Daniela - ocena (1) Z Biurem BRES współpracuję już 4 lata, jestem bardzo zadowolona ze... Daniela Marcin J - ocena (2) Firma Biuro Rachunkowe BRES to solidny partner w dziedzinie rachunkowości i... Marcin J Kamil J. - ocena (2) Bardzo fajne biuro. Jestem zadowolony z obsługi. Przyszedłem od innego... Kamil J.
Marek Bieszke - ocena (2) Profesjonalne biuro rachunkowe. Przez kilkanaście lat współpracy nigdy nie... Marek Bieszke Aga - ocena (1) Profesjonalna obsługa. Komunikatywne i sympatyczne dziewczyny. Polecam Aga Klaudia - opinia (2) Biuro odmówiło wydania dokumentacji ksiegowej. W księgach z ostatnich 3 lat... Klaudia Jacek Serwi Samochodowy - ocena (1) W końcu konkretne biuro. Księgowość jak powinna być już dawno. Tak powinny... Jacek Serwi Samochodowy POLECAM (1) Współpracuje z tym biurem już od ponad 14 lat. Jestem bardzo zadowolony z... Marcin Fachowo (1) Nie mam nic do dodania oprócz zadowolenia. Polecam tą firmę. Cezary Podziękowanie. (1) Dziękuję za bardzo dobre podejście do sprawy. Dzięki poprawieniu dokumentacji... Marek Profesjonalnie. (1) Dziękuje pani Ewie za doskonałą poradę , dzięki której dojrzałem błędy... Jacek A-Rental Gdańsk Polecam! (1) Polecam Biuro Rachunkowe BRES, bo nie tylko rzetelnie i na czas prowadzą... Klientka Opinie (1) Witam, serdecznie polecam biuro rachunkowe BRES Księgowość i Podatki.... Inez opinia (1) Witam polecam Biuro Rachunkowe BRES. Rzetelne prowadzenie ksiąg rachunkowych,... Eliza