BURDA

Temat dostępny też na forum: Zaspa
Witajcie,
mam do sprzedania mega komplet magazynów Burda. Zestaw zawiera 97 (!!!) magazynów (2000r.numery: 11 i 12, lata 2001-2007: numery 1-12;2008r.: 1-11). Stan bardzo dobry. Wszystkie magazyny sa kompletne, czyli z wykrojami. Ze względu na wagę (całość waży ok. 32 kg :))) ) w grę wchodzi odbiór osobisty - na Zaspie lub Morenie. Super okazja dla lubiących samodzielnie wyczarowywać modne kreacje. Cena: 388 zł (czyli jedyne 4 zł/szt.). Możliwość negocjacji. Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: korolla@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: BURDA

- owszem bardzo interesuję się TEMATEM, lecz nie "hurtem"- kupiłabym kilka numerów, gdzie byłyby interesujące mnie wykroje- modele. Pozdrawiam

Odpisałam Ci na maila :) Pozdrawiam

kupiłabym cztery magazyny:
9/2007; 10.2007; 5/2008; 9/2008

Czy mogę liczyć na wysyłkę?

Kiedyś miałam bardzo duzo BURD, ale wydałam bo stwierdziłam ze juz nie bedę szyć. Teraz po 10 latach sytuacja mnie zmusza i chętnie bym uszyła coś dla siebie, ale już nie mam żadnych wykrójów. Te numery które wymieniłam obejrzałam na stronie Burdy i sa ok. Wszystkich 96 nie mogę kupić - nie mam kasy ani nie ma dzie je trzymać.

Bogusia 506 166 660
bbz@op.pl

Witam,
odpisałam na maila. Pozdrawiam :)

Inne tematy z forum

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (136 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

Zamiennik sildenafilu (6 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Szukam obecnie zamiennika dla środka sildenafil. Odpada ze względu na moje złe...

Sukienka na wesele (23 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście dostanę ładną sukienkę, nie oklepaną, nie świecącą satyną jak psu jajca i...