BAZA H-30 RYTEL

Z uwagi na przypadający 16.10.2005 roku Dzień Papieża Jana Pawła II /patrz Dz.U.05.155.1296/ i odbywające się w tych dniach w Czersku uroczystości w Gimnazjum im. Jana Pawła II, które miało być wstępnie Bazą Zawodów, a także niewystarczająca ilość "przestrzeni życiowej" w pozostałych szkołach, zadecydowały o przeniesieniu Bazy Harpagana do pobliskiej miejscowości RYTEL.

Ponadto RYTEL ma dobre warunki dojazdowe tj. położenie przy tej samej, co Czersk, linii kolejowej i drodze krajowej nr 22.

Za "utrudnienia" przepraszamy - mamy nadzieje, że nie zniechęci to Was do przyjazdu i zmierzenia sie z trasami 30 HARPAGANA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: BAZA H-30 RYTEL

wrzućcie oficjalną informację na stronę Harpa!

ja miałem informację pierwszy :-) zadzwoniłem do organizatorów i BA

zartujecie sobie do kur... nie?

i co, teraz zarezerwowany nocleg ma sie magicznie przeteleportowac na czas zawodow? ludzie, o takich rzeczach to sie mysli wczesniej, a nie na 2 tyg przed zawodami. grrrr...

mógł to napisac każdy i podpisać się imieniem kierownika (mailem również), zatem poczekajmy na oficjalne poprawienie komunikatu startowego. Do tego czasu nic się nie dzieje.

Jak na razie punkt 7 brzmi: "7. BAZA RAJDU:
Baza Rajdu będzie szkoła w Czersku, Powiat Chojnicki, Województwo Pomorskie. Szczegółowa informacja, z mapką dojazdową pojawi się do 5 października 2005 na stronie www.harpagan.pl"

informacja jest juz na stronie
swoja droga taka infomacja dobrz ze sie pojawila na dwa tygodnie od harpagana niz na 2 dni chcialbym zauwazyc ze dla organizatorow jest to tez klopot gdyz trzeba pozmieniac cale trasy !!
a co do noclegu to sadze iz w takim czasie tez cos sie znajdzie

Może ktoś ma ochotę na wczesno-poranną wycieczkę na trasie
Czersk->Rytel 15.10.2005 :-)

JacekP

Może i jest na stronie. Zróbcie coś, żeby na tę stronę można było normalnie wejść, bo dziś próbuję od rana bezskutecznie. Potwornie "ciężka" strona główna od początku ładowała się bardzo powoli. Teraz, gdy jest najbardziej potrzebna, jest niedostępna, przynajmniej dla mnie, prawdopodobnie ze względu na przekroczenie transferu lub przeciążenie serwera (ja korzystam ze stałego łącza, więc wszystkie inne stronki poza tą chodzą jak burza).

Kolego to moze jako poranna rozgrzewka 15 km do Rytla jest z Czerska dasz rade :).

Dla mieszkańców Trójmiasta to praktycznie bez różnicy, dla mnie, jadącego koleją z południowej strony (Kalisz) dojazd ciut trudniejszy, muszę wcześniej wyjechać ;-(. Ale nic to, jak Harp to Harp ;-)
Mam nadzieję że w zniżkach kolejowych zostanie uwzględniona nowa lokalizacja bazy...
Pozdrawiam
Paweł

mlodek napisał(a):

> Dla mieszkańców Trójmiasta to praktycznie bez różnicy, dla
> mnie, jadącego koleją z południowej strony (Kalisz) dojazd ciut
> trudniejszy, muszę wcześniej wyjechać ;-(. Ale nic to, jak Harp
> to Harp ;-)
przecierz jedziesz dalej tym samym pociagiem ! tylko o stacje(albo o pare stacji) dalej a nie sadze bys jechal na ostatnia chwile
> Mam nadzieję że w zniżkach kolejowych zostanie uwzględniona
> nowa lokalizacja bazy...
sadze ze tak :)

ta niby tylko dwie stacje dalej ale jadąc z Bydzi trza sie przesiadac i garowac w Czersku lub Tczewie i zamiast w bazie spokojnie luzowac sie od 17 stej a tak czasu zostanie niewiele:( no ale luz, dajemy rade.. za to okolice fajne, może przyjdzie pokonywac Brde wpław;-)