Bardzo mi przykro...
Jest mi bardzo przykro, ponieważ BYŁAM klientem Komfort Taxi przez wiele lat, aż do 08.03.2011 kiedy po raz drugi przez ostatnie 3 tygodnie trafiłam na taksówkarza, który jeździ starym volvo, mężczyzna- wysoki, chudy w okularach i niestety bardzo arogancki.
Narzeka, klnie i zachowuje się sprzecznie z zasadami dobrego wychowania.
Przez taką osobę jak on zamiast iść na spotkanie z uśmiechem na twarzy weszłam na nie z gradową miną- musiałam swój czas poświęcić na to aby opowiedzieć znajomym na jakiego kretyna trafiłam w taxi.
Uważam, że w dzisiejszych czasach firma nie może pozwalać sobie na takie traktowanie klienta. Bardzo szybko znalazłam sobie korporację, która wozi mnie za te same pieniążki i jak na razie jestem zadowolona.
Pozdrowienia dla miłych dyspozytorek i dyspozytorów, dziękuje ;)
Narzeka, klnie i zachowuje się sprzecznie z zasadami dobrego wychowania.
Przez taką osobę jak on zamiast iść na spotkanie z uśmiechem na twarzy weszłam na nie z gradową miną- musiałam swój czas poświęcić na to aby opowiedzieć znajomym na jakiego kretyna trafiłam w taxi.
Uważam, że w dzisiejszych czasach firma nie może pozwalać sobie na takie traktowanie klienta. Bardzo szybko znalazłam sobie korporację, która wozi mnie za te same pieniążki i jak na razie jestem zadowolona.
Pozdrowienia dla miłych dyspozytorek i dyspozytorów, dziękuje ;)