Badminton!

Temat dostępny też na forum: Społeczność
Badminton!
Chciałabym zacząć regularnie grać w badmintona - dla przyjemności i trochę ruchu. Mam odpowiedni, dobry sprzęt, ale nie wiem, gdzie tutaj - Dolny Wrzeszcz, można by pograć. Jeśli ktoś zna jakieś miejsce, np. salę, zadaszone boisko i chciałby pograć ze mną, zwykle po godz. 19, proszę o wiadomość :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

miejsce

byłem polecam

Re: miejsce

Jestem chętny ;)

Re: Badminton!

Hej,
gdzie grywasz i kiedy?
Czy poziom ma znaczenie? Byłabym chętna na wspólne granie, kilka lat temu kondycja moja była ok ale dziś może być różnie :)

Nie gram bo nie mam z kim. ja tez amatorsko gram. Poruszać się chce.Na przymorzu wiem, że można pograć. Mam czas codziennie, tylko nie z rana ;)

Wszystko pięknie ale koszt wynajęcia sali (w tym przypadku chyba tylko gimnastyczna wchodzi w grę dla dwóch osób) to będzie spory koszt. Teoretycznie robi się cieplej i "za chwilę" można by pograć na powietrzu ale praktycznie regularne treningi w terenie uniemożliwia wiatr.
Proponowałbym zajęcie się innym sportem.

haha dobre

Inne tematy z forum

odżywki dla sportówców aktywnych... (4 odpowiedzi)

odżywki dla sportówców aktywnych...i tych co dopiero zaczynają,zapraszam na konsultacje...

Nowy ulubiony serwis (3 odpowiedzi)

Nie sądziłem, że znajdę platformę, która tak bardzo przypadnie mi do gustu, ale...

Fitness i siłownia - gdzie? (9 odpowiedzi)

Kto wie gdzie w okolicach ulicy Powstańców Warszawskich i Kartuskiej znajdę siłownię albo...