Bardzo dobra adwokat.

Pani Mecenas Kamila Pazur prowadzi moją sprawę alimentacyjną. Od samego początku jest w 100% zaangażowana całą swoją osobą. Potrafi wesprzeć na duchu i postawić na nogi w ciężkich chwilach oraz zmobilizować do działania. Poświęca mi tyle czasu ile potrzebuję,doskonale zna prawo i potrawi tą wiedze dobrze wykorzystać. Osoba godna polecenia!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Brak możliwości kontaktu z p. Adwokat

Zachęcona opiniami na niniejszym forum pozytywnie opisującymi Panią próbowałam się skontaktować na podany nr kom. cierpliwie przez długi czas, ale nie udało mi się dodzwonić, sygnał pozostawał wolny i nie oddzwoniono; jak tu się można skutecznie skontaktować? czy ktoś mógłby pomóc?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Brak możliwości kontaktu z p. Adwokat

Teraz moge odpowiedziec. Prowadzila moja sprawe,ale nie polecam. Zero kontaktu. nie mozna skontaktowac sie telefonicznie. Ma sie poczucie ,ze nie interesuje sie należycie..

Re: Bardzo dobra adwokat.

Witam.To była opinia początkowa, tak się zapowiadało. Zresztą o tę opinię zostałam poproszona przez kancelarię. Cofam wszystkie słowa, które napisałam. To oszustka nic więcej. Jest tania bo nic nie robi. Strzeżcie się tej kancelari.Wypowiedziałam jej pełnomocnictwo. Właśnie mój nowy adwokat zapoznał sie z dokumentami złożonymi przez panią Pazur. Okazało się że nie złożyła ani jednego dokumentu, które jej przesłałam, a które mogły pomóc mi w sprawie. Ogólnie nic nie robiła, nie odpowiadała na maile, nie odbierała telefonów....Porażka. 0 pkt

Re: Bardzo dobra adwokat.

No i wyszło szydło z worka, pochwały na zamówienie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0