Bardzo polecam ten salon

Moim zdaniem to jeden z najlepszych salonów w Gdyni w jakich byłam ( a byłam w kilku ).
Korzystam z lasera ipulsa i zabiegów jetm.
Jestem bardzo, bardzo zadowolona. Zabiegi są bardzo skuteczne i wykonywane profesjonalnie. Szczególnie zaskoczył mnie jetm !
To jest rewelacja jeśli się chce wygładzić twarz bo efekt jest niespodziewanie dobry.
Laser też bardzo fajny i efektywny na depilację.
Na dodatek, za to że jestem stałą klientką, dostałam ostatnio ZA DARMO zabieg złotem !! Muszę przyznać, że mnie zaskoczyli.
Takie podejście do klienta to ja rozumiem !
Brawo !!!
Polecam wszystkim wizytę w otc , bo na prawdę warto.
Miła atmosfera, profesjonalizm i nowoczesne zabiegi, jestem zachwycona.
:-) a jak się dobrze dopytać to można dostać promocje wcale nie gorsze niż na gruponie.
Pozdrawiam wszystkie Panie z otc.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Bardzo dziękujemy,
skromność nakazuje nam ostrożność w samoocenie :), nie mniej jednak, jak wskazuje nasza 7 letnia praktyka, możemy przyznać, że plasujemy się w ścisłej czołówce naszej branży w Gdyni.
Wg opinii naszych klientek, pozycję taka utrzymujemy dzięki uczciwości, rzetelności, profesjonalizmowi i innowacyjności. Nie uciekamy się do tanich chwytów marketingowych i nie zaniżamy cen zabiegów kosztem ich jakości. Nie chcemy dołączyć do grona gabinetów , dumpingujących ceny usług , kosztem obniżenia poziomu świadczonych usług. Naszą ofertę kierujemy do świadomych klientek, które poszukują wysokiej jakości, skuteczności i gwarancji bezpieczeństwa.
Cieszy nas niezmiernie, kiedy nasze klientki doceniają wysiłek jaki wkładamy aby spełnić ich oczekiwania. Kolejna pozytywna opinia, na temat zarówno iPULSE jak i JetM, utwierdza nas w przekonaniu, że wybór tych a nie innych (często znacznie tańszych) urządzeń okazał się być trafny.
To cieszy i to bardzo.
"Prezent" jaki otrzymała Pani w postaci darmowego zabiegu złotem, to jeden ze sposobów w jaki doceniamy naszych gości i zapewniam Panią, że to nie koniec miłych niespodzianek z naszej strony :)
Jeśli chodzi o promocje :) to istotnie, pojęliśmy decyzję aby co jakiś czas, proponować naszym gościom REWELACYJNE OBNIŻKI. Dlatego warto nas odwiedzać i do nas dzwonić!
Chcąc docenić naszych gości, nie zawsze oferty takie publikujemy publicznie :), ponieważ dostępne są one tylko dla klientów nas odwiedzających lub tych którzy do nas zadzwonią :)
Warto też regularnie odwiedzać naszą stronę dotyczącą promocji, można sporo zaoszczędzić :)
Bardzo serdecznie pozdrawiamy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Bardzo polecam ten salon

Potwierdzam, rewelacyjne miejsce.
Też chodzę na jeta i mam genialne efekty.
Byłam wcześniej na oksybrazjach w innych gabinetach ale przy tym co robią otc to były jakieś chyba zabawki. Co do cen to jak na tak wysoki poziom zabiegów, są stosunkowo nawet niskie ku mojemu zaskoczeniu.
Mam radę, warto kupować w pakietach bo wtedy na prawdę wychodzi niedrogo. Jak policzyłam w stosunku do tego co wydawałam na dobre peelingi i mikro to nawet mi w otc taniej wychodzi. A efekt nieporównywalnie jest lepszy.
Mają też niezłego RFa, polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Bardzo polecam ten salon

Droga Pani Jagodo,
dziękuję za miłe słowa oraz wzmiankę na temat naszego RFa.
Pozwolicie Panie, że rozwinę temat bo warto !

RF LavaTron to maszyna oferowana przez Koreańsko Amerykańską firmę Sometech produkującą sprzęt medyczny!! od 1989 r.
Jest to urządzenie z certyfikatem medycznym europejskim CE i amerykańskim FDA. Maszyna ta jest co prawda urządzeniem monopolarnym, nie mniej bardzo nowoczesnym.

Podstawową przewagą LAVATRON nad innymi mono i multi polarnymi jest opatentowany system komputerowy, który w czasie rzeczywistym dopasowuje emisję fal do parametrów tkanki (grubość, zawartość wody, tłuszczu), tak aby w danym konkretnym miejscu zabiegowym, temperatura rozgrzania tkanki była zgodna z życzeniem zaprogramowanym przez operatora. System ten, jednocześnie , automatycznie ogranicza maksymalną temperaturę zabiegu do poziomu bezpiecznego.
Dzięki tej unikatowej cesze, operator programując temperaturę rozgrzania tkanki, w pełni kontroluje zabieg.
Taki system w 100% gwarantuje :
optymalną i bezpieczną emisję fali,
zabezpieczenie przed przegrzaniem / niedogrzaniem tkanek,
optymalizację zabiegu w zakresie jego skuteczności.

LAVATRON jako jedyny zapewnia taką możliwość. Wszystkie pozostałe urządzenia stosują uśrednione , z góry zaprogramowane, poziomy emisji, które operator ustawia ręcznie. Nie ma zatem w takim wypadku żadnej gwarancji, do jakiego poziomu rozgrzewana jest tkanka, ponieważ operator tego po prostu tego nie wie i nie jest w stanie tego kontrolować. Zwłaszcza w przypadku maszyn multi polarnych, które najczęściej sztucznie wychładzają zewnętrzną warstwę skóry, aby pacjent nie odczuwał dyskomfortu ewentualnego przegrzania.

Doskonałym przykładem możliwych komplikacji ustawienia maszyny, niech będzie np. skóra na twarzy, gdzie zarówno grubość skóry jak i np. grubość tkanki tłuszczowej może być bardzo różna np. na czole, pod okiem czy na policzkach. Kolejną kwestią jest też znaczna różnica tych parametrów jaka występuje pomiędzy poszczególnymi pacjentami.
Należy zatem przypuszczać, że zastosowanie uśrednionych wartości emisji, zawsze będzie obarczone sporym błędem.

Właśnie to, oraz badania jakie przedstawił nam producent, zdecydowało o zastosowaniu przez nas tego a nie innego urządzenia.
Z uwagi na to, że bardzo dbamy o bezpieczeństwo i satysfakcję naszych klientów, zastosowaliśmy urządzenie które automatycznie dostosowując poziom emisji w 100% zabezpiecza pacjenta przed ewentualnym przegrzaniem / niedogrzaniem tkanek, co całkowicie eliminuje możliwość popełnienia błędu przez operatora.

Z drugiej strony stała i pełna kontrola temperatury zabiegu w czasie rzeczywistym (co zapewnia jedynie LAVATRON) gwarantuje zawsze optimum efektu, bez względu na grubość tkanki i inne czynniki w miejscu zabiegu.

Z uwagi na to, że rynek producentów urządzeń RF jest bardzo szeroki i niestety nader często moda na poszczególne urządzenia podyktowana bywa jedynie sprawną techniką marketingu producentów, bardzo uważnie i z rezerwą, przyglądamy się wszelkim nowinkom.
W efekcie naszych kilkuletnich doświadczeń, biorąc pod uwagę opinie naszych gości oraz praktyczny brak reklamacji, nasz wybór okazuje się być , jak sądzimy, trafnym.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0