Bardzo pomocna
Zanim zdecydowałam się żeby pójść do szkoły rodzenia przeanalizowałam kilka ofert. Z powodu ciąży zagrożonej nie mogłam ruszać się z domu i dlatego zainteresowała mnie oferta SR BOCIEK, gdyż Estera przyjeżdżała do mnie na zajęcia indywidualne. Było to dla mnie jak zbawienie bo jako "pierworódka" byłam zielona w temacie porodu i połogu. Estera jest bardzo kompetentną osobą posiadającą ogromną wiedzę. Podczas zajęć nie czytała nudnych prezentacji tylko cały czas opowiadała i omawiała dane tematy. Dzięki temu zajęcia się nie dłużyły i były ciekawe. Ponadto zajęcia praktyczne z oddychania i kąpieli bardzo mi się przydały.
Sporym atutem Estery jest to, że pracuje w Wejherowskim szpitalu na porodówce, więc posiada dużo praktycznej wiedzy i doświadczenia.
Największym i najmilszym zaskoczeniem dla mnie była obecność Estery przy narodzinach mojej córeczki. Miałam szczęście, że trafiłam na jej zmianę i ona odbierała mój poród :) Wszystko poszło super.
Sporym atutem Estery jest to, że pracuje w Wejherowskim szpitalu na porodówce, więc posiada dużo praktycznej wiedzy i doświadczenia.
Największym i najmilszym zaskoczeniem dla mnie była obecność Estery przy narodzinach mojej córeczki. Miałam szczęście, że trafiłam na jej zmianę i ona odbierała mój poród :) Wszystko poszło super.