#######BUTY, CZY SIE NADAJA######

Chcialbym kupic jakies buty firmy magnum lub buty Grom firmy Protector. Mam pytanie czy one nadaja sie rowniez do chodzenia po gorach?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: #######BUTY, CZY SIE NADAJA######

jasne!!! pod warunkiem ze bedziesz chodzil na rekach ))))
to dobre buty ale bez przesady - po prostu sie nie rozleca jak kopniesz w kamien no i zalezy jakie chodzenie masz na mysli bo w trampkach tez mozna chodzic po gorach.

heheheheheh ja juz sie na temat butów nie wypowiadam.....temat wbrew pozorom trudny do ogarniecia bo jak wyjasnic fakt np pewnego kolesia na ostatnim harpie ktorego spotkalem na okolo 75km maszerujacego w moro i w ...........trampeczkach halowych z jasna podeszwa cienka jak bibulka.......maszerowalismy razem spory kawal i nie widzialem zeby mu bylo jakos niewygodnie:) nie pamietam jego imienia ani skad byl ale w kazdym razie pozdrawiam i podziwiam bo chyba ukonczyl caly dystans:))))))))

o tym wlasnie mowie - sprawa bardzo indywidualna. jest wiele firm produkujacych dobre buty , wybierz takie ktore beda ci najbardziej odpowiadaly a do chodzenia po gorach i nie tylko najlepsze sa buty trekingowe

hmmmmm... w góry polecam bo sam sprawdziłem nie raz buty Magnum elite sympatax barrrrdzo wygodne nie przemakają uzywamy ich w naszej grupie do wypraw poszukiwawczych gduż jestem ratownikiem zdecydowanie przewyszają jakieś tam trekingi! w podobnej cenie no ale jest ta strona czy chodzisz po szlakach czy obok nich !:D jam mam 2 pary classiki które wykożystuje do zwykłych akcji ratowniczych i własnie Elite które na wymarsze itd jedna wada cena około 450zł ale polecam (w żadnum razie protektor!!:(