Basen kryty

Baseny

Gdynia, Leopolda Staffa 10

MzB - opinia (1) Obsługa zdecydowanie niemiła. Poza tym ok. MzB Czysto ale niemiło (1) Okropnie nieprzyjemne panie w szatni. Może pracują tam za karę,że im... Krystyna Opinia (1) Basen jest bardzo czysty, obsługa wyjątkowo sympatyczna, ratownicy uprzejmi i... Zenek
Basen przy ZS nr 2- konieczne zmiany... (1) Od dwóch lat korzystamy z basenu w ramach zajęć nauki pływania dziecka.... Klientka Polecam ten basen (1) Jestem stałym klientem tego baseny.Na basenie panuje miła atmosfera,panie są... Adam basen karwiny (1) miła i rzeczowa obsługa, najczystszy z trójmiejskich ziemekb Miło, ładnie, b.czysto (1) Trafilam na ten basen przypadkiem, kiedy to z powodu przerwy urlopowej,... Maria Dorota Pływalna bez zastrrzezen (1) Jeśli chodzi o personel to bezczelna i chamska jest ta pani z czarnymi... Arek opinia o basenie (2) Chciałam dodać opinię o basenie,ponieważ ostatnia opinia jest wg mnie bardzo... gosia Basen czeka na nieszczęście (3) Znam ten basen wiele lat i miałam o nim pozytywne zdanie. Niestety od... MM okropny personel (1) Jak w temacie. Sama plywalnia ok, ale personel chamski, opryskliwy i wiecznie... Halina Obsługa sprzątająca MASAKRA (2) Basen jako basen przyzwoity do swojej ceny. Obsługa sprzątająca jest... Mateusz basen na Sataffa (1) Wysoka jakość w stosunku do ceny, Obsługa miła i fachowa. Czysto, co ma... tomek super sauna (1) polecam, czysto, miło, a do tego cieplutka sauna :) Ksawera z Gdyni Lubię ten basen (1) Jest bardzo miło, sporo sprzętu (nie nudzi mi się tam), sauna, suszarki na... MajaA Basen na Karwinach - rewelacja (1) Jestem stałym bywalcem od kilku lat, staram się korzystać z basenu raz w... mira Danusia - opinia (1) Przyjemna obsługa, miła atmosfera, ale przede wszystkim czystość i porządek. Danusia super (1) witam, korzystam z basenu i sauny od kilku lat szatnie suche i czyste, woda w... Magda aaa - opinia (1) Jestem klientem od kilku lat, zawsze miła obsługa, przystępna cena i dostępna... aaa Niekompetencja Pracowników (1) Idąc na basen spodziewałam się miłej obsługi - Pani w recepcji niemiła ,... Estera