Polecam BAJ (1) Po perypetiach z inną szkołą jazdy trafiłam na dziewczyny z BAJ i zdałam, ale... Katarzyna Sz. Niumo - opinia (1) Kasiu!!!!jesteś Wielka dzięki Tobie zostałam kierowca, dziękuję Ci za... Niumo podziekowania dla kasi (1) szczegulne podziekowania dla kasienki za wkład nauczania poniewaz zdałem za... piotr s.
BAJ-kowa Szkola! (1) Witam. Do Babskiej Akademii Jazdy trafiłam z innego ośrodka szkoleniowego... Beata Szkoła na szóstkę! (1) Witam Jestem bardzo zadowolony z kursu nauki jazdy w akademii, który był w... Krzysztof Polecam !!!! (1) Dziękuję p. Danusi dzięki dodatkowym godzinom zdałam egzamin, polecam... Olga To był strzał w dziesiątkę! (1) Udało się!!!po kilku nieudanych próbach i wieloletniej przerwie nareszcie się... IZA Brawo Babska Akademia Jazdy ! (2) Droga p. Marto ! Z wielką przyjemnością potwierdzam, iż kurs prawa jazdy jaki... Ilona zdecydowanie najlepsza szkoła :) (1) polecam wszystkim Babską Akademie Jazdy z wielu powodów, przede wszystkim... karolina POLECAM !!! :) (1) Dziękuję dziewczynom, które nauczyły mnie jeździć :P Zdałam za pierwszym... KW Polecam !!! (1) Po kilku nieudanych próbach zdobycia prawa jazdy, postanowiłam spróbować raz... Kasica Polecam !!! (1) Polecam wszystkim, którzy chcą dobrze nauczyć się jeździć i bez stresu... Kasica :) (1) Zdałam, a co najważniejsze jeżdżę na co dzień. Dzięki Kasia :) Marta H. Wszystkim polecam! (1) Przeszłam kurs w innym ośrodku, wykupiłam jazdy w jeszcze innym ośrodku i... Agnieszka zdałam... gorąco polecam (1) Marta i Kasia są rewelacyjne, zdałam egzamin bez problemu, poleciłam... Gosia z Gdańska NAJLEPSZA SZKOŁA W TRÓJMIEŚCIE (I NIE TYLKO) (1) Jeśli uczyć się jeździć to tylko z Martą i Kasią! Super atmosfera w czasie... Paulina Jak najbardziej tak! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług danej szkoły. Nie tylko dlatego, że... kejti_m Podziękowania (1) Korzystałam z dodatkowych jazd w tej szkole.Miła i bezstresowa... Kasia Podziękowania (1) Chciałabym podziękować pani Marcie i pani Katarzynie, za udzielenie... Anna Bagnucka Serdecznie polecam ! (1) Miła i bezstresowa atmosfera, dziewczyny cierpliwie i spokojnie wszystko... Kasia G.