działają :(

bardo jest na sprzedaż

a skąd taka informacja???????

Czy ktos jeszcze slyszal o wystawieniu Bardo na sprzedaz?

Czy ktos jeszcze slyszal o wystawieniu Bardo na sprzedaz?

ja nie slyszalem.. ale moze jak ktos to kupi to jest szansa ze bedzie lepiej..

a gdzie jest napisane ze jest na sprzedaz? sa jakies ogloszenia? przetarg cyz cos?

ZA PRZEPROSZENIEM- w****ia mnie takie rzucanie haseł bez zadnego udowodnienia skąd takie informacje !!! a ja wiem, że nie jest na sprzedaż i że ponoc od stycznia ma wszystko ruszyć na nowo. A wiem to od Managera BARDO.

I co?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Gdyby wszystko było okej to lokal o takim potencjale raczej organizowałby sylwestra... a z tego co wiem nie organizuje.

Szkoda bo miejsce naprawdę bardzo fajne...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

1. Porozmawiajcie z firmami, które stale z Bardo współpracują. Mają jak najbardziej pozytywne opinie. Ostatnie imprezy były w październiku i listopadzie.

2. Zadzwońcie do właścicieli - udzielą wszystkich informacji.

3. Osób, które COKOLWIEK w Bardo załatwiali na pewno były informowane, ze Bardo zamienia się w spółkę w celu dokapitalizowania i rozbudowy.

4. Bardo ze względu na lokalizację nie ma tylu i nie będzie miało tylu klientów co np. Faltom. Ale to chyba dobrze, że w grudniu gdy nie ma sezony budynek jest zamknięty zamiast utrzymywać personel, który nie miałby niczego do roboty?

5. Co do sylwestra - przy tak dużej konkurencji i wysypie miejsc trudno zorganizować imprezę z pełnym obłożeniem - lepiej skupić się na tym co przynosi pewny zysk - wesela, konferencje i okolicznościówki. Z biznesowego punktu widzenia - zrobiłbym tak samo.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tak sobie podczytuję ten wątek i nie zgadzam się z przedmówcą....Zaczynam być zaangażowana w sprawę Bardo,bo kumpela uparła się na to miejsce i wiem,że:..1.Dodzwonić się tam jest strasznie trudno.2.Ona na pewno nie będzie dzwoniła do żadnych firm po opinię,bo to absurd.....3.Lokalizacja właśnie jest super:blisko Trójmiasta,a jednocześnie na łonie przyrody...Obiekt też ładny,stąd trochę dziwne,że klientów nie ma i personel nie ma co robić w grudniu,w sezonie wigilii firmowych,zimowych wesel sylwestra,kuligów itp....Czyli restauracja też nie działa?4.Sylwester dobrze zorganizowany i w dobrej cenie chyba zawsze się opłaca?Zwłaszcza w takim miejscu...
Ja jednak staram się jej dyskretnie odradzać...No ale oczywiście to jest tylko moja opinia a ja zawsze jestem dmuchająca na zimne..Może niepotrzebnie..Dziewczyny coś tam pisały,że innego tak dużego miejsca z taką liczbą noclegów w Trójmieście nie ma i wybór jest niewielki,więc może jednak przetrwają?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zgadzam się, można by było wiele zrobić w tym miejscu, wystarczy ruszyć głową... to nic nie kosztuje. Dobra osoba zarządzająca to podstawa. Widocznie coś ich blokuje ze stoją w miejscu.
Ale moze jak bedziemy tak pisac to ktoś się tym miejscem zainteresuje i zaopiekuje,bo można wiele z niego wycisnąć.

faltom to co inne niz bardo, troche inny klient, ale czy jest go mniej na pomorzu? nie wydaje mi sie...

z ta lokalizacja to przesadzilas... bylas tam? miejsce owszem piekne ale nic dookola - tam tylko zorganizowane imprezy moga robic.. gdzie tam swietna lokalizacja - pojezdzisz na obiad do bardzo majac inne restauracje pod reka?? nie sadze i zapewne miliony innych osob tez tam nie jada a miejscowych nie stac na co niedzielna obiadki w restauracji ( wiec tu zgadzam sie z kolega po co trzymac zaloge skoro nie ma kogo obslugiwac a placic pensje trzeba)

moze sylwestra nie robia bo nie chca, nie maja czasu, wyjezdzaja itp - to tylko i wylacznie opinia - ja dowiedzialam sie ze na razie chca tylko wesela organizowac..

house_wk powiem ci ze jest restauracja w łebie ( wkoło niej nic nie ma ) gdzie jezdzimy z meżem na obiady i zawsze jest pełno osob, trzeba rezerwowac miejsce na telefon.

Duzo dalej, ale mają pyszne jedzenie, fajny klimat, przemiłą obsługe... poprostu warto.

Dlatego ja stoję przy swoim ze wystarczy ruszyc głową.

bo moze gdzies po drodze jest - a tu gdzie mozna jechac... miedzy domy - zadna okolica nawet jeziora nie ma wiec nie tylko klimat, obsluga itp wystarcza.. to nawet nie jest na zadnej trasie wiec nie dziwie sie ze wlasciciele podjeli takie a nie inne decyzje - ja w tamta strone po to zeby cos zjesc napewno sie nie udaje jak zapewne inni - wiec klientow pewnie brak.. tylko to mialam na mysli (nawet gdyby byl tam swietny klimat - a jest uwazam - to i tak nie ma za czym tam jechac)

a glowka ruszyli i podjeli decyzje ze tylko wesela - bo pewnie tylko to przynosilo zyski

okolicy i trasy juz nie zmienia..

nie wiem nie wiem... my do restauracji kolo leby jeżdzimy nie ze wzgledu na to ze jest po drodze ( bo nie jest, ona znajduje się na jakiejs wiosce w lesie ) ani ze wzgledu na jezioro, bo co mi po jeziorze jak chce dobrze zjesc.
Nie bede im wymyslała biznesplanu ale uwazam,ze mozna by było wyciagnąć z tego miejsca wiele korzyści.
W koło tez można coś rozbudowac...

Zrezygnowac jest najłatwiej a do odważnych świat należy ;)

pzdr.

Zgadzam się z przedmówcą;-)Byłam tam przejazdem,ponieważ to bardzo uczęszczana trasa dla tych,co jadą nad jezioro Bieszkowickie(rzut beretem),lub na skróty i bez korków nad pełne morze...Naprawdę w sezonie jest tam mnóstwo samochodów na trasie ,sama na własne oczy widziałam!
A poza sezonem..mówiłam o wigiliach pracowniczych i kuligach - teren wymarzony i znacznie bliżej niż do Wieżycy.A studniówki?.......To jak to się dziele,że dwór w Bychowie ma obłożenie na konferencje i imprezki pracownicze przez cały rok?I jest dalej?I wcale nie tanio?Ewidentnie szwankuje zarządzanie w tym Bardo..
A ja sama i moi przyjaciele jezdzimy do Gościńca u przyjaciół,który jest daleko od Gdyni i zupelnie nam nie po drodze nigdzie,bo jedzonko jest tam dla nas fantastyczne....

A zresztą tak naprawdę to tylko tak sobie piszemy teoretyczne,a to oni decydują,jak zarządzają....I oni ponoszą ewentualne konsekwencje....Na szczęście w okolicy jest dużo fajnych miejsc na wesele..Tylko faktycznie miejsc noclegowych to chyba oni mają najwięcej..Dziewczyny pisały,że nawet 100....Że podobno najwięcej w Trójmieście,tak?No to jak ktoś ma kasę i wielką rodzinę,to chyba nie ma wyjścia:-)Chociaż ja bym chyba szukała noclegu w kilku miejscach...Nie wiem...

Ciekawi mnie tylko kiedy wlasciciele zaczna kontaktowac sie z parami, ktore wplacily zaliczki za przyjecie weselne w 2011, skoro ani z nimi, ani z kierownikiem gastronomii nie ma zadnego kontaktu..

tak se tu psioczcie jak ślepe wrony hehe xd ;)

a jutro sylwester i w bardo będzie cudowny bal ;)

ta jasne, a kto się bedzie na nim bawił? chyba sam wlasciciel, bo info nigdzie nie ma. Ostatnie znalazłam w archiwum z zeszłego roku :)

Sylwestra rzeczywiś☺cie nie ma, ale w styczniu ma wszystko ruszyć na nowo...

Dzisiaj Bardo bylo nadal zamkniete, jednak teren rezydencji odsniezony.. to chyba dobry znak :)

mysle ze dobry :)

:)

wszystko ruszy, zobaczycie! Rok emu byla ta sama sytuacja i poraz kolejny napisze- wszystko w 2010 sie odbyło. Wykaraskają się z tego "dołku", napewno :)

helou :) ...znajomy mi doniosl ze przejezdzajal dzis ok. 17ej wracajac z pracy kolo Bardo i widzial zapalone swiatla, otwarta brame, mnostwo samochodow i usmiechnietych ludzi.. ktos wie moze co tam sie dzialo?

tak , to byl moment tuz po wyjezdzie komornika :P hehe

kochane dziecko neostrady.. siec tam sobie i trolluj gdzie indziej bardzo ladnie PROSZE..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Oj naiwni!
Poczytajcie, skoro nie chcecie uwierzyć:
http://www.naszekomunikaty.pl/nieruchomosci/ogloszenie-o-licytacji-nieruchomosci-komornik-sadowy-przy-sadzie-rejonowym-w-wejherowie-edmund-fundalewski-tel-672-22-53-oglasza-ze-dnia-16-02-2011-r-o-godz-9-30-w-i-wydziale-cywilnym-sadu-rejonowego-w-wejherowie-majacego-siedzibe-w-pucku-ul-1-maja-15-w/pokaz

...pieknie... :[

Hej,

Rozmawiałam dziś z właścicielem - Panem Wojtkiem Dornowskim i zapewniał mnie, że zawiązuje sie spółka, która ruszy i do Zadnej licytacji nie dojdzie!

Przekonamy sie niebawem!

Potwierdzam - również jestem po rozmowie z właścicielem p. Dornowskim. Całe zamieszanie jest związane ze zmianami w spółkę i szło troszkę pod górę - ale teraz wszystko się wyjaśnia.

Dla mnie to bardzo dziwne, skoro na oficjalnej stronie jest licytacja komornicza, to jakoś podejrzanie brzmi, że założenie spółki pomoże i od marca wszystko ruszy :/

to moze byc wyjście z sytuacji, ponieważ może się zmienić wtedy kapitał spółki i majątek. Tak czy siak wesela mogą się odbywać, tylko kto inny zgarnia kase :)

Dziewczyny, Bardo jest sprzedane. Będzie nowy właściciel, ale na pewno zrobi wszystko żeby Bardo było jeszcze fajniejsze:)

jakieś nowe wieści?

a po co ci to wiedziec, ciagle podbijasz ten watek? bedziesz miala tam wesele? jak nie to przestan tu pisac i denerwowac ludzi!

Gosc, moze wyluzuj, co? jesli kogos interesuje ta sprawa, to niech sie pyta tyle ile chce.. moze siostra/brat/przyjaciolka maja tam miec wesele, jesli nawet nie ona/on sam???

to niech dla spokoju sie przeniasa gdzie indziej bo to jakies widmo jest o ktorym nigdy nic nie wiadomo

jak tak czytam Wasze rozterki to się wtrącę- polecam nowy lokal w gdańsku, restauracja new romantica. Bardzo elegancka sala, a z racji, że niedawno otworzyli nie powinno być problemu z terminami

rozterki rozterkami.. jak tu kase odzyskac..

Witam
Smigam tą trasą dzień w dzień rano o 8 i po południu o 16. Od 6 miesięcy nie widziałem tam nawet psa. Fakt jest odśniezone ale to chyba jakiś stróż tam miotłą macha z nudów. Słyszałem ze jedynym gościem tam jest komornik.

A tu możecie zobaczyć jak ten lokal jest wyposażony .
Poczytajcie naiwniacy.

http://www.pkobp.pl/index.php/id=sprzlicyt2/article_id=2894/section=ogol

Bardo nadal zamkniete!!!!Mam rezerwacje od wrzesnia na Komunie syna ,która ma byc 8 maja,i nadal niec nie wiem p.Kaminski tez niestety nic konktetnego nie wie,właściciel twierdzi ze wszystko ruszy,ale zwodzi tak wszystkich juz kilka miesiecy.Zaliczke mam wpłacona ,nie znajde w ciagu 3 tygodni żadnej innej restauracji.To jest normalnie niepowazne!!!czy ktos z Was odzyskał zaliczki?

Znajdziesz inna restauracje. Wystarczy tylko troche posiedziec w internecie i poszukac. Nie zalamuj sie, tylko do roboty :))

Jeszcze trochę i okaże się, że założymy stowarzyszenie osób poszkodowanych przez Bardo ;)

Wystarczy sie dodzwonic do Pana Kamińskiego... i on rozplanowuje bieżące imprezy.

w budynku zajetym przez komornika.. i podobno bez pradu, na generatorze.. i z woda z wlasnej studni gdzie nie dopuszcza sie sanepidu.. tego nie sprawdzilem osobiscie

w razie czego polecam sprawdzic murata w Rumii maja duzo sal , fajna szybka i sprawna obsuge ( dali rade na moim ponad 300 osobowym weselu) , jest ogrodek grilowy z tylu , mysle ze poniewaz sala jest w miare nowa to moze beda miejsca

Witam

Chciałbym zakończyć wątek „BARDO zamknięte” i wszelkie spekulacje z nim związane. Bardzo proszę wszelkie osoby zainteresowane informacją o Rezydencji BARDO o kontakt mailowy hotel.bardo@wp.pl bądź tel. 889 407 404.

Serdecznie pozdrawiam

Krystian Dornowski
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

no tak... za strone i telefony tez niezaplacone ;) mozna kupic prepaid i darmowe konto mailowe zalozyc ;)

Może i szanowny pan chciałby zakończyć wątek, ale prawda i tak wyjdzie na jaw. Mieliśmy wesele zarezerwowane na wrzesień i wpłaconą zaliczkę, kontakt z właścicielami jest praktycznie niemożliwy (nie odbierają telefonów) i do teraz nie mamy pojęcia, co się dzieje.
Bardzo chętnie zdementuję te negatywne informacje, jeżeli tylko uda mi się potwierdzić, że wesele odbędzie się w planowanym terminie. Na razie nie jestem pewna niczego.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

daj spokoj kk, szukaj czego innego, jaka masz pewnosc ze sie nie pojawi potencjalny chetny, odbedzie sie druga licytacja i lokal zmieni wlasciciela.. nowy wlasciciel nie ma obowiazku organizowania imprezy dla ciebie, ponadto, nawet jesli nie.. jaka masz gwarancje JAKOŚCI twojego wesela.. skoro na tym etpaie sie tak 'dba' o klienta to niby dlaczego na weselu ma byc lepiej. prosze cie..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Szukam nieustannie,ale znalezienie sali na 100 osób z wolnym terminem w najbardziej obleganym miesiącu to niełatwa sprawa.

zobacz Galion, Hotel Amber, Murat, dworek Barwik, Magnat.. wbrew pozorom troche tego jest, i traktuja cie profesjonalnie jak klienta, tych nerwow ktore nam zafundowali nikt nigdy nie wynagrodzi..

Karczma Trzy Dęby- super właściciele polecam!

polecam hotel marina w jelitkowie :):):)

sprwadz komornik wejherowo15 luty 2011 licytacja

czy ktos ma jakies newsy? podobno w weekend byly komunie ;)

w weekend była impreza dla prezydenta Szczurka.

zapytalem o ta kwestie jego zastepce i nic mu o tym nie wiadomo...

Restauracja jak najbardziej jest czynna.

od kiedy? :) bo na obiad czy kolacje to od roku nie mozna tam pojsc w ciagu tygodnia, a ostatnimi czasy takze i w weekendy..

22 maja byla komunia i rzeczywiscie Szczurek byl obecny

29 maj sobota przejeżdżałam ok. 16-17 i zamknięte na głucho mimo że dwie sale, a nie opodal w Gosi w Kielnie jak zwykle dwa weselicha

dajcie spokoj, wyciagneli kase i tyle.. tym sie powinien prokurator zajac..

ABY ROZWIAĆ WĄTPLIWOŚCI
http://www.naszekomunikaty.pl/nieruchomosci/ogloszenie-o-licytacji-nieruchomosci-komornik-sadowy-przy-sadzie-rejonowym-w-wejherowie-edmund-fundalewski-tel-672-22-53-oglasza-ze-dnia-16-02-2011-r-o-godz-9-30-w-i-wydziale-cywilnym-sadu-rejonowego-w-wejherowie-majacego-siedzibe-w-pucku-ul-1-maja-15-w/pokaz

MAMY TERMIN POD KONIEC ROKU A RACZEJ MIELIŚMY
JEŚLI JEST WIĘCEJ POSZKODOWANYCH , KTÓRZY BĘDĄ COŚ Z TYM ROBIĆ CHĘTNIE SIĘ PRZYŁĄCZYMY
bodi19@wp.pl

Zapisalam Twojego maila. Jak nasze wesele sie nie odbedzie, bedziemy sie z Toba kontaktowac, my bez sadu tego nie zostawimy.

Ja mam lub mialem podpisana umowe na wesele w sierpniu br. Zrezygnowalem z organizacji tam wesela, bo nie ma osoby z kim mozna byloby sie tam kontaktowac, a tym bardziej managera ktory by to zorganizowal.

Niestety zaliczki nie odzyskalem. Moj email: jackdost@wp.pl

ludzie Bardo bedzie zamkniete przejal to fundusz a pozatym bedzie tam dom starcow wiec napewno nic nie bedzie tak jak dawniej proponuje zlozyc jak chcecie pozew moze jakies pieniazki odzyskacie , ale nie ludzic sie ze bedzie ponownie otwarte pozdrawiam

To się chyba nazywa pozew zbiorowy...

http://www.pogodnywiek.pl/koleczkowo/

do konca sierpnia normalnie są imprezy wyprawiane przez nowego inwestora, potem - kwestia dogadania.

pozdrawiam

w tej chwili już reklamuje się jako dom opieki więc chyba już Bardo hotel restauracja przekształcił swoja działalność w opiekę. życzę powodzenia, a osoby które szukają miejsca na wesele napewno znajdą coś godnego polecenia - w Wejherowie sala Opus z miejscami noclegowymi i b. dobrym jedzeniem, nowa sala w Rumi Dom Bankietowy p. Grinholca - b. ładna sala, tylko kucharz mógłby postarać się o coś więcej niż żagielki i zakąski na wielkich lustrach- trochę więcej możliwości do wyboru, w Falko też fajne wesela są o ile jeszcze pracują te same osoby co niegdyś.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dziś przejeżdżałam obok Bardo, które faktycznie reklamuje się jako dom opieki, ale widziałam właśnie wchodzącą Parę Młodą i ich gości, więc nie jest źle.
Pewnie Ci, co mają rezerwacje mogą być spokojni.

To byliśmy MY !!! Było rewelacyjnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

oj bylo :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

niekompetentni poprzedni wlasciciele doprowadzili do bankructwa

Bardo otwarte byłam nawet w restauracji na pierogach z grzybami polecam niedrogo i pysznie a w piątki są wieczorki taneczne też chcemy spróbować poszaleć .

hehehe, staruszkom, ktorzy spedzaja tam ostatnie miesiace swojego zycia, podjadalas te pierogi?
i z nimi tez chcesz teraz balowac??
http://www.pogodnywiek.pl/koleczkowo/

dobrze ze sie skonczylo wszystko ok Andan :)

sprostowanie dla kity!!! po pierwsze bardo juz nie istnieje po 2 staruszkowie przebywali tu tymczasowo tylko dlatego ze w danym miejscu gdzie mieszkali byl remont po 3 staruszkowie tez są ludzimi daj Boze bys doczekala tego wieku co oni czego Tobie bardzo zyczymy.

Dla widomości wszystkich Bardo juz nie ma : jest teraz nowy właściciel i nowe pomysły .Jest to restauracja i hotel Rezydent oraz centrum kuracyjne .Są organizowane wesela , komunie i imprezy okolicznościowe .Wesela są juz od 160 zł a nocleg od 60 zl za osobę .Każda młoda para skorzysta z usług fryzjerskich gratis oraz otrzyma ikebane na stół prezydialny .
Pozdrawiamy

Pracownicy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Byłem tam w ostatnią niedzielę na obiedzie. Polecam super zraziki zawijene.

A nowi właściciele organizują również wieczorki taneczne i inne atrakcje dla "miejscowych" ;-) ?

Hmmm troche to zastanawiajace... Widzialam link gdzie widnieje budynek Bardo czy Rezydencja Pod Lasem czy Centrum kuracyjne jako Dom Spokojnej Starosci a teraz to jest Centrum Kuracyjne.... Zmienia sie kolejny wlasciciel czy zmienili profil lokalu? http://www.centrumkuracyjne.pl http://www.podlasem.gda.pl

Zazdroszczę tym którzy zorganizowali swoje wesele w "spokoju". Mnie szanowny zarząd "Restauracji Pod Lasem" krótko mówiąc wystawił do wiatru. Wesele tuż tuż, a ja się dowiaduje o tym że odwołują wszystkie imprezy. I tak zostałam bez sali.

Zarząd, który nie umie przyjąć pełnej odpowiedzialności za to że nawalił, oraz chociaż zaproponować lokal zastępczy, nie jest dobrym zarządem.

Nie wiem kto wcześniej zarządzał tym miejscem ale wiem że wszystkie imprezy doprowadził do skutku (oprócz jednej).

Obecni właściciele nie są poważnymi przedsiębiorcami. Mało tego Pani Prezes Miesiąc temu opowiadała bajki, że nie ma się czym martwić.

Natomiast dom spokojnej starości też nie ma pochlebnych opinii, może i jest tam pięknie, ale niestety w posiadaniu tego obiektu są zdecydowanie nie właściwi ludzie. Którzy zwalają teraz całą odpowiedzialność na pracowników.

Przykre ale prawdziwe. Co z tym chcą zrobić niestety nie wiem. Bo od wrześnie nie wnikam ile razy zmieniali wizję tego lokalu.

Pozdrawiam wszystkich, którym ten lokal podobał się tak bardzo jak mnie.

zgadzam się miejsce przepiękne, ale co z tego jeżeli właściciele zrujnowali cały interes. to tylko i wyłącznie ich wina. ich najlepsi kierownicy, z resztą których było aż czterech do tego dwóch dyrektorów i menadżer nie wiadomo po co, dopomogli właścicielom w klęsce. Kradziono z wesel wszystko co się dało od wódki, ciast, jedzenia na pomarańczach kończąc! tak więc GRATULACJE!!!A MIAŁO BYĆ TAK PIĘKNIE......

Inne tematy z forum

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (114 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...

Przyłączenie Bojana do Gdyni (153 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

Włamania w Koleczkowie (65 odpowiedzi)

Witam od dzielnicowego mam informacje ze podobno znasiliły sie wlamania do domkow jednorodzinnych...