Balet dla dzieci

Witam! Czy moze ktos sie orientuje gdzie mozna zapisac 4 letnie dziecko na balet w Rumi lub w Redzie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Balet dla dzieci

niestety nie mam pojęcia, ale chętnie się dołączę do pytania:-)

hop ;)

znalazłam zajęcia taneczne w galerii Rumia i dzisiaj idziemy z Zuziną zobaczyć i zapisać.

Wiem, że mają kilka rodzajów zajęć:
mają grupy poczatkujące i zaawansowane takie co później w konkursach startują... widziałam też starsze dziewczynki które ewidentnie baleciły tam:-)

Jeśli chodzi o balet dla dzieci w Galerii Rumia...kto ten balet organizuje?Gdzie się udać?

bezpośrednio w galerii na poziomie -1. R&D studio tańca spin,
miesięcznie opłata 140zł,

moja już była na 2 zajęciach (7lat) poziomy mają różne i różne typy tańca dla dzieci, samego baletu jako takiego to tam nie ma, ale jest dość fajny program dla dzieci które ewidentnie się wybijają czyli np. robią szpagaty itd. takie dzieci przechodzą do grupy zaawansowanej i trenują "ostrzej" od pozostałych. Moja na razie jest w fazie poczatkowej, ale podoba mi się że panie prowadzące te zajęcia rozciągają mięśnie i trzymają dość krótko całe towarzystwo:-)

Moja Zuza po 1 razie nie mogła sie doczekać następnego więc to jest najlepszym wyznacznikiem tego jak jej tam jest.

Zajęcia są 2 razy w tyg, w poniedz i środy.
tel. do nich: 607-721-550

Nie polecam tej szkoły, wręcz odradzam! Córka 4 l. była tam dwa razy. Nauczycielki opryskliwe, aroganckie w stosunku do dzieci i rodziców, nie zajmują się dziećmi, nie uczą, dzieci mają tyko naśladować. Okropna atmosfera.