Bardzo mi się podobało!
Pierwszy raz o Clinica del Mare usłyszałem w radiu. Pech chciał, że nie długo później rozbolał mnie ząb. Niestety mój dentysta wyjechał akurat na urlop i miało go nie być jeszcze kilka dni. Z pewnym wahaniem zdecydowałem się na wizytę w Clinica del Mare. Od samego początku byłem jednak bardzo miło zaskoczony - gdy tylko wspomniałem Pani recepcjonistce o bolącym zębie to znalazła dla mnie wolny termin jeszcze tego samego dnia. Gdy przyjechałem od razu zaproponowano mi kawę i poczęstunek, musiałem jednak odmówić z uwagi na bolący ząb i od razu poszedłem do gabinetu - Pani doktor już na mnie czekała. Mimo zdenerwowania i lekkiego strachu, samą wizytę wspominam bardzo dobrze. Pani doktor była bardzo miła i widać było, że zależało jej by mimo mojego bólu zapewnić mi komfort. Od początku zauważyłem, że Pani dentystka pracuje bardzo dokładnie, więc przestałem się już denerwować wizytą w nowej klinicę. Sam zabieg okazał się być mało skomplikowany i dość szybko wyszedłem z gabinetu, a pani w recepcji zamówiła mi nawet taksówkę.
Z wizyty w del Mare jestem tak zadowolony, że umówiłem się już na drugą wizytę. POLECAM!!
Z wizyty w del Mare jestem tak zadowolony, że umówiłem się już na drugą wizytę. POLECAM!!