Bardzo dobre jedzenie

Byłem dzisiaj. Powiem tak - Jedzenie SUPER - Duże porcje, bardzo smaczne, zupełny odlot, Ceny bardzo przyzwoite, można się przyczepić do ilości dań w MENU ( że mało ) ale patrząc że Gesslerowa tak właśnie robi we wszystkich kuchennych rewolucjach to akurat mi nie przeszkadzało.
Niesety więcej tam nie pójdę, a już na pewno nie z rodziną ( z kumplami na piwo może i tak ).

Obsługa poniżej krytyki... Pani który chyba jest właścicielką i stoi za barem zajmuje się wszystkim tylko nie obsługą gości. Na hasło "otwórzmy rachunek" odpowiedz - tak tak - po czym dostaję do zapłacenia paragon - a w sumie go nie dostaję tylko dostaję kwotę do zapłaty. Wielka szkoda, bo jedzenie przepyszne, tylko to wygląda trochę tak jakbyśmy cofnęli się do czasów PRL-u i w społem usłyszeli "CZEGO !".

Jeśli jednak ktoś podejdzie do tego jako do baru gdzie idzie na piwo i przy okazji coś zje to naprawdę warto.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie polecam - oszustwo!

Co do jakości serwowanego jedzenia, wyraziłbym odmienna opinię. Bardzo lubię kuchnię gruzińską i w wielu gruzińskich restauracjach bywałem. To, co serwują w Rumii to jest niesmaczna kuchnia psudo-gruzińska! Oryginalne składniki zastępowane są tanimi zamiennikami - np. zamiast typowego gruzińskiego sera w chaczapuri mamy marketową mozarellę i ogólny efekt przypomina co najwyżej średniej jakości pizzę;-) Zamiast dodatku baraniny w chinkali jest zwykłe wieprzowe mielone, kiepsko doprawione - a samo ciasto wyraźnie kleiste i niedogotowane. Jedyny plus to duży wybór gruzińskich win w przystępnej cenie.
Atmosfery w lokalu brak zupełnie - dominują konsumenci piwa, kiełbasy i frytek - nastrój kuflowo-grillowy, obsługa średnia.
Ogólnie - nie polecam!!! Nie ma to nic wspólnego z typową ciekawą kuchnią gruzińską.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam!
Byłem NIESTETY gościem w w/w lokalu i okazało się, że wszelkie wcześniejsze obawy sprawdziły się. Najstarsza kobieta za barem jest opryskliwa, psuje klimat, uważa się za wszechwiedzącą. Jedzenie niewiele ma wspólnego z "Gruzińskim"(prócz nazwy). Nie polecam tej knajpy, bo jest po prostu słaba....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ta knajpa to pomylka.Okrutna obsluga,niedobre jedzenie ,ogolnie syf dla wieśniakow
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0