Weronika - opinia (1) Cudowna obsługa klienta, wypożyczenie poszło sprawnie, autko czyściutkie i... Weronika Mariusz - opinia (1) Wypożyczyliśmy auto na wakacyjny wyjazd w góry. Samochód otrzymaliśmy czysty... Mariusz Kasia - opinia (1) Korzystalismy juz 2 razy i na pewno wrocimy. Najlepsza wypozyczalnia, bardzo... Kasia
Gosia - opinia (1) Auto, ktore wypozyczylam bylo obrzydliwie brudne. Kierownica kleila sie od... Gosia Fachowa obsługa, samochod z usterkami (2) Profesjonalna i fachowa obsługa,; pomimo, że zmieniałam datę zamówienia w... Carollina Super ! Polecam (1) Jestem bardzo zadowolony z Balticcars, pełny profesjonalizm bez ukrytych... Rob gorąco polecam! (1) Samochod wypożyczany na 5-cio dniowy wyjazd rodzinny, zaproponowane auto... Dawid Polecam (1) Wszystkie oplaty zostaly od razu jawnie przedtswione. Auto bardzo dobrze sie... Marta opinia (1) Polecam wypożyczalnie samochodów Baltic Cars .Obsługa na wysokim poziomie... jacek Super (1) Wszystko jak zawsze super, autko czyste, sprawne, Panowie zawsze... Iwona firma niegodna zaufania (1) UWAGA!!! załatwiają wynajem samochodu "na gębę" nie wysyłają mailem warunków... witold polecam usługi firmy Baltic Cars (1) 4 lata temu wynająłem busa - sprawdził się. Od marca do końca sierpnia... Marek Seweryński 2 samochody lato 2018 (1) Wypożyczyłem od Baltic Cars 2 samochody latem 2018. Bardzo fachowa i... Dorian Bardzo dobra wypożyczalnia (2) Same plusy. Remek Polecam (1) Auto zgodne z ustaleniami, profesjonalna i przyjazna obsługa. Minimum... Ania polecam (1) zgodnie z ustaleniami, bezproblemowo i miło DOMINIKA polecam (1) Wypozyczalnia z pasja. Samochody w swietnych cenach w wersjach niespotykanych... krzysiek Pseudowypozyczalnia... (1) Samochod podstawiony byl w fatalnym stanie wizualnym - poobijany i... JK Bezkonkurencyjni :) (1) Rewelacja! Doskonały kontakt, bardzo dobre ceny. Elastyczność i wychodzenie... Piotr Polecam (1) Korzystałam z samochodów dwa razy i polecam BC w 100% Bezproblemowo, miła... Angelika