Babskie Studio

Studia tatuaży Makijaż permanentny

Sopot, al. Niepodległości 765

Świetny piercing (1) Już od dłuższego czasu chciałam przebić uszy, zastanawiałam się między igłą a... xxx Cover (1) Na podstawie moich doswiadczen nie polecam tego salonu. Chcialam zakryc stary... Zawiedziona Helena - opinia (1) Polecam tatuaże u Agaty. Szybko, milo i jakościowo bez zarzutu. Helena
Polecam (1) Industrial zrobiony prawidłowo, w miarę dobrze się goi, chociaż poprzedni... Kamila Microdermal (1) Hej! Kilka dni temu zrobiłam sobie 2 microdermale za prawym uchem. Jestem... Oleczka Świost - piercing (1) W ciągu ostatnich dwóch lat zrobiłam sobie w studiu już cztery kolczyki, i za... Julia Przyjemnie, bezboleśnie i profesjonalnie :) (1) Przyznam, że miałam wątpliwości co do tragusa, bo a to podobno boli a to... Ola Najlepsze Studio w Trójmieście i pewnie w całej Polszy :) (1) No to od początku, w Studiu czujesz sie jak w domu, bardziej domowej,... Majkel na + (1) Wczoraj robilem - jest profeska MP Aleksandra - opinia (1) Wczoraj zrobiłam tam swój pierwszy tatuaż. Świetna atmosfera, Agata jest... Aleksandra andzikowa, piercing- porazka (4) Przekonały mnie do salonu pozytywne opinie, ja niestety się na nim... sk W Babskim Studio (1) zrobiłam sobie mój pierwszy tatuaż i jestem zachwycona. Atmosfera super cały... Andzia POLECAM (1) Dziarała mnie Biała (cover) i jestem mega zadowolony, kontakt super, terminy... Cezar Tatuaż (1) Wczoraj zrobiłam tam swój PIERWSZY tatuaż iii ... Jestem w nim zakochana!... Natalia Polecam nawet najbardziej wymagajacym (1) Obsługa na najwyższym poziomie. Atmosfera w studio jest bardzo pozytywna. Bez... paula z gejszą Smiley (1) Parę dni temu przyszłam do świostu zrobić sobie kolczyka w górnym więzadełku,... Klaudia Piercing Industrial (1) Cudowne studio i przemiłe Panie. Byłam tam na zrobienie industriala. Wszystko... Marta POLECAM! (1) Szukałam idealnego miejsca na pierwszy tatuaż, szukałam, aż znalazłam Wasz!... Ania W 100% zadowolona :) (1) Byłam już w kilku studiach, ale Świost jest jedyny w swoim rodzaju:) Od... anape POLECAM (1) PROFESJONALIZM W KAŻDYM CALU!!! PRZEMIŁA OBSŁUGA Z OGROMNĄ WIEDZĄ I... GOSIA