Jakub B - opinia (1) Dwa razy zawitałem w ich progi i za każdym razem był to kolosalny błąd. Raz... Jakub B Polecam ! (1) Kilka dni temu odebrałem zamówione pod koniec Marca BMW X5 30d z 2017.... Seidorf / Martyn BMW i3 (1) Przy podejmowaniu decyzji o zakupie BMW szczerze polecam salon Premium Motors... Inwind
NIE POLECAM (2) NIE POLECAM FIRMY OSTRZEGAM!!! Wpłaciliśmy pieniądze i Pan Michał Łysoń... Kamil BMW 5 GT (1) Kupiłem niespełna roczne 530 GT. Auto wyposażone bardzo bogato, znikomy... Wojciech bmw 530 (1) Skorzystałem z usług BMW Premium Motors przy zakupie BMW 530 xd .Zarówno z... Mario Polecam ! (1) Perfekcyjnie ! miałem wiele obaw.. finalnie wyszło idealnie! Obsługa jest na... Piotr Zakup samochodu w BMW Premium Motors. (1) W zeszłym tygodniu odebrałem samochód 520XD. Formalności przebiegły bardzo... Rafał Podstawa to dobra obsluga !!! (1) Zakupilem samochod BMW - to juz drugi. Szkoda ze wczesniej nie trafilem do... Dawid Polecam zakup używanego BMW w firmie BMW Premium Motors Gdańsk (1) Kupiłem niedawno samochód w BMW Premium Motors - BMW 530d F10 2015. Jestem... Daniel Dajewski BMW Premium Motors w Gdańsku (1) W kwietniu 2016 zakupiłem w BMW Premium Motors samochód BMW 118 z bardzo... Miłosz Wszystko na 6 :) (1) Zakup to 530dx. Szybko znalazłem swój egzemplarz. Fachowe sprowadzenia auta i... Tomasz ocena BMW Premium Motors (1) Piszę po 7 miesiącach od zakupu BMW 525xDrive.Pan Lukasz Cieszyński okazał... Janusz profesjonala obsługa (1) Witam, kupiłem u Pana Łukasza 530GT i jestem bardzo zadowolony z jakości... Rafał Pełna perfekcja (1) Zakupiłam auto w Tej firmie i jestem bardzo zadowolona z transakcji.szybko... Dorota Sprawna obsługa, korzystne ceny samochodów- Polecam (1) Zakupiłem samochód w salonie, po ok. 4 tygodniach auto było gotowe do odbioru... Jerry Polecam zakup auta w salonie Premium Motors (1) Wszystkim miłośnikom samochodów marki BMW polecam salon sprzedaży Premium... Monika Jedno z najlepszych miejsc do serwisowania BMW w trójmieście i okolicy (1) Bardzo miła obsługa, po której widać pasję do marki. Bardzo przystępne ceny... Maciej Kodowanie elektroniki F30 (1) Miła obsługa, piękne panie ;) i bardzo dobry elektronik, który robi cuda z... Karol G.