Bankomat przy netto

Czy ktoś sie orientuje kiedy "wróci" bankomat przy netto?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Bankomat przy netto

Kiedy wróci-nie wiem. Wiem za to od obsługi sklepu, że dziś w nocy go ukradli:) takie rzeczy tylko w PL.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

:) Gdyby w tym kraju ludzie kombinowali tak jak kombinują tylko trochę w inną stronę .... cała Europa w tyle by została.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Od razu raniutko o 8, nastepnego dnia po feralnym wydarzeniu, zglosilam do Euronetu, ze nie ma bankomatu. Pani stwierdzila, ze jest, tylko nie ma z nim lacznosci. Wiec ja uswiadomilam i zarazem zglosilam, ze fizycnie bankomatu nie ma. Pani przyjela zgloszenie, ale nie powiedziala, kiedy sie ponownie pojawi. Bo podobno ma byc tam dalej. A PAnie z netto w zasadzie ode mnie dowiedzialy sie, ze nie ma bankomatu, bo nawet nikt nie zauwayl :P Pozdrawiam!!!

Wlasnie dzwonilam do Euronetu, juz po moim zgloszeniu bankomat nie widnieje u nich w systemie, wiec jak to Pani powiedziala, dobrze to nie rokuje na pojawienie sie jego spowrotem. Ale mam czekac od Pani na telefon z dokladniejsza informacja. Pozdrawiam!!!

Bankomat wróci, tylko jeszcze nie wiadomo kiedy dokładnie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

dobry stomatolog - kogo polecacie? (131 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

W co inwestować w XXI wieku? (25 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...