Baltic Hus

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Karola Szymanowskiego 12/4U

Mateusz K. - opinia (1) Pani Iga bardzo profesjonalnie podchodzi do swojej pracy, a przy tym jest... Mateusz K. anna - opinia (1) bardzo polecam do obsługi to biuro ,Pani Iga Turska bardzo profesjonalnie... anna Paweł S. - opinia (1) Bardzo profesjonalne, fachowe podejście do klienta. Duże podziękowania dla... Paweł S.
Zoya - opinia (1) Profesjonalna i empatyczna obsługa. Jestem bardzo zadowolona. Polecam gorąco! Zoya Paweł - opinia (1) Zdecydowanie polecam to biuro, a w szczególności panią Igę Turską!... Paweł Marzena - opinia (1) Współpracę oceniam bardzo pozytywnie na każdym etapie . Bardzo dobry kontakt... Marzena Anna Smoleń - opinia (1) Jestem pod wrażeniem wysokiej jakości usług Agencji Baltic - Hus. Obsługa... Anna Smoleń Dorota Z. - opinia (1) Pełen profesjonalizm i ogromne zaangażowanie. Jasna i przejrzysta strona... Dorota Z. Karolina - opinia (1) Pełen profesjonalizm oraz zaangażowanie. Polecam :) Karolina Karol - opinia (1) Chciałem sprzedać swoje mieszkanie i skorzystałem z oferty Baltic Hus, nie... Karol Karolina Spaszewska - opinia (2) Polecam szczerze . Pani Iga nawet dopilnowała zakup firanek przez właściciela... Karolina Spaszewska Łukasz i Kasia - opinia (1) Razem z żoną szukaliśmy wymarzonego mieszkania. Pomoc Pani Igi i Baltic Hus -... Łukasz i Kasia Piotr - opinia (1) Współpracując z wieloma biurami mogę stwierdzić, że to zdecydowanie wyróżnia... Piotr Dorota - opinia (1) Polecam! Pani Iga bardzo zaangażowana i kompetentna. Mieszkanie zostało... Dorota Tomasz - opinia (1) Oddałem tej Firmie moje mieszkanie na sprzedaż i zrobiłbym to po raz drugi,... Tomasz Milena - opinia (1) Baltic Hus. Coś niesamowitego. Pani Iga za każdym razem potwierdza swój... Milena Grzegorz Kamiński. - opinia (1) W tym pędzie świata stać firme na metoryczną ocenę i pomoc w uzyskaniu tego... Grzegorz Kamiński. Karolina - opinia (1) Pełen profesjonalizm oraz miła obsługa Karolina Krzysztof - opinia (1) Wspaniała obsługa i troska o klienta. Agenci są bardzo zaangażowani w swoją... Krzysztof Ania - opinia (1) Najlepsze biuro z którym współpracowałam! Indywidualne podejście do Klienta... Ania