Baza Sport Gdynia (1) Córka uczestniczyła w półkoloniach w sezonie 2019 był to jej pierwszy kontakt... Małgosia Marta - opinia (1) Półkolonie super! Dzieci nie chciały wracać do domu Marta Pólkolonie tenisowe 2018 (1) dzieci baaaardzo zadowolone, widać postępy w tenisie, kadra kapitalna.... Bogna
Baza Sport Gdynia- polecam! (1) Genialni ludzie, świetna atmosfera, dobre miejsce i bardzo dużo ruchu. Moi... Ania Półkolonie (4) Syn, wraz z kolegą, uczestniczył w turnusie półkolonii. Chłopcom się... mama Półkolonie (1) Polecamy półkolonie oraz zajęcia dla dzieci w Baza Sport. Nie znam słów... Andżelika Super szkoła tenisa, super ludzie, super klimat (1) Świetne miejsce, bardzo przyjazna atmosfera, super ludzie, pełne zaufanie!... Jan Dzieciaki zadowolone z półkolonii - szkoda że już koniec (1) Polecam półkolonie zarówno dla młodszych i starszych dzieci. Zajęcia gry i... Małgosia Rewelacyjne półkolonie dla dzieci!!! (1) Baza Sport Gdynia organizują rewelacyjne półkolonie dla dzieci w okresie... Artur profesjonalnie, ciepło i czysto . miła obsluga. (1) dobry dojadz, parking na terenie. Jest czysto , ciepło i profesjonalnie.... Sylwia Super obiekt, przyjazne miejsce i ludzie (1) Bylem , grałem, musisz sam/a sprawdzić, polecam Trener POLECAM (1) Byłem grałem i polecam , super obsługa , ceny ok , łazienki super , można się... Krzysztof