BELL BATORY

kpina totalna , odradzam.W opisie jest praca stała hm ciekawe czemu tak często ukazuje się ogłoszenie o naborze , może umiejętności potęcjalnych kandydatow przewyzszaja nad faktycznym wynagrodzeniem i oczekiwaniami firmy.
LEPIEJ DAJ SOBIE SPOKOJ STRATA CZASU !!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: BELL BATORY

chodzi o szkołę językową czy o sklep odzieżowy?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

sklep odzieżowy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pracowałam rok w tej firmie tylko w C.H.Klif potwierdzam opinie jesli chodzi o wynagrodzenie i traktowanie pracownikow...kierowniczka -gorsza niz w Batorym uwierz ...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

a szefowa jeszcze gorsza kierowniczki jeszcze takie sobie pracowalam w tej firmie
odradzam
zdecydowanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TOMI HILFILGER TAYLOR
CAMEL ACTIV
PIERE CARDIN
I JEST JAKIS SKLEP W GALERI BAŁTYCIEJ STRELSON
nie polecam 2 lata dla mnie w tej firmie to udreka była !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak zwykle jakaś niespełniona frustratka, która wyleciała za lenistwo. Kupuję garnitury w tym salonie od lat i obsługa zawsze była bardzo kompetentna. Niestety (wiem to po swojej firmie) zawsze jak kogoś zwolnią, to potem szuka "sprawiedliwości" po różnych forach. Żenada.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 15

kiedyś złożyłam swoje cv w tym sklepie. Nikt się nie odezwał chociaż warunki spełniałam a wywieszka ze zatrudnia pracownika wywieszana jest co kilka tygodni. na odleglosc widac ze cos tam smierdzi, skoro nie potrafią skompletować stałego personelu. Już bym swojego cv nie złożyła w tej firmie i innym też odradzam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

bycie pracownikiem a bycie klientem to zupełnie inna sprawa.Wcale nie musi ta osoba byc flustratem , nie oszukujmy sie nie sądze aby sprzedawca opowiadał klientowi z jakim personelem pracuje
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja pracuję w tej firmie od jakiegoś czasu i bardzo sobię chwalę.
Praca stała, zarobki na dobrym poziomie, atmosfera też w porządku.
Uważam, że osoby które piszą te bzdury są niekompetentne i dlatego nie nadają się do specyfiki tej pracy.
Praca super, polecam.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 9

Ja również pracuję w jednym z salonów Bell i uważam, że jeśli ktoś chce pracować, to pracować będzie. Na nic tu biadolenie i skamlenie. Niech się lepiej krytycy przyznają, że nie pasowało im to, że kierownicy kazali im pracować, uczyć się standardów obsługi i nie można było godzinami na fejsie siedzieć. Bell, to praca dla ludzi konkretnych, nie dla looserów.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

to ciekawe dlaczego ak długo nie możecie sobie znaleść pracowników i dlaczego tyle osób tak niegatywnie się wypowiada i dlaczego pracownicy zakładaja sprawy w sądach co napisałaś pozytywna opinie bo szefowa Ci kazała pod pozorem jaktego nie zrobisz to Cie zwolnię???
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

zgadzam sie w pelni z przedmowczyniami...i nie chodzi tu o jakas frustracje napewno..osobiscie naleze do osob ktore absolutnie poswiecaja sie pracy bez reszty mimo zarobku w bellu 1112 zlotych bez wielomiesiecznych premii, wiecznego strachu przed telefonem od szefowej bo w jej glosie slyszalysmy ogromna frustracjie niezaleznego od nad slabego utargu..mimo wielu prosb dotowarowywania sklepu oraz obnizania cen aby dostosowywac je do obecnej sytacji na rynku spotykalysmy sie ze strony wlasicielki z dysaprobata. Wspolkolezanki fantastyczne mimo panujacej sytuacji (mowie o sklepie w Osowie)klienci tagze mili i wyrozumiali.choroba na ktora cierpi ta firma to WLASCICIELKA ktora mimi ogromnego doswiadczenia nie poptrafi docenic nawet po latach pracownika wykazujac sie totalnym brakiem profesjonalizmu chociazby w rozmowie telefonicznej a doradcy ktorych posiada pograzaja firme bell jeszcze bardziej...odradzam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

frustranki?????????? droga pani jesli jest pani klientem to guzik pani wie o tym co wewnatrz sie dzieje .... a tam nie jest dobrze . radze ZANIM SIE PANI WYPOWIE TO POZNAĆ TA WEWNETRZNA STRONE A POTEM KRYTYKOWAC TYCH CO TAM PRACOWALI ALBO SAMI SIE ZWOLNILI ... OBSŁUGA FAKT JEST KOMPETENTNA SAMA 2 LATA OBSLUGIWAŁAM KLIENTÓW PRACUJAC W JEDNYM ZE SKLEPÓW ALE SPOSÓB TRAKTOWANIA PRACOWNIKÓW JAK SMIECI I ŻE PRACOWNICY IDA DO SĄDU ABY OTRZYMAĆ WYPŁATY TO DRUGA KWESTIA!!!!!!!!!!!!!!!!!A I JESZCZE JEDNO NIE PRACUJE TAM OD ROKU I DZIEKUJE BOGU ZE SIE WYRWAŁAM Z TEO MIEJSCA BO ODESZŁAM!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

popieram nie warto zgadzam sie z anonimem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ta firma ma wytoczone sprawy o łamanie praw pracowniczych.
Google polecam :)
Jedną z takich spraw ostatnio kierowniczka Bella przegrała, a czekają ją kolejne- przegrane.

Trzymajcie się od tej firmy z daleka.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie polecam tych salonów zanim złozycie cv radzę dokładnie sprawdzić sobie listę salonów abyscie przypadkowo sie nie wpakowali w te firmę
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

NIE POLECAM

Bell - C.H. Batory, I piętro, Gdynia, ul. 10 lutego 11, tel.58 661 81 30
Pierre Cardin - Gdynia, ul. Armii Krajowej 28, tel.58 620 88 92
Pierre Cardin - C.H. Klif, parter, Gdynia, Al. Zwycięstwa 256,tel.58 668 18 14
Carl Gross - C.H. Klif, I piętro, Gdynia, Al. Zwycięstwa 256, tel.58 668 58 15
Camel Active - C.H.Klif, I piętro, Gdynia, Al. Zwycistwa 256, tel.58 622 30 18
Bell - C.H. Madison, I piętro, Gdańsk, ul. Rajska 10, tel.58 305 49 94
Bell - Gdańsk, ul. Grunwaldzka 64, tel.58 341 46 35

Pierre Cardin- Fashion House Outlet Center, Gdańsk, Przywidzka 8, tel.58 304 80 41

Digel- Fashion House Outlet Center, Gdańsk, Przywidzka 8, tel.58 682 05 28
Strelsson- Galeria Bałtycka, I piętro, Gdańsk, Aleja Grunwaldzka 141, tel. 583452214
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: NIE POLECAM

dokładnie - gdyby było dobrze to by nie szukali non-stop. Płacą grosze a wymagania Bóg wie skąd! kto by chciał pracować pod taką presją????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: NIE POLECAM

Aga, na TRÓJMIEŚCIE pojawiają się ogłoszenia Że szukają sprzedawców ale email kontaktowy nic nie mówi, że to ta firma. Dowiesz się dopiero jak trafisz do sklepu. Bo rzecz jasna w ogłoszeniu też nazwa firmy nie jest podana! Dlatego trzeba być czujnym, bo firma posługuje się zupełnie innym adresem email. Dlatego teraz , gdy ktoś oddzwania do mnie w sprawie pracy pytam o nazwę firmy. Za każdy z podanych przez Ciebie salonów dziękuję i innym też radzę. Dzięki za info, ale tak jak mówię- trzeba pytać bo firma posługuje się zupełnie innymi adresami nie wskazującymi na firmę BELL
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Praca za granicą, czy są sprawdzone oferty? (40 odpowiedzi)

Od paru dni szukam pracy za granicą. Ofert jest pełno ale jak szukam opinii o konkretnym...

jak znaleźć pracę bez znajomośći???? (63 odpowiedzi)

nie mam pojęcia juz co robić.....skonczyłam studia...nie mam doswiadczenia...ale też nie mam go...

PRZEPROWADZKA DO TRÓJMIASTA (33 odpowiedzi)

Witam Kochani proszę o poradę. Obecnie mieszkam we Wrocławiu, ale zawiodłam się na tym...