Ubezpieczenia Beata Plewa

Ubezpieczenia

Gdańsk, al. Jana Pawła II 4C

POLECAM - SUPER OBSŁUGA I CENY (1) POLECAM, FIRMA CHĘTNA DO POMOCY NAWET W SOBOTĘ, BARDZO MIŁA, RZECZOWA OBSŁUGA... Krzysztof Sąsiad Rewelacja (1) Skuszony pozytywnymi opiniami, sam skorzystałem z usług pani Beaty i jestem... ls Fenomenalna osoba/firma (1) Pani Beata jest jednoosobową orkiestrą od ubezpieczeń, potrafi wynaleźć... Rafał
Zadowolona klientka - Polecam! (1) Polecam skorzystanie z usług Firmy Pani Beaty! Ja skorzystałam po... Alina J. Super (1) Z panią Beatą współpracuję od lat. Zawsze pamięta o wznowieniach oraz ma dużo... Adam super! (1) Gorąco polecam, bardzo fachowa i profesjonalna obsługa, a co najważniejsze... Agnieszka M Gorąco polecam (1) Byłem ostatnio w tej ubezpieczalni, profesjonalnie i szybko. Panie bardzo... Zadowolony klient Anna - opinia (1) Odkąd posiadam świadomość posiadania "dóbr" ubezpieczałam je. Spotkanie z... Anna profesjonalizm (1) Polecam wszystkim znajomym za miłą, profesjonalną obsługę, rzadko bywam w... klientka Polecam tą firmę (1) Od 5 lat korzystam z usług jakie oferuje firma Ubezpieczenia od A do Z.... Maja