BARDZO NIEPRZYJEMNY BARMAN- AGRESOR!!
Nie polecam klubu żak ludziom ktorzy cenia dobra obsługe. Bylam wczoraj w Zaku i czekalam ponad piec minut przy barze, za mna zebralo sie jeszcze 5 osob i nikt nie raczyl wyjrzec zza zaplecza zeby zobaczyc czy ktos czeka na obsluge. Postanowilam zatem lekko zasygnalizowac ze ktos tu czeka i ze jest nas spora grupka, wiec zastukalam kilka razy moneta w blat, nie bylo to zlosliwe tylko sygnalizacyjne. Przeciez nie bede krzyczec czy gwizdac. Wyszedl barman i spytal kto to stukal, po czym MNIE WYZWAL PRZY WSZYSTKICH i zaczal obslugiwac kolejke od tylu zebym byla ostatnia i nauczyla sie zeby tu nie stukac.Kiedy probowalam wytlumaczyc ze nie chcialam go urazic i zeby moze zawiesili informacje ze nie lubia kiedy sie na nich stuka to mnie WYŚMIAL i nadal obslugiwal innych. BARDZO LUBIE TEN KLUB ALE TEN BARMAN SKUTECZNIE PSUJE KLIMAT TEGO MIEJSCA I WKURZA KLIENTÓW. Oczywiscie nie doczekalam sie obslugi- sama z niej zrezygnowalam i wyszlismy ze znajomymi zdegustowani zachowaniem tego barmana.Na dodatek, kiedy kumpel poszedl stanac w mojej obronie rowniez spotkal sie z niemilym stosunkiem.Nigdy nie spotkalam sie z czyms takim ze barman obraza mnie przy calej kolejce ludzi i wyzywa.