Badanie urodynamiczne

Witam czy ktoś z was miał robione badanie urodynamiczne i mógłby sie podzielić" wrażeniami"? czy jest bolesne? czy jest bardzo nieprzyjemne? bo w internecie opis jest straszny...:(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Badanie urodynamiczne

Jestem po badaniach u dr J.SMUTKA doskonały, profesjonalista nie jest bolesne ,ale kosztowne. Otrzymuje Pani pełen opis przeprowadzonych badan diagnozę i zalecenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja mam skierowanie od ginekologa do INVICTY więc chyba nie będę musiała płacic, ale jak przeczytałam w internecie opisy tego badania to się przeraziłam....:(

Badanie jest krępujące i niezbyt komfortowe, ale w moim przypadku było bezbolesne.

Wszystko zależy od twojego organizmu i progu bólu. Nie powinno być bolesne w trakcie badania możesz czuć dyskomfort ze względu na wprowadzony cewnik.

Dziękuję za podpowiedzi:) bólu jakoś mniej się boję, ale te cewniki tu i tam... to musi być strasznie krępujące...:(

Inne tematy z forum

Szybko dochodzę co robić? (3 odpowiedzi)

Siema. Mam problem mam 16 lat(chłopak) i dochodzę w 20 sekund góra 30 nie mam mocnego podniecenia...

Poprawa libido (5 odpowiedzi)

Czy macie może jakieś pomysły na poprawę swojego libido? Biorę tabletki antykoncepcyjne i mam...

Mały penis we wzwodzie (6 odpowiedzi)

Mam 22 lata i pewien kompleks spowodowany niewielkimi rozmiarami mojego członka. Chodzi o to, że...