Badanie na obecność wirusa Hiv-Invicita(bezpłatne,anonimowe)

Temat dostępny też na forum: Zdrowie
Dzień dobry szukam bratniej duszy ,która chciałaby sie przebadać ,a nie ma odwagi sie tam udać tak jak ja , jeżeli znalazłby się ktos chętny to udałabym sie z nim chętnie na to badanie we dwie zawsze raźniej.
Badanie anonimowe i nieodpłatne można wykonać w poniedziałki i czwartki od 17 do 20 .Proszę o kontakt o to moje gg 31079729
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Badanie na obecność wirusa Hiv-Invicita(bezpłatne,anonimowe)

Jak już chcesz zrobić sobie test - to pamiętaj, żeby nie robić w krótkim czasie po np: kontakcie, gdzie możesz mieć niepokój. chodzi o to, że jest tzw. okienko serologiczne, gdzie test elisa może jeszcze wyjść ujemny, co nie oznacza dla Ciebie, że potem nie zrobi się dodatnia. tak piszę, gdyż często na dyżurach mamy telefony od ludzi, którzy chcieliby zrobić sobie test, bo np: akurat wczoraj pan był w agencji i chce się przebadać i są zdziwieni, jak słyszą o okienku serologicznym. generalnie to się zazwyczaj obrażają, że nie będą mieć od razu pewności.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Minęło wiele czasu ponad 3 lata

Wiem o okienku serologicznym wiele czytałam na temat hiv, czy jesteś pracownikem Invicty? (przepraszam za literówke w temacie)

nie, Invicta akurat nie jest moim miejscem pracy. ludzie często mylnie sądzą, że u nas można w każdej chwili zrobić sobie badania diagnostyczne, niezależnie od pory dnia czy nocy. u nas tylko ekspozycje.

jeśli pójdziesz oddać honorowo krew zrobią CI takie badanie za darmo, jeśli nie masz odwagi iść na sam test to może idź oddać krew :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Gdynia Centrum (Międzytorze) - opinie i oceny (11 odpowiedzi)

Semeko Grupa Inwestycyjna S.A. wspólnie z należącą do grupy PKP S.A. spółką Xcity Investment...

Chore zatoki? (23 odpowiedzi)

Cześć i czołem! Od kilku tygodni mam problemy z przewlekłym katarem i nie mam pojęcia jak sobie...

Meble biurowe na zamówienie - najlepsza firma? (21 odpowiedzi)

Hej, szukam firmy z Trójmiasta, która zajmuje się produkcją mebli na zamówienie - chodzi o meble...