Bardzo polecam
Polecam wszystkim Panią Ewę, wiedziałem że istnieją tacy profesjonaliści ale zawsze z uprzedzeniem podchodziłem do takich usług jak doradca kredytowy. Pani Ewa okazała się ekspertem w swojej dziedzinie, wyjaśniła wszystkie kwestie związane z kredytem, udzieliła też ważnych informacji odnośnie nieruchomości o których nie miałem pojęcia, chociaż nie musiała, dzięki temu nie popełniłem błędów związanych z zakupem mieszkania.
Dzięki podpowiedziom zmieniłem nieruchomość na inną oraz wziąłem znacznie mniejszy kredyt niż planowałem. I to wszystko dzięki Pani Ewie, a wydawało by się, że takim firmom jak doradcy zależy na wciśnięciu jak największego kredytu. A Pani Ewa pokazała, że ja jestem ważniejszy niż jej zarobek.
Wszystkim polecam chcącym wziąć kredyt Panią Ewę Krośnicką
Dzięki podpowiedziom zmieniłem nieruchomość na inną oraz wziąłem znacznie mniejszy kredyt niż planowałem. I to wszystko dzięki Pani Ewie, a wydawało by się, że takim firmom jak doradcy zależy na wciśnięciu jak największego kredytu. A Pani Ewa pokazała, że ja jestem ważniejszy niż jej zarobek.
Wszystkim polecam chcącym wziąć kredyt Panią Ewę Krośnicką