BP

Witam. Czy ktoś wie coś o warunkach jakie daje obecnie BP?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: BP

Mam znajomego na BP, mówił że zarabia tam 1200 netto, nie jestem pewny odnośnie umowy, ale z tego co się orientuję umowa o pracę na stacjach paliw jest oferowana dopiero po długim stażu (mój inny znajomy na lotosie umowę o pracę dostał po 3 latach).

Praca nie ciężka, ale za małą kasę i na żałosnych warunkach...no i ajenta można trafić wrednego, takich wielu jest. Do tego dochodzą nocni awanturnicy, którym się zachciało pić dziesiątego piwa o 3 w nocy, ale to "uroki" tej pracy.

I nie wierz w premie uznaniowe, to są tzw. premie "widmo", które są obcinane za byle pierdnięcie,krzywy uśmiech lub inną pierdołę.

Tutaj akurat jestem obcykany, nie pracowałem nigdy na stacjach paliw, ale miałem kontakt z tymi klimatami że się tak wyrażę od kuchni.

Teraz pytanie, czy Ci pasują takie warunki ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wiem jak jest u ajentów ale na stacjach firmowych tz. coco zarobki są na poziomie 1300 - 1400 zł na rękę i do tego za aktywną sprzedaż można sobie dorobić od 100 do 400 zł. Praca i owszem ciężka ale jak sie trafi na fajną załogę i kierownictwo to jest ok no i do tego elastyczny grafik. Ja tam polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ajencka na grunwaldzkiej 229......1200 zł na rękę, premia ? zapomnij
godne polecenia....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...