Beach Party Gdynia 2007

Temat dostępny też na forum: Beach Party Gdynia 2007
Beach Party Gdynia 2007 - niezapomniany live-spektaklOficjalna Strona Beach Party 2007W ostatni weekend lipca zapowiada się duża dawka znakomitej muzyki w bardzo wakacyjnym wydaniu.27 i 28 lipca na gdyńskiej plaży odbędzie się czwarta edycja największego muzycznego wydarzenia lataBeach Party Gdynia 2007.Będą to dwa dni światowej muzyki klubowej w wykonaniu najlepszych międzynarodowych ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To są gwiazdy!!!

Opener schodzi na psy a BP coraz grubiej idzie ! ATB, Cristal Waters Brawo na pewno będę

ATBi wszystko jasne

Co tu dużo mówić, gdzie ATB tam i ja........... :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

będzie zajebiśc-ie

jadę z paną ta impreza to wszystko co rok w rok oczekuję jak dzieciak na prazenty od mikołaja

gdynia 2007
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Opener najlepszy

kolego Opener to prawdziwe gwaizdy i prawdziwa muzyka
a BP to małolaty , alkohol i zero muzyki

Wyjasnijmy sobie jedno. "Destination Unknown" ("poczete" w 2003, pozniej jako "Destination Calabria") sa dzielem Alex Gaudino. Crystal Waters tylko uzycza swojego glosu (Alex Gaudino feat. Crystal Waters). Banda amatorow a nie dziennikarzy.

NIE MA NIXC LEPSZEGO

NA TAKIE IMPREZY CZEKAJĄ FANI MUZYKI TECHNO. JAK SIE KOMUŚ NIE PODOBA TO NIE MUSI TAM IŚC!!!!!

JAKIE TECHNO?

Po piersze ludzie mowiacy ze BP to muzyka techno to sa w duzym bledzie. To jest Trance i pochodne. Ludzie bedacy w temacie, wybiora tylko piatek (ATB to zadna gwiazda, zamulacz, tak samo jak reszta gwiazdek na sobote) dajcie spokoj z ATB. Dajcie nam cos nowego, swiezszego, kogos, kogo jeszcze nie bylo w Polsce.

Ania - powodzenia, zero rozeznania jezeli chodzi o muzyke elektroniczna... cyt. "fani muzyki techno"

bravo!

buahahaha.czy wy wogole macie pojecie co to jest muzyka trance???biczparty koło trance raczej nie stało.gwizdki białe lapki w gorze-tak z całą pewnoscia to tracowe jest:/
powodzenia zycze w rozpowszechaniu takich głupot

oni sa najlepsi

mieszkam w gdyni i byłem już na dwoch imprezach bich party i były zajefajne. nic innego nie moge powiedziec na ich temat

BP ;-)

TO JEST SUPER IMPREZA,WARTO TAM BYC,OCZIWISCIE W LOZY DLA VIPOW ;-)

Impreza bedzie super ale szkoda ze od 18 wpuszczaja bo planowalem sie tam wybrac

:P

did i nija: dokladnie tak jak mowciei:] ale w strefie vip pierwszy dzien jest lepszy :P

Beach party impreza roku

Impreza roku w Trójmiescie ATB super sie zapowiada, tyle słyszalem o Beach PArty wrescie sie wybiore.

Only Hardstyle

Beach party to komercyjny syf ja tam wole Qlimax i defqon1 szkoda ze takich iprez nie ma w Polsce . Ale jeśli już trance i takie tam inne komerchy to Tiesto by sie nadał na BP jako mega gwiazda Pozdro for ALL

Beach Party Gdynia

witam was:) co wy piszecie za glupoty ludzie beach party to impreza w tym roku trance zadne techno ,jak chcecie posluchac sobie techno to jedzcie na scootera a nie tutaj !!! to tyle na temat ...A ogólnie lepsza impreza o wiele zapowiada sie w Piatek sma line up mówi sobota tylko ATB i mr.sam :/ Piatek same gwiady polecam wszytskim piatek {Trance} :) pozdro :0

Poprostu Pieknie

Piatek -Trance polecam !!!!! zadna sobota!!

DO Anii

ania wez mnie nie rozsmieszasz znasz sie wogóle na muzyce !!!?
jakie techno hahah chyba sie z choinki urwalas :D to jest impreza typowa trancowa ... dla kumatych pozdro

DO Anii

ania wez mnie nie rozsmieszasz znasz sie wogóle na muzyce !!!?
jakie techno hahah chyba sie z choinki urwalas :D to jest impreza typowa trancowa ... dla kumatych pozdro

Poprostu Pieknie

Piatek -Trance polecam !!!!! zadna sobota!!

Beach Party Gdynia

witam was:) co wy piszecie za glupoty ludzie beach party to impreza w tym roku trance zadne techno ,jak chcecie posluchac sobie techno to jedzcie na scootera a nie tutaj !!! to tyle na temat ...A ogólnie lepsza impreza o wiele zapowiada sie w Piatek sma line up mówi sobota tylko ATB i mr.sam :/ Piatek same gwiady polecam wszytskim piatek {Trance} :) pozdro :0

beach party dla dzieci

nie oszukujmy sie beach party to imprezka dla dzieciaków i dla tych co po prostu luia wielkie imprezy, a nie porzadna muzyka elektroniczna jaka możecie posłuchać w Sfinksie, Soho czy latem na świezym powietrzu w Kużnicy.
Pozdrawiam wszystkich kochajacych muzyke house!!!!!!

takie sobie

BP w tym roku jest jednak ciutke lepsze niż w zeszłym,ze strony artystycznej,co tu mówić najlepsza impreza będzie we wrocku,jazda na sensation dzieciaki to zobaczycie co to trance

monika

jaja cena biletu

sunrise

szanowni internauci viva to jets impreza hmmmmmmm.....no wlasnie polecam sunrise sto razy

piątek

piątek jest na wypasie :D Sander van Doorn aaaa trzeba byc .. no i w sobote moze tez ale przydalo by sie dodac kogos porzadnego

hihihihihihih

ale zajefajnie

PARADA BEZNADZIEJNEGO SYFU

Syfilis do piątej potęgi!! Ludzie, co to za bezmózgi chodzą na tę bibę? Same mohery tam bedą i wielbiciele Leppera!!

Piątek:))

Piątek :) pełen wypas!! Sander, De Jong, Tiddey i 4 Strings!! Dla nich warto się w ten piątek zjawić:))
Sobota troche cienka... Ale mniejmy nadzieje że za rok będzie jeszce lepiej!

beznadzieja

Beznadzieja kompletna ta impreza...po pierwsze beznadziejna muzyczka po drugie kupe kasy po trzecie kupa ludzi pchajacych sie an ciebie i po czwarte te pol nagie dziewczyny:/zenada...

haha pol nagie dziewczyny :D mmmm sama slodycz :]]]]] widac ze tego komenta pisala jakas zakompleksiona panna

Beach Party to jest to

jazda ludzie. dobra imprezka . o to chodzi zeby byly polnagie laski bedzie mozna kogos poderwac.:):):):)
warto bedzie tu byc. polecam

bedzie zajebiscie..!

Mmmm... w Piątek bedzie miodek, a ja bede mieć Taaaakie oczy... :) Pozdro dla wszystkich goracych dziewczyn...

Ten rok

W tym roku BP jest wyjątkowo beznadziejne. Z roku na rok są coraz gorsze gwiazdy i DJ. Coraz gorzej sie zapowiada. Pierwsze BP które były to były imprezy. Teraz wybór DJ się skończył i występują gwiazdy typu ATB.

bilety na bp

ejj ma ktoś bilety na piątek ? do odsprzedania rzecz jasna :D

Nie moge sie doczekać :P

Będzie wyyypass !! JEDZIEMY !! Kto idzie ze mną podączać sie 1071632

Beznadzieja

Heineken Opener Festival 2007 czy Creamfields to byly imprezy warte tych pieniedzy chociaz osobiscie nie bylo mnie na zadnej. Beach Party nie siega im do piet. Bylem 3 lata temu i generalnie wielka wixa. Dobrego tranceu tam nie uslyszycie. Komercha i do tego marnego kalibru (Armin van Buren, Tiesto czy chocby Paul van Dyk ktory akurat nie gra czesto kalsycznego tranceu)

mandaryna

nie ma mandaryny to nie ide ...... z kim sie bede bawil jak nie z ....... :P, kto mi zaspiewa .... ???????

nie wyrobie

matko nie ma lepszej impry od each p[arty! nigdy nigdzie lepiej sie nie bawilam jak tam heh... niech juz bedzie ten 27...;(

...

dla atb z chęcią bym sie tam pojawila.

moja opinia

Przykre jest, ze impreza ta jest propaganda narkomanstwa.Piwo 0,3 litra ,4% kosztowalo 8 zl w tamtym roku.Ile bedzie kosztowac w tym ? Zapewne wiecej.Nie trudno domyslec sie, ze mlodziez wybiera narkotyki,ktore w tym wypadku sa tansze i pozwalaja sie bawic dluzej.Dajmy na przyklad kolesia , ktory potrzebuje 12 takich pseudo-piweczek do dobrej zabawy.Musialby sie wykosztowac 96 zl.Za taka kwote moglby kupic pare dzialek jakiegos gow_na lub kilkanascie tabletek ecstasy.Wlasnie taka sytuacja miala miejsce ubieglego roku ...

Bilety sprzedam

Mam do sprzedania bilety na Beach Party 2007!! piatek 50zl/szt a sobote 70zl/szt.

SPRZEDAM BILETY NA BEACH PARTY!!

WITAM! Sprzedam dwa bilety na beach party na piatek i byc moze tez bede miec na sobote!Osoby zainteresowane prosze pisac na meila>

Ibiza nie ma sobie rownych :)

i tak nigdy nie bedzie takich imprez jak na Ibizie, tam to dopiero wypasione biby sa :) u nas mozemy tylko pomarzyc o takich .....

Impreza roku :)

Ludzie piszacy ze w tym roku beda beznadziejni dj'e ktorzy nie graja trance'u mnie rozsmieszaja ;D heh pewnie c-bool i kalwi&remi to jest cos?! Sander, Menno, Baker, N2O, Tiddey - poprostu malina :) Pie..... wixiarze z Was ;]

mnie tam nie bedzie...:-(((

cały rok czekam na impreze i raczej sie tam nie zjawie... dzieli mnie 400 km a moi znajomi jakos sie w tym roku wyłamuja..!!! a samej to tak nie bardzo:-(

...

Pisac ludziska kto będzie ze świętokrzyskiego ??

Darmowe gadżety na Beach Party 2007

MixPlus (sponsor imprezy) ma rozdawać darmowe gadżety na Beach Party 2007 w Gdyni od 18.00

szkoda

szkoda ze bilety sa takie drogie ;/

bilety 2 vip strefa

sprzedam - piatek 250zł/szt
odbiór osobisty,płatne przy odbiorze
504 234 038

piekni, młodzi i bogaci !

no młodzi ! zaakceptujecie na plazy dwie pary "młodych" pięćdziesięciolatków ??? spoko, pośladków nie pokażę ale ramionka tak ! :D

leeeeecimy, nie śpiimy ;]

hehehe :D WPIS PONIŻEJ jest dooobry... ;D

zaakceptujemyy ;] miłej zabawy wszystkim. ;]

2 bilety na Beach party Piatek

Odsprzedam 2 bilety na Beach Party (PIĄTEK)
cena za 2 bilety 100zł
Odbiór osobisty Poznań, lub kurier wiecej info na
http://www.allegro.pl/item219682512_2_bilety_na_beach_party_2007_piatek_pilnie_.html
..

SPRZEDAM BILETY NA BEACH PARTY

HEJKA!!Sprzedam DWA bilety na beach party na sobote na ATB:)pozdrawiam.

Ok byle bysmy sie niepozabijali :D:D:D

:)

polecam wybrać sie na BP w piątek ze wzgeldu na zdecydowanie lepszy line up. Sander van Doorn i Menno de Yong dla nich warto tam być :)))) i ja na pewno będe :P

I poprawiła sie pogoda. :D :D

Wszystko pieknie ale USILNIE PROSZE by trojmiejskie dresiarstwo zostalo w domu. Lafiryndy i przymuleni kolesie z Viva Galaxy Elypse Sahar do domu wiesniaki!

tak wysechł ;)
ale dla Ciebie mam jak chcesz super VIP z okrągłym zdjęciem:)
pozdrawiam

IBIZAAAAAAAA

I JAKL LUDZISKA BYLO WCZORAJ?PEWNO NA KACU JESTESCIE,CO?HEHE...JA DZUS BEDE:)PHEH... SLICZNA BLONDYNA MUAAAAAAAAA

piatek byl z*******y

piatek ekipa z*******a atb srednio robi

zlodziejska impreza

impreza jest zajefajna, ale ceny sa wygorowane i okrada firmy, ktore zajmuja sie organizecja

Polecam

Było zaje... mi sie podobało ! żałujcie, kto nie był !!!

szeniaki

bylo exstra ,ale to nie byla impreza dla trzynastolatkow niektorzy byli tak zalani ze zabieralo ich pogotowie .

ImPrEzKa NiE dO w*******Ia

imprezka byla dobra co prawda troche drogo ale i tak wybralem sie na dwa dni:d chociaz na pierwszym dniu bylo mniej ludzi i wogule mi sie zabardzo niepodobal pierwszy dzien>a drugi jeszczze uszedl bylo owiele lepiej niz na pierwszym efektow wiecej ludzi tylko muzyka mi sie w penwych momentach nie podobala a tak to imprezka gicior:d :) a bk selekcja byla na drugim dniu ale sie zdziwilem!bo na pierwszym wpuszczali bez zadnego ale! ROK TEMU TO BYLO COS ALE W TYM ROKU DALI PLAME I TO OSTRO NIEDOSC ZE DROGO TO JESZCZE c***OWO a co wy sadzicie o imprezce

za rok niebedzie BP

z tego co mi wiadomo to za rok ma juz niebyc tej imprezki mialem dwie kumpele kture byly tancerkami na imprezie I powiedzialy mi ze rozmawialy z kierownikiem i prawdopodobnie w przyszlym roku niebedzie juz kolejnej edycji bo niebedzie gdzie zrobic W sopocie jest zamala plaza wiec raczej odpada a w gdyni podobno mieszkancy sie burza i im to przeszkadza! i prawdopodobnie to byla ostatnia edycja BEACH PARTY

Średnio

ATB naprawdę świetnie a reszta nie złapała kontaktu z publicznośćią co widać na przykładzie dons kiedy zaczęła śpiewać swój hit pump up the jam lud nie wiedział o co chodzi natomiast jak puściła Sweet Dreems i Missing to była naprawdę świetnie.
Crystal Waters to jakaś pomyłka

SZALU NIE BYłO

WITAM..... POwIEM KROTKO ..."SZAłU NIE BYLO" doslownie ...z roku na rok coraz drożej i GORZEJ....w sobote stanoczo brakowalo mocniejszych bitów....szkoda .... razem z zonka zwinelismy sie juz o 2:00 jak duza czesc ludzi.. dzisiaj sluhalem COSMIC GHATE z 2005 i strasznie żalowalem ze nie bylo takiego klimau :((((( jego secik naprde by powiózł ludzi ...... a jesli chodzi o vip ...to byla dopiero zenada ...jhahahahahahaha..... te tancerki to nie porozumienie, nie potrafiące tańczyc.....tego roczną imprezką jestem ZAWIEDZIONY !!!!!!!!!!!!!!!!!

ile

jak myslicie iel bylo osob w srodku ??

7000 w piątek i 9000 w sobote?

co opowiadasz!

BYŁO ZE 40 TYSIĘCY!

bylo naprawde fajniasto:)

mimo ze nie bylam w srodku tak jak wiekszosc to i tak sie swietnie bawilam:) wiadomo ze gdybym byla blizej lepiej bylo by slychac i widac ale nie nazekam bo naprawde bylo warto.....denerwowaly mnie tylko malolaty ktore powiinny byc w domu!!! i wiecie co? BP powinno trwac troszke dluzej.....:)

Z roku na rok coraz gorzej...

W piątek muzyka była beznadziejna... totalna porażka... Sobota już nieco lepiej... Zaskoczył mnie ATB, myślałem, że odegra swoje zwałowate kawałki i to będzie na tyle, jednak koleś naprawdę zagrał porządnie... Dla niego tylko brawa sie należą... Reszta do kitu!! Bardzo słaba ekipa, a na dodatek taki drogi wjazd!! ZAŁAMKA

zdjęcia

gdzie można w necie znaleźć fotki z obu dni beach party??

do damastamca

jak ci drogo glupią stuffke wrzucic za taki koncert to idz na Jarmark Dominikanski poogladac bursztyny ! :P :P :P

do dollar

mogę dać 200zł, tylko, że lepszy skład był!!!!!!

BP 2007

Bylo SUPER ..... przy okazji szukam KUBY z Krakowa, ktory dotrzymywal mi towarzystwa podczas prawie calej imprezy. (serce na pol)

ibizaaaaaaaa

bylo z****iscie!pozdro dla pana na ochronie:)

co do ilości luidzi??!!!

Tak 40 tysięcy...na bulwarze :)

co do ilości luidzi??!!!

Tak 40 tysięcy...na bulwarze :)

rewela!!!!

impreza była rewelacyjna, ale dla mnie trwała zbyt krótko, z racji tego, że mój mężczyzna zabrał mnie z plaży:(((((....... za rok powtórka z rozrywki yeah.... pozrowionka dla wszystkich imprezowiczów.... bye....

anel...

ja z kolei poszukuję mężczyzny, który przedstawił sięn jako ... hmmm.. Artur;))) przyjechał na b party spod Łodzi... to tyle info;PPPP......

SIEMANKO . rok w rok jestem z zonka na beach ... i zawsze spotykamy ekipe z Tczewa którą pozdawiamY .....IMPREZKA DOBRA .... TERAZ Sensation White.......POZDROOOOO 4ALL

ATB ZAJEBISTY POKAZ:)

Perwszy raz bylam na takiej imprezie i...nie zaluje bo bylo ZAJEFANIE:)Super muza, super ludzie, spokoj wsrod tlumu, zadnych zaczepek no bajka za rok powtorka koniecznie tylke troszke slonca wiecej moglo by byc nieprawdaz??Ale ATB to jest to na co czekalam BOMBA:)Dzieki za fajna imprezke wszystkim organizatorom buzka

przepięknie :)

to było najlepsze beach party!! wszystko dzieki ATB!! koles wymiata. a crystal waters - no comment

mega impra:)

rewelacja,co prawda nie aż taka jak Sunrise w Kołobrzegu,ale i tak byłam pod wrażeniem. O wiele lepsza impreza niż rok temu. Menno De Jong,ATB i 4Strings dali czadu:)

ATB rocks !!!

ATB jak zawsze pokazalo klase i zagralo naprawde wspaniale...
cala impreza godna podziwu... za rok moze byc tylko jeszcze lepiej :)))
P.s Kuba z Krakowa (serce na pol) mam nadzieje ze sie gdzies odnajdziesz i ze uda nam sie jeszcze kiedys potanczyc...

ATB rocks !!!

ATB jak zawsze pokazalo klase i zagralo naprawde wspaniale...
cala impreza godna podziwu... za rok moze byc tylko jeszcze lepiej :)))
P.s Kuba z Krakowa (serce na pol) mam nadzieje ze sie gdzies odnajdziesz i ze uda nam sie jeszcze kiedys potanczyc...

Malinka :))

Co by duzo nie mowic imprezke napewno trzeba zaliczyc do udanych ;) muzyczka byla naprawde dobra nie wspominajac o innych efektach ;D za rok 100% jestem tam znowu :)) pozdawionka a szczegolnie dla tych ktorzy byli razem ze mna...:]

ATB JEST BOGIEM !!!

ATB pozamiatal na plazy w Gdyni, zagral takiego seta, ze az chcialo sie pasc na kolana :D to Beach Party bylo jednym z lepszych, ale na 1 miejscu i tak jest VBPG2005 :D

SAAANNN DOOOORRRNN

san doorn lub bramkarz z vivy - niech ktorys zostanie moim mezem ;)))

saaannn doooorrrnn

a i oczywiscie dla tych ktorzy mysla ze sie pomylilam lub cos im tu nie pasuje : Sander van doorn

Beach Party górą !!!!!

Było bosko ! ci ludzie ta muza i ten klimat istny szał. ATB dalo ostro czadu Andre dziekujemy Ci. Pozdro dla wszytskich ktorzy tam byli i beda znow za rok ! oraz dla Pana w czranej koszulce o czarnych wlosach oraz dla 3 przystojnych Sżwedów wszczegolnosci dla Maxia :):*

Beach Party górą !!!!!

HEJ ludzie ! jesli macie filmiki z tej niebianskiej imprezy to dawajcie do mnie :) bylabym bardzo wdzieczna :) ps.kolego w czarnej koszulce i w czarnych wlosach odezwij sie !!!!! Agata
czy ktos ma jakis kontakt z moim Maxem?? czy ktos ma e mail do niego??? lub gg??? pozdro dla wszystklich buzka . MARTA

bylo super :)

wszyscy wymiataja :) a sander jakie wejscie :) bylo super :) 2 dni totalnej imprezy oby tak dalej :)

pozdrowienia dla chlopaka w zielonej koszulce z plakietka :) jaki on sliczny :)

Inne tematy z forum

Infoshare DEV Gdynia (3 odpowiedzi)

Konferencja technologiczna, której nie możesz przegapić! Tym razem doskonale znana ekipa...

Inside Seaside Festival 2024 (29 odpowiedzi)

Muzyka wraca do Gdańska! Już 9 i 10 listopada 2024 odbędzie się druga edycja festiwalu Inside...

Wav.Forms: Solomun (8 odpowiedzi)

Solomun to międzynarodowo uznany i wielokrotnie nagradzany DJ oraz producent pochodzący z...