..
~Alter Ego Złego
(21 lat temu)
Czytaj szybko ten post blurpie .bo znowu go wytnie.Widzicie jaki to oniektywny dupek, jaki guru=jaki sprawiedliwy!!!!!
wredna dupa z niego, a nie czlwoeik dobry.taka dygresja.
gdy macie tu papasmixera, ktory tnie jak chce wpisy i wycina w calosci.Dupkow sie nie sadzi, sami wyrazstaja.
Przylacz sie do niego , wejdz mu glebuej, a bedziesz bezpieczniejsza.pa mala przydupasko.
Blurp broni takich cenzorskich swin naduzywajacych swoich wlasciwosci dupkowych.Oby ciebie wkrotce spotkalo to samo, choc bedziesz uzywal swojego zamiodzonego jezyczka jedynie.Zwroc sie jezyczku przeciwko guru , a sam sie przekonasz jaki potrafi byc cudowny, chyba ze bedziesz mu wchodzil w dupala, jak wiekszosc z was to robie mizdrzac sie do niego.
Dobrze , ze ciekawy nie jest przydupaskiem papasmixera i chwala za to ciekawemu i jeszcze paru tu osobom.Naplujcie na tego dupka, tak jak on opluwa innych.
jak ja moge Stworkowa idiotko z toba i z innymi przydupasami dyskutowac (16 Września 2003 godz. 14:58)gdy macie tu papasmixera, ktory tnie jak chce wpisy, albo tez wycina w calosci.Dupkow sie nie sadzi, sami wyrastaja chwasty pierdolone!!!Tnie nie tylko mnie, ale zauwazylem w ciagu paru dni zaledwie mej bytnosci, ze wycina kazdego kto mocniej ukazuje te gowniane praktyki guru papasmixera.papasimixer klaniam ci sie o guru gowniany, klaniam ci sie by na odlew walnac cie w morde.
Przylacz sie do niego stworze, wejdz mu glebiej, a bedziesz bezpieczniejsza.pa mala przydupasko.maile pisz ze swoimi , nie bedziesz pisala ze mna!
Ciekawy i blurp, ten wredny papasmixer tnie mnie i wycina, wycial (16 Września 2003 godz. 14:56)
ostatnie dwa wpisy dluzsze o jego stylu nauczania i wchodzenia za plecy, by wsadzic sztylet i troszke mniej dobitnych wpisow., ale to nic, bo przekonuje sie , ze takich dupkow trzeba tepic, jak go spotkam pokaze mu jak to sie robi, jak wchodzi w d.
Blurp broni takich cenzorskich swin naduzywajacych swoich wlasciwosci dupkowych.Oby ciebie wkrotce spotkalo to samo, choc bedziesz uzywal swojego zamiodzonego jezyczka jedynie.Zwroc sie jezyczku przeciwko guru , a sam sie przekonasz jaki potrafi byc cudowny, chyba ze bedziesz mu wchodzil w dupala, jak wiekszosc z was to robie mizdrzac sie do niego.Blurp, jesli ci wisi obcinanie, to wiesz co-gdzie ty masz jaja?w dupie?czy w blurpie?a zreszta wisi ci to, wiec pa.
Dobrze , ze ciekawy nie jest przydupaskiem papasmixera i chwala za to ciekawemu i jeszcze paru tu osobom.Naplujcie na tego dupka, tak jak on opluwa innych.
papasmixer guru.modlcie sie do papasamixera wrednego czuba , mlota i tchorza zaslaniajacego sie "serwisem"
nadchodzi era papasmixerow.A teraz robi z siebie jasnowidze Ha Ha Ha, czub i tyle z jasno niedowidzeniem.
papasmixer mysli czub, ze tylko paru stad potrafi przelamac jego pieprzonego linuxowego srewerka portalutrojmiasta.Co to za nie-do-u-czo-ny bartus pieprzony?OPjejejejej, to tylko papasmixer zasliniony.
Wasz oddany :
anty ego złego.
kiedys nawet taki papas idzie do chlewu w sprawie potrzeb fizjologicznych, a wowczas ukaze sie ten anons :-)))) Ha Ha Ha
Bo blokowac mozesz swoich dupkow i przydupasow, ale nie mnie papasie piekny.Papas pikny I.Niech nam panuje Ha ha ha
ojejejejeje rechocze jeszcze bardziej, jak widze takie wyrazy jak tego dupka z 16 Wrzesnia 2003 godz. 15.25
ojejejejejejeej
Stworku, gon sie przydupasie a nawrzucaj swemu debilnemu mezowi i papasowi, albo i mnie nawrzucaj przydupasowy stworze, ale w tym miejscy ty zaklamana babo, a nie gdzies w waszym innym chlewie.To i tak chlew najlepszy dla was.
Kwisatz Haderach poklep po pleckach zonke i zrob jej jedzonko, bo taki biedniutki z niej koteczek zaglodzony przez prace.
a teraz pieprzcie sie dworaki papasa.
a wy inni uwazajcie na tych dupkow, bo was zezra w gaciach, takie to ludogownozercy.
pa
0
0