Ślub i wesele to wielkie przedsięwzięcie, zwłaszcza, gdy chcemy zrobić coś wyjątkowego. Ja chciałam, aby ceremonia mojej córki była wyjątkowa.
I tu: matko, jakie szczęście! Trafiłyśmy na Karolinę:) To profesjonalistka w każdym calu. Dopilnowała wszystkiego: terminów, wykonawców, przypominała o sprawach do domknięcia, o umowach, płatnościach, zaliczkach, pamiętała o każdym szczególe! Wyszukiwała wykonawców ( ma bardzo szeroki wachlarz kontaktów, więc dopnie każdą zachciankę:) serio. Nie ma dla Niej rzeczy niemożliwych. Pamięta o wszystkim! Przygotowania do ceremonii w dzień ślubu zaczęła o 7.00 rano, gdy my mogliśmy sobie spokojnie spać. Tego dnia pilnując wszystkiego zrobiła po terenie hotelu 22,4 km!! Dzięki Niej ślub i wesele były perfekcyjne. Widzieli to goście i doceniali, bo takiej organizacji jeszcze nie widzieli. Jako mama Panny Młodej, (niepoprawna perfekcjonistka:) mogłam się spokojnie do wesela przygotować i bawić na całego, nie myśląc o niczym innym, bo była Karolina! Jestem zachwycona, bo wiem, że tej ceremonii, tego wesela nasi goście nie zapomną do końca życia!
Dzięki tobie było cudownie i bezstresowo! dziękuję !!!:)
Najlepsza wedding planerka ever!