Badania krwi - gdzie najtaniej w Gdyni?

Temat dostępny też na forum: Zdrowie
Witam. Muszę zrobić kilka badań, m.in. testosteron, hormony tarczycy, cholesterol i kilka innych i zastanawiam się gdzie w Gdyni będzie najtaniej. Byłem w Swissmed, ale wydaje mi się, że maja tam dosyć drogo (testosteron za 60 zł.).
Liczę na waszą pomoc :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Badania krwi - gdzie najtaniej w Gdyni?

zapytaj w szpitalu miejskim. kiedys bylo tanio. jak sie ma to teraz do innych tego nie wiem, bo dawno nie robilam w innym miejscu. zawsze robie w szpitalu, bo wlasciwie mozna cala dobe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Badania krwi - gdzie najtaniej w Gdyni?

Nie tylko mają drogo, ale też nie dbają o klienta. Przyszedłem zakrwawiony do szpitala bo miałem wypadek. Miły portier wskazał drogę do recepcji oddziału chirurgii. Apatyczny babsztyl za ladą gapił się w monitor i starał się ignorować mnie. Poprosiłem o wodę, serwetki, COKOLWIEK by wytrzeć rany z brudu... odbąknęła że lekarz zajęty. I że będę musiał zapłacić. Więc jak masz możliwość gdzie indziej iść, byle jak najdalej od nich.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Gdynia Centrum (Międzytorze) - opinie i oceny (11 odpowiedzi)

Semeko Grupa Inwestycyjna S.A. wspólnie z należącą do grupy PKP S.A. spółką Xcity Investment...

Chore zatoki? (23 odpowiedzi)

Cześć i czołem! Od kilku tygodni mam problemy z przewlekłym katarem i nie mam pojęcia jak sobie...

Meble biurowe na zamówienie - najlepsza firma? (21 odpowiedzi)

Hej, szukam firmy z Trójmiasta, która zajmuje się produkcją mebli na zamówienie - chodzi o meble...