Marlena - ocena (1) Polecam serdecznie, klimatyczne miejsce z pysznymi kawami i deserami, są... Marlena Kasia - ocena (2) Bawialnia, kawiarnia i małpi gaj w jednym! Miejsce w którym świetnie się... Kasia Kasia - ocena (2) Bawialnia, kawiarnia i małpi gaj w jednym! Miejsce w którym świetnie się... Kasia
Iza - ocena (2) Bardzo polecam to miejsce. Jestem stałą bywalczynią z moimi wnukami (4 i 2... Iza Iza - ocena (2) Przytulna kawiarnia połączona z placem zabaw dla dzieci. Mają pyszną kawę,... Iza Agnieszka - ocena (3) Jeżeli chcesz poczuć się jak w domu to zdecydowanie polecam tą... Agnieszka Niko - ocena (1) Pyszna kawa, polecam Niko Niko - ocena (1) Super miejsce, bardzo polecam. Spk czekolada z bitą śmietaną. Pyszne ciacha. Niko MK - ocena (2) Moja ulubiona bawialnia z kawiarnią. Mimo iż jestem z Gdyni, to często bywam... MK Karolina - ocena (2) Barista i Bambino, to miejsce dla każdego. Kawiarnio-bawialnia to miejsce... Karolina Karolina K. - ocena (2) Bardzo fajne miejsce, przytulne, dziecko czuło się komfortowo, spro zabawek,... Karolina K. Maria - ocena (2) Miałam okazję wyprawić 4 urodziny syna w tej kawiarni. Państwo wykazali się... Maria Marlena - ocena (2) Bardzo przyjemne i kameralne miejsce na gdańskiej Letnicy, jest to kawiarnia... Marlena Adam - ocena (2) Fajna, rodzinna kawiarnia, gdzie serwują naprawdę bardzo dobrą kawę,... Adam Hanna - ocena (2) Pyszna kawa, cudowne ciasta! Raj dla dzieci! Hanna