Skorzystalem z Myjni Lux po raz pierwszy na podstawie rekomendacji innego klienta. Bylem zainteresowany usluga polerowania lakieru auta, ktorej do tej pory nie robilem i mialem sporo obaw co do efektu tego zabiegu. A nie jest to usluga tania. Najpierw podjechalem aby dowiedziec sie o szczegoly, zalety i cene tej uslugi. Mimo ze bylo tuz przed zamknieciem mily mlody czlowiek (chyba syn wlasciciela) wyjasnil mi cierpliwie i ze szczegolami wszystkie detale i przekonal mnie ze warto zainwestowac w moim przypadku w odswiezenie lakieru naszej kilkuletniej Hondy. Umowilismy sie na konkretny termin i podstawilem auto na czas. Zadzwoniono do mnie jak auto bylo do odebrania. Efekt byl naprawde swietny. warto bylo odswiezyc lakier, auto nabralo na nowo polysku i swiezosci. Samochod oddawal nam wlasciciel zakladu, ktory w szczegolach opowiedzial o tym co zrobiono, jakie srodki uzyto do pielegnacji i jak dalej dbac o auto. Bardzo mily Pan i widac ze ma "serce" do aut i do tego co robi. Napewno bedziemy korzystac z uslug Auto Myjni "Lux" bo kompetencje ludzi tam pracujacych, obsluga klienta oraz jakosc swiadczonych uslug sa na wysokim poziomie. Tak trzymac Panowie. I do ponownego zobaczenia