Badziewie

Myślałem że Harpagan to impreza elitarna a tu: Na bazie taki tłum że nie ma się gdzie położyć. Na trasie nie można się orientowac bez tłumu dyszącego w kark i zbyt leniwego żeby samemu spojrzeć na mape. Mapa - nędzna kserówka. Za taką kasę spodziewałem się przynajmniej kolorowej mapy!
Następnym razem pojadę gdzie indziej!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Badziewie

>Następnym razem pojadę gdzie indziej!

Nie ... nie rób NAM tego, to będzie prawdziwy cios dla całej Harpaganowej społeczności :D

Jak bys szedł troche szybciej to tłumu by nie było ... cienki jesteś ot co!

Skoro masz takie odczucia po H26 to nie przyjeżdżaj znowu bo pomyliłeś adres. Nie nadajesz się na tą impreze bo nie wiesz o co tu chodzi !
P.S. Kserówka mapy to jeden z jej elementów.

pochwal sie nam ile przeszedles/przejechales :] moze jestes za dobry na takie imprezy :P

Jedź !!!

bez sensu komentowac takie wypowiedzi bo to zwykła prowokacja, nie dodając więc żadnego komentarza usuwam się w cień ....

A to Ty nigdy nie byłeś na ogólnopolskich imprezach na orientację? Jabyś był kiedykolwiek, to byś stwierdził, że warunki były super - czasem bywaja kapkę gorsze ;). Tłumów w bazie jakoś nie zauważyłam, pełna mapa to niebo w gębie ( :D ), organizatorzy sie dwoili i troili i zawsze byli "pod ręką" i ciepła woda we względnie czystej łazience. Jedyne co mi nie odpowiadało, to obiad niedorównujący wymaganiom mojego żołądka ;). Ale przy takiej ilości uczestników nie ma się czemu dziwić...
Pozdrawiam

"Zniechęcony" to jest zniechęcony od samego urodzenia. Ostatnio widziano go na mistrzostwach świata dla zniechęconych. WYGRAŁ