Bardzo dziękuję Maćkowi!
Do Sunaja i instruktora Maćka trafiłem po dwóch niezdanych egzaminach. Wykupiłem jazdy dodatkowe : 5 godzin. Wcześniej jeździłem z inną firmą. Muszę przyznać że przez 5 godzin jazd z Maćkiem nauczyłem się więcej niż podczas 30 godzin wyjeżdżonych w tej poprzedniej firmie. Chciałbym wszystkim gorąco polecić tego instruktora. Potrafił w tak krótkim czasie przekazać mi spory zasób wiedzy. Moje zmory takie jak zawracanie na skrzyżowaniu, zmiana pasów przy dużym natężeniu ruchu czy też parkowanie równoległe przestały dla mnie być straszne :) A co najważniejsze jazdy z Maćkiem niesamowicie podbudowały mnie psychicznie i uwierzyłem w swoje umiejętności :) Atmosfera jazdy z nim jest po prostu super, zero stresu i wszytko dokładnie wytłumaczone. Wszystko to pozwoliło mi to czuć się bardzo komfortowo na egzaminie. Dziś podszedłem do egzaminu po raz trzeci i zdałem :)
Jednej rzeczy tylko żałuję, jakbym przyszedł do Sunaja od razu i te 30godzin spędził z nimi to kto wie czy nie zdałbym za pierwszym razem :)
Jeżeli reszta instruktorów jest taka jak Maciek to nie wyobrażam sobie lepszego OSK w 3city :)
Maciek, jeszcze raz dziękuję!
Jednej rzeczy tylko żałuję, jakbym przyszedł do Sunaja od razu i te 30godzin spędził z nimi to kto wie czy nie zdałbym za pierwszym razem :)
Jeżeli reszta instruktorów jest taka jak Maciek to nie wyobrażam sobie lepszego OSK w 3city :)
Maciek, jeszcze raz dziękuję!