michał - opinia (1) Salon i serwis w Gdyni po przebudowie jest piekny i nowoczesny.Obsługa mila i... michał Blacharnia BMG Gdynia Chwarznienska lakierowanie mercedes lipiec 2017 (2) Chcialbym podkreslic,ze zostalem obsluzony od poczatku do konca na wysokim... Andrzej Wymiana pękniętej szyby. (1) Sprawa trwa trzy tygodnie i nie została załatwiona,w zeszłym tygodniu miała... Włodzimierz
Naprawa powypadkowa (1) czekam na naprawę powypadkową mazdy już półtora tygodnia, nikt się nie... MN Serwis Mazda (2) Serwis Mazdy staje zawsze na wysokości zadania. W biurze obsługi miła... Wojtek Bardzo fajny salon i świtna obsługa (1) witam Zakupiłem w firmie dwa auta Polecam ten salon ,ze wszystkim mozna sie... AA Blacharnia - nie polecam korzystania z jej usług (1) Po naprawie auta z OC sprawcy - źle zamontowane drzwi, źle naklejone naklejki... Paweł Bardzo Polecam Serwis ! (1) Auto sprawnie przyjęte, profesjonalna obsługa bez opowiadania "farmazonów"... AP Nie polecam zakupu aut u tego dealera (1) Zakup samochodów marki mercedes glc- nie polecam całkowicie zakupu aut u tego... PIOTR Blacharnia lakiernia BMG (5) Absolutnie nie polecam blacharni i lakierni. Pomalowali mi na początku roku... Piotr Wysoki poziom (1) W kwestii obsługi nie można temu serwisowi nic zarzucić. Wszyscy są uprzejmi... Michał B Przegląd okresowy (1) Obsługa może być ale nie do końca gdyż byłem tydzień wcześniej aby znaleźć... Sławek A klasa (1) Witam .Kupilem kiedys nowego mercedesa i po jakims czasie sam gasl a... kelo59 ten serwis to tragedia,najgorszy horror (3) mialem stluczke w lipcu,prosilem o jak najszybsza wycene gdyz jestem z debicy... pedro żarówka (2) Witam, Mój syn kupił żarówkę nie znając się na rzeczy za 12 zł a na stacji... Andrzej Profesjonalizm doradców handlowych!!! (1) Zakup samochodu marki JEEP, dzięki profesjonalizmowi Pana Roberta Rędziaka z... Aneta i Rafał TANIEJ NIŻ MYŚLAŁEM (1) skorzystałem z oferty darmowego przeglądu i jestem bardzo zadowolony z... adam Naciągacze (1) Wymiana oleju w Calibrze 1.8 - wg instrukcji wchodzi 4,2 L na fakturze... Wojtek